kızlar ben kaçar 1 saate uğrarım yine
ama şu ceza konusunu netleştirelim tamam mı herkes fikrini yazsın en fazla uygun görüleni seçeriz
bu arada YAĞMUR geldiğinde kilo bildirimi yapsın unutmayın
öpüldünüzzz
çabukkk gelllll zelişşş:18::18::18::18::18:
Ben pilatese takmış vaziyetteyimm
valla yerim yemesine de, evde kocam cıngar çıkarıyo, ben tek başıma yiyorum diye, ondan yanii, yoksa sorun değil de, şimdi yok yere dalaşmayayım değil mi?kız sende çıkmadan yersin yani ceza olucak yaaa
azıcık caydırıcılığı olsun demi ama
sıfır şeker zaten problem yok, çay -kahve 0 şeker. Ben ikisini de anladım da.cnm iyi oku zelişin yazdığını sıfır ekmek ya da sıfır şeker demiş sen de sıfır şeker yap olmaz mı bebeğimm
yersen varya sana
zeliş ben ne ödül ne de ceza almışımmm ben neolacam şimdi:44::44::44::44:
nasıl motive olacammmm
bak akşama pide yaptırıyoss zatennn
hepsini götürürüm bakkk
en güzeli cnm bloglates diye bir video paylaşımı var o kız süper yaa bir deçok sempatik en güzel platesçi bence
[b]cbn [/b]canmm lekeler için bişi da öğrendimmm
içtiğimiz türk kahvesi telvesi yüzüne 5 dk pleeng yapar gibi cildine yedirrr bebek gibi oluyor
pazar gün hamam gitmiştimm
orda tüm vucuda kahve ile mesaj yaptırdımmmmm
çok rahatlattıı
ordaki mesj yapan kadın gün aşırı yap cilt lekelerin geçer dediiiiii
ben yapıyorum akşamaKi,m yapıyor o pideyii
valla yerim yemesine de, evde kocam cıngar çıkarıyo, ben tek başıma yiyorum diye, ondan yanii, yoksa sorun değil de, şimdi yok yere dalaşmayayım değil mi?
sıfır şeker zaten problem yok, çay -kahve 0 şeker. Ben ikisini de anladım da.
yersen varya sanayaparım bak, ne pidesi hafta içi hafta içi, pazartesiye koysaydın o menüyü, tartıldıktan sonra
valla yerim yemesine de, evde kocam cıngar çıkarıyo, ben tek başıma yiyorum diye, ondan yanii, yoksa sorun değil de, şimdi yok yere dalaşmayayım değil mi?
sıfır şeker zaten problem yok, çay -kahve 0 şeker. Ben ikisini de anladım da.
yersen varya sanayaparım bak, ne pidesi hafta içi hafta içi, pazartesiye koysaydın o menüyü, tartıldıktan sonra
ben yapıyorum akşama
peynirli ıspanaklı ve yumurtalı peynirliii
ayy dün akşam üzeri oğlan kapıda pideciyi gördü
pide istedi benimde yemeğim olduğu için söz verdim yarına diye
onun için yaptıracağım babyyyy
yememek için savaşacağımmmm var gücümleee:92::92::92::92::92::92:
gücüm kalmazsa yerim sonra yine savaşırım olmamııı
ben pilates değil de jillian michalls diye bir hatun var, 27 dakika sürüyor videosu, süper hareketler yaptırıyor, tavsiye ederim. 1 ayda 10 cm.incelme vaat ediyor. bir bakın derim. Bir gün komşum ziyarete geldi, onu yapıyordum, şikayet etmek içinçok zıplama var hareketlerin içinde, adam rahatsız olmuş
ben yapıyorum akşama
peynirli ıspanaklı ve yumurtalı peynirliii
ayy dün akşam üzeri oğlan kapıda pideciyi gördü
pide istedi benimde yemeğim olduğu için söz verdim yarına diye
onun için yaptıracağım babyyyy
yememek için savaşacağımmmm var gücümleee:92::92::92::92::92::92:
gücüm kalmazsa yerim sonra yine savaşırım olmamııı
kaç dakika? ben pilatese bir türlü ısınamadım.:26:onu da biliyorrum tatlımm ama benm bu dediğim de güzel hem de daha sessiz
Ya ben açamadım onları ayar oldumm ha
kaç dakika? ben pilatese bir türlü ısınamadım.:26:
gerçi ben hafta içi pizza götürmüştüm dimiii
:26::26::26::26::26::26::26:anladım canım, sen yeme, oğlana yedir.
yoksa haftaya sen çekersin cezayı, karışmam bak.
Götür vefa aferin sana ciğerimm
Cbn babam anamur yada mersinden yazlık almayı düşünüyor
tavsiye edecegin yerler varmı mersinden nerelerin denize daha güzel
ben de çok uğraşmıştım ve de benm evde net yok yani telf.da var ama kullanmıyorum pek ben ne yaptım biliyormusun o videoları ben de telefonuma videoya çektim şimidi her yapmak istediğimde telefondan açıp yapıyorum
ben pilates değil de jillian michalls diye bir hatun var, 27 dakika sürüyor videosu, süper hareketler yaptırıyor, tavsiye ederim. 1 ayda 10 cm.incelme vaat ediyor. Bir bakın derim. Bir gün komşum ziyarete geldi, onu yapıyordum, şikayet etmek içinçok zıplama var hareketlerin içinde, adam rahatsız olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?