Pazardan blüz aldım ve iç çamaşırı aldım.Günaydınlarrrr
Cuma akşamı çamaşırları yıkadım, çarşafları değiştirdim, evi toparladım,
Cumartesi sabah evde güzel bir kahvaltı ailece sonrasında oğlanı kursa götürdüm hava çok güzledi bende aşağı inip kitabımı aldım ve parka gidip kitap okudum oğlan çıkana kadar.
Sonra eve geçip temizlik yaptım, sonra kv lerde misafir vardı biraz orada takıldık yedik içtik, sonrasında akşam için alışveriş yapıp eve geçtik film izledik eşimle...
Pazar yine evde kahvaltı yaptık ama öncesinde babamız uyurken oğlanla çıkıp dolandık kahvaltılık vs aldık. Oğlanı eşim götürdü kursa ben temizlik ve yemek yaptım onlar gelene kadar. Sonra kuaföre gittim saçlarımız kestirdim manikür ve diğer ıvır zıvırlar işte...
Sonra dışarı çıktık biraz alışveriş ve sonrasında akşam yemeği yiyip döndük zaten gün bitrti banyodur hazırlıklardır işte tatil bitti....
Hımmm senin yorucu geçmiş haftasonu geçmişolsun kv ye :)
kolay gelsin yasmin şimdidenn sana
hım kefifli geçmiş gelenle gidenle ohh missss
ne aldın peki pazardan bakim
Çok sewerim hemde peynirliiiipeynirli
günaydın hayırlı haftalar
vefam geçmiş olsun kyv aman birşey olmamış neyse
antalyalı hatunlar sizi kıskanıyordum biz burda epeyidir giyiniyoruz hırka mont özellikle geceliri
günaydın yasemin gece burası 4 dereceydi sen düşünnnnn
yasemin bekarlık sultanlık demi yaaa
ye iç yatt anasını satayım ohhh missss
arkadan bi genç oğlan destek verdide kaldırdı
bide 90 kilo sen düşünn
zelişimm günaydınn kış geldi yağlar çıkmaya başladıı vallahii
Bunları aldım kendime az önce verdim siparişi
üç tane ayakkabı mıııııPazardan blüz aldım ve iç çamaşırı aldım.
Sonra pazara yakın bir ayakkabı mağazası var, ordan 3 tane ayakkabı aldım kendime kıydım paraya anasını satimmmm
Pazardan blüz aldım ve iç çamaşırı aldım.
Sonra pazara yakın bir ayakkabı mağazası var, ordan 3 tane ayakkabı aldım kendime kıydım paraya anasını satimmmm
Üstüne ceket tarzı bişi alırım şirkette..güle güle giy lakin ince geldi gözüme üşümeyesin kuzum
150 tl tuttu 3'ü canım.üç tane ayakkabı mııııı
desene gitti maaşın yarısı
Hayır gelmediiihımm geldimi senin para canım
benimde buna ihtiyacım var bende birşeyler aldım dün ama daha çok oğlana işte
yasmin hırka ile geldim işe :)günaydın iyi haftalarınız olsunn
nabersiniz kızlarrrr
ben bu hafta yine çok yoğun olacağım
öğleden sonra pc bakım olacak bu yoğunluğun arasındaa
antalya da kış geldi gibii bugun uzun kolluları giydik birkaç güne kanımca montları da giyeriz dim antalyalılarrrrr
Yiyon yiyon sonra göbek basen aldı başını gitti diyonnGünaydın canım bende aynı şeyi düşündüm ama yazmayı unutmuşum daha ne kadar montszu durmayı planlıyordu acaba yasmin hıhhhh
ne gülüyon kızzzzz
bir dur demek lazım yoksa benimkiler hep ileri gidiyor sabitlenmiyor hyahu
hım güzellermiş güle güle kullan canım
Günaydın..günaydın kızlar güzel bir hafta olsun hepimize
maşallah herkesin dolu dolu geçmiş haftasonu
geçmezmi oku yukarıda yaptıklarımı ki detaylıca da anlatmadım düşün arada kaç makina çamaşır yıkandı, balkonlar yıkandı, buzdolabı temizlendi oooooooooooooooo daha saymakla bitmezGünaydın..
Senin geçmedimii
ii yapmışsınnn güle güle kullan canımm150 tl tuttu 3'ü canım.
Napayım lazımdı.
Benim marka takıntım yok, beğendim uygundu da aldım..
Hayır gelmediii
günaydın tatlımmmm hepimize inşallahhgünaydın kızlar güzel bir hafta olsun hepimize
maşallah herkesin dolu dolu geçmiş haftasonu
Yoğun geçmişşşş ewettbende c.tesi sabah oğlanı havuza oradan avm ye ordan küçüğü aldık babaneden eve
küçüğü yatırdım büyük de banyo yaptı. küçük babaya bırakıldı büyükle doğumgününe gittim.
oradan geldim bir yemek ayarladım evi süpürdüm sildim çocukları yatırdık kocişle oturduk sohbet ettik
pazarda sabahtan büyüğün dersleri yaptık öğlen çıktık evden önce avm sonra dışarıda yemek sonra kv deye gittik. oradan anneme geçtik 8,30 da eve geldik çocukları yıka çanta hazırla yemek ayarla birkaç parça ütü yap hoppp yatış
bende c.tesi sabah oğlanı havuza oradan avm ye ordan küçüğü aldık babaneden eve
küçüğü yatırdım büyük de banyo yaptı. küçük babaya bırakıldı büyükle doğumgününe gittim.
oradan geldim bir yemek ayarladım evi süpürdüm sildim çocukları yatırdık kocişle oturduk sohbet ettik
pazarda sabahtan büyüğün dersleri yaptık öğlen çıktık evden önce avm sonra dışarıda yemek sonra kv deye gittik. oradan anneme geçtik 8,30 da eve geldik çocukları yıka çanta hazırla yemek ayarla birkaç parça ütü yap hoppp yatış
hemde etten kemiktenah biz kadınlar robotttt yaaaa
Ben değilimmhemde etten kemikten
hadi ordan senin gibi benimde çok uykum var liliBen değilimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?