Bu Maç Bizim Olacak.....

ÇOK ÖZENİYORUM SİZE İNANKİ
SABAH EVDEN ÇIKTIM ALLAHIM Bİ AYAZ VAR BURNUMUN UCU DONDU
SEVMİYORUM BU ANKARANIN KURU AYAZINI YAA
gel balım kim ne derse desin güzel bir şehir burası

genc amma koşturmuşsun yavvv okurken yoruldumm

Ankara soğuktur bilirim yavv aman dikkat et yağmur kendini koru yeni yeni düzeliyorsunuz

lili yeni cicilerin hayırlı olsun
aman napalım işte biz de kendimizi böyle avutuyoruz
sen iyisin değil mi her şey yolunda ?
çok da bir şeyler sormak istemiyorum sana seni üzmemek için arada paylaşırsan bizimde senden haberimiz olur canım arkadaşım

kız yasmin boşver ne kız evlatlar biliyorsun
rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin
benim en büyük duam bu

he benim işim azmış gibi şimdide netten küçük için yapabileceğim tariflere bakıyorum. yok bebe bisküvisi yok sebze yemekleri yok balık falan amaninnnn biri beni durdursun

BİLİYORUM CANIM YAA MERSİNDE ÖYLE KISKANDIM SİZİ NE DEYİM TADINI ÇIKARIN
YERİM BEN ARTİST ABİYİ

Bu sabah şöyle bir aklıma geldi bakim dedim kızlar emekli olmama daha 20 yıl varrmışş

Bir yandan seviniyorum hala genciz yani malum emeklilik demek yaşlılık demek ama bir yandan da 20 yıl daha çalışmak vay anasını :))

CANIM BENİM NE DEMEK İSTEDİĞİNİ SORABİLİRSİN SAĞLIK SORUNUM BENİMİ CANIMI SIKIYOR 22 EKİMDE SONUCU ALACAĞIM BİTMEYEN ADET BENİ GERİYORDU
KAFAM MEŞGUL VE CANIM SIKKINKEN İÇİMDEN YAZMAK GELMİYOR MALESEF ÖZELDEN ZELİŞ DİLEK ARADA SORUYOR ONLARA YAZIYORUM

iyi diyelim iyi olalım kuzum ya bende seni merak ediyorum nasıl durumun iyileştin mi?

CANIM DÜN MUCİZE GİBİ BİRŞEY YAŞADIM 21 GÜNLÜK ADETİM DÜN İTİBARİYLE BİTTİ NASIL SEVİNDİM ANLATAMAM YAAA DAHA İYİYİM GEREK SAĞLIK GEREK PSİKOLOJİK

CANIM YAA ALLAH RAZI OLSUN SENİDİ ENDİŞELENDİRDİM BİLİYORUM ŞU 10 GÜNDÜR KAHRIMI ÇEKİYORSUN

al benden bir tane daha bende bakıyorum sonra senin gibi düşünüyorum
bu ne şimdi diyorum kendime züğürt tesellisi

he benim işim azmış gibi şimdide netten küçük için yapabileceğim tariflere bakıyorum. yok bebe bisküvisi yok sebze yemekleri yok balık falan amaninnnn biri beni durdursun

ahh ahhh az yapmadım o çorbalardan pürelerden her yaşları ayrı güzel bu sıpaların

dün avm de gezerken oyuncak bölümünden çocuklara oyun alanı yapmışlar oynamaları için aynı zamanda mağaza kadının biri 2 yaşlarında filan kızına ev kasesinde yayla çorbası yedirmeye çalışıyordu mağazayı işgal etmiş 3 adım öteye koymuş kaseyi satılan eşyaların arasına bir kaşık alıp yediriyor dönüyor bir kaşık daha alıyor bir kalabalık deme gitsin vay anasını dedim. :))))))

Kızzz delimisin ne kahrı böyle deme üzülürüm gerçekten. Arkadşaız biz... Vee böyle günlerde birbirimize destek olamayacaksak bu arkadaşlık olmaz bence...

Çok sevindim senin adına öpüyorum seni canım benim...

işte bende tam bunun için sormuyorum hani moralin daha fazla bozulmasın
belki bizimle sohbet edince bir nebze olsun unutuyorsundur diye yoksa aklımdasın/aklımızdasın
seni üzmek istemem ama gerek sonuçları gerekse de yaşadıklarını/düşündüklerini/hissettiklerini yazarsan bize bizler de senin durumundan haberdar oluruz.
özellikle KAFAM MEŞGUL VE CANIM SIKKINKEN İÇİMDEN YAZMAK GELMİYOR MALESEF sen bunu daha önce de yazınca ben o yüzden sormadım hiç sana. işte sen istediğinde paylaş diye bekliyorum ve hastalığın hakkında da çok soru sormuyorum.
ama hepimizin aklındasın sakın unutma arkadaşım

yok onu yapmadım yapmayayım da mümkünse rabbim duy sesimi
çok zor be zeliş evet keyifli ama zor

+1000000000000000000000000000000

ben hiç bakmıyorum bileee oyy oyyy

canımm inşallah güzel haberlerini alacağız 2 gün sonra

bittiğine sevindimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…