Bu Maç Bizim Olacak.....

çabukkk gelllll zelişşş:18::18::18::18::18:

kız sende çıkmadan yersin yani ceza olucak yaaa

azıcık caydırıcılığı olsun demi ama
valla yerim yemesine de, evde kocam cıngar çıkarıyo, ben tek başıma yiyorum diye, ondan yanii, yoksa sorun değil de, şimdi yok yere dalaşmayayım değil mi?

cnm iyi oku zelişin yazdığını sıfır ekmek ya da sıfır şeker demiş sen de sıfır şeker yap olmaz mı bebeğimm
sıfır şeker zaten problem yok, çay -kahve 0 şeker. Ben ikisini de anladım da.

zeliş ben ne ödül ne de ceza almışımmm ben neolacam şimdi:44::44::44::44:

nasıl motive olacammmm

bak akşama pide yaptırıyoss zatennn

hepsini götürürüm bakkk
yersen varya sana yaparım bak, ne pidesi hafta içi hafta içi, pazartesiye koysaydın o menüyü, tartıldıktan sonra

en güzeli cnm bloglates diye bir video paylaşımı var o kız süper yaa bir deçok sempatik en güzel platesçi bence

ben pilates değil de jillian michalls diye bir hatun var, 27 dakika sürüyor videosu, süper hareketler yaptırıyor, tavsiye ederim. 1 ayda 10 cm.incelme vaat ediyor. bir bakın derim. Bir gün komşum ziyarete geldi, onu yapıyordum, şikayet etmek için çok zıplama var hareketlerin içinde, adam rahatsız olmuş

gerçekten mi ben bunu bir videoda izlemiştim ama hsni normal bakım içindi bir de cildi toplamak sıkılaştırmak içindi bu da iyiiymiş

Ki,m yapıyor o pideyii
ben yapıyorum akşama

peynirli ıspanaklı ve yumurtalı peynirliii

ayy dün akşam üzeri oğlan kapıda pideciyi gördü

pide istedi benimde yemeğim olduğu için söz verdim yarına diye

onun için yaptıracağım babyyyy

yememek için savaşacağımmmm var gücümleee:92::92::92::92::92::92:

gücüm kalmazsa yerim sonra yine savaşırım olmamııı

cnm kendine göre ayarla cezaları işte hepsi bizim iyiliğimiz için ceza da ödül de gerçi ben ödül hakkımı kullanmıcam cnm

Götür vefa aferin sana ciğerimm

onu da biliyorrum tatlımm ama benm bu dediğim de güzel hem de daha sessiz

anladım canım, sen yeme, oğlana yedir.
yoksa haftaya sen çekersin cezayı, karışmam bak.

Ya ben açamadım onları ayar oldumm ha

ben de çok uğraşmıştım ve de benm evde net yok yani telf.da var ama kullanmıyorum pek ben ne yaptım biliyormusun o videoları ben de telefonuma videoya çektim şimidi her yapmak istediğimde telefondan açıp yapıyorum

Cbn babam anamur yada mersinden yazlık almayı düşünüyor
tavsiye edecegin yerler varmı mersinden nerelerin denize daha güzel

cnm yeni gördüm msj nı mersinden yazlık alacaksa en yakın yer erdemli olur daha da güzeli ayaş kızkalesi tarafı ama en güzeli bana sorarsan susanoğlu diye bir yer daha var orası muhteşem anamur çok uzak mersine

Onu nasıl yaptınn..
Yada olmadı pilates cd si alıcam.
Pilates topları çok uygun..

Nefesss allll werrrr wwuhuuuuuuu

evet biliyorummmmm

3 gün yapabildimmm

çok yorucuu

ben zıplarımam da problem yokk 1 kat oturuyommmmmmm

ara ara ip atlıyommmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…