Bu Maç Bizim Olacak.....

Pazardan blüz aldım ve iç çamaşırı aldım.
Sonra pazara yakın bir ayakkabı mağazası var, ordan 3 tane ayakkabı aldım kendime kıydım paraya anasını satimmmm

günaydın hayırlı haftalar

vefam geçmiş olsun kyv aman birşey olmamış neyse

antalyalı hatunlar sizi kıskanıyordum biz burda epeyidir giyiniyoruz hırka mont özellikle geceliri

Günaydın canım bende aynı şeyi düşündüm ama yazmayı unutmuşum daha ne kadar montszu durmayı planlıyordu acaba yasmin hıhhhh

ne gülüyon kızzzzz

bir dur demek lazım yoksa benimkiler hep ileri gidiyor sabitlenmiyor hyahu

Bunları aldım kendime az önce verdim siparişi

hım güzellermiş güle güle kullan canım

Sonra pazara yakın bir ayakkabı mağazası var, ordan 3 tane ayakkabı aldım kendime kıydım paraya anasını satimmmm
üç tane ayakkabı mııııı

desene gitti maaşın yarısı

hımm geldimi senin para canım

benimde buna ihtiyacım var bende birşeyler aldım dün ama daha çok oğlana işte

yasmin hırka ile geldim işe :)
ya gelmesin henüz ben kışlıkları çıkarmadım daha bir de o iş var amannnn

günaydın kızlar güzel bir hafta olsun hepimize
maşallah herkesin dolu dolu geçmiş haftasonu

Yiyon yiyon sonra göbek basen aldı başını gitti diyonn

bende c.tesi sabah oğlanı havuza oradan avm ye ordan küçüğü aldık babaneden eve
küçüğü yatırdım büyük de banyo yaptı. küçük babaya bırakıldı büyükle doğumgününe gittim.
oradan geldim bir yemek ayarladım evi süpürdüm sildim çocukları yatırdık kocişle oturduk sohbet ettik
pazarda sabahtan büyüğün dersleri yaptık öğlen çıktık evden önce avm sonra dışarıda yemek sonra kv deye gittik. oradan anneme geçtik 8,30 da eve geldik çocukları yıka çanta hazırla yemek ayarla birkaç parça ütü yap hoppp yatış

Yoğun geçmişşşş ewett

ah biz kadınlar robotttt yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…