Akşam 9'damı yatalım diyor hehe o yatabilirde ewde iş bekler diyeydinnhadi ordan senin gibi benimde çok uykum var lili
sabah eşim diyor ki akşam 9 da yatalım. oldu canım sen yatarsın da ben biraz zor yatarım dedim.
hadi ordan senin gibi benimde çok uykum var lili
sabah eşim diyor ki akşam 9 da yatalım. oldu canım sen yatarsın da ben biraz zor yatarım dedim.
GEL Bİ GÜN ANKARAYA NELER YAPARIM SANA BENNNÇok sewerim hemde peynirliiii
KIZA BAK YAA HIRKA MIyasmin hırka ile geldim işe :)
ya gelmesin henüz ben kışlıkları çıkarmadım daha bir de o iş var amannnn
GÜNAYDIN CANIMCIM SENİN NASIL GEÇTİ HAFTA SONUNgünaydın kızlar güzel bir hafta olsun hepimize
maşallah herkesin dolu dolu geçmiş haftasonu
Yapar mısın ciddennGEL Bİ GÜN ANKARAYA NELER YAPARIM SANA BENNN
KIZA BAK YAA HIRKA MI
BEN KIŞLIK GİYECEM YAKINDA YAAA
GÜNAYDIN CANIMCIM SENİN NASIL GEÇTİ HAFTA SONUN
ANANEM HASTA VE ADI GİBİ NAZLI CNM:)GENİC Dün rüzgar vardı fakat hava sıcaktı ben kısa kollu ile değiştim ama sizin oralar berbatıı teyzoş o tarafta oturuyor ağaçlar devrişmiş çöp kovalr ters gelmiş ama bugun sabahtan biraz ayazdııııı
anne ve oğluş daha burda kasım a kadar mont zor giyilir benim oğlan daha kışlık geceliklerini giymiyorrrr artisttir kendisi sabah bile üzerine zorla uzun kollu giydirdim yine içine kısa kollu giydi sıcak olursa çıkarırım dedi
zelişşşşşş artık bu kilo işini takmıyorum taktıkça iştahım açılıyor fırsat buldukça hareketlerimi çoğaltıyorummm zaten öle çok yiyen bir değilimm kilo sebepim
1. geç gelen regl
2.kabızlıkkk( o da hareketsizlikten) inan vucudumu çok iyi tanıyorummm ama dur demezsem alır başını gdier kilomm
Lilyna : bluzlar çok güzel fakat ben giyemem öyle şeylerrr ayakkabılarını güle güle kullan
Yağmur desene ikimizde boğaça yapmışıszzzz cmtesi bende yaptım poğaca ama sade yaptımmmmm elmalı kurabiye yaptım yanına birde ama yemek yapmadım bakalım akşama ne yaparımmmmmmm annaenen nasıll kızkardeşin nasılll
Neden giyemezmişsinnnGENİC Dün rüzgar vardı fakat hava sıcaktı ben kısa kollu ile değiştim ama sizin oralar berbatıı teyzoş o tarafta oturuyor ağaçlar devrişmiş çöp kovalr ters gelmiş ama bugun sabahtan biraz ayazdııııı
anne ve oğluş daha burda kasım a kadar mont zor giyilir benim oğlan daha kışlık geceliklerini giymiyorrrr artisttir kendisi sabah bile üzerine zorla uzun kollu giydirdim yine içine kısa kollu giydi sıcak olursa çıkarırım dedi
zelişşşşşş artık bu kilo işini takmıyorum taktıkça iştahım açılıyor fırsat buldukça hareketlerimi çoğaltıyorummm zaten öle çok yiyen bir değilimm kilo sebepim
1. geç gelen regl
2.kabızlıkkk( o da hareketsizlikten) inan vucudumu çok iyi tanıyorummm ama dur demezsem alır başını gdier kilomm
Lilyna : bluzlar çok güzel fakat ben giyemem öyle şeylerrr ayakkabılarını güle güle kullan
Yağmur desene ikimizde boğaça yapmışıszzzz cmtesi bende yaptım poğaca ama sade yaptımmmmm elmalı kurabiye yaptım yanına birde ama yemek yapmadım bakalım akşama ne yaparımmmmmmm annaenen nasıll kızkardeşin nasılll
YAPMAMMI LENNNNYapar mısın ciddenn
demedim ama onu da zor yatırırım 9 da yardım etmesi lazım :))Akşam 9'damı yatalım diyor hehe o yatabilirde ewde iş bekler diyeydinn
yasmin evet dün öyleydi ama hava yine de güzeldi bizim orada ben de dışarıya çıkarken kısa kollu ile çıktım :))GENİC Dün rüzgar vardı fakat hava sıcaktı ben kısa kollu ile değiştim ama sizin oralar berbatıı teyzoş o tarafta oturuyor ağaçlar devrişmiş çöp kovalr ters gelmiş ama bugun sabahtan biraz ayazdııııı
1. geç gelen regl
olsun yasmincim sende o kadar senenin üstüne tembellik yap artıkgenic bizim tembeellikten uykum varrr
ee vefa dediği gibi
bekarlık gerçekten sultanlıkkkkkkk
evet ince bir bluz üzerine de ince bir hırka aman çok bile biz alışkın değiliz öyle kalın kalın giyinmeye değil mi yasminnnGEL Bİ GÜN ANKARAYA NELER YAPARIM SANA BENNN
KIZA BAK YAA HIRKA MI
BEN KIŞLIK GİYECEM YAKINDA YAAA
GÜNAYDIN CANIMCIM SENİN NASIL GEÇTİ HAFTA SONUN
Tamam menüyü söylüyorum ozaman.YAPMAMMI LENNNN
SEN Bİ GELLLL
DAMADIMLAN BERABERR:)
ÇOK ÖZENİYORUM SİZE İNANKİdemedim ama onu da zor yatırırım 9 da yardım etmesi lazım :))
yasmin evet dün öyleydi ama hava yine de güzeldi bizim orada ben de dışarıya çıkarken kısa kollu ile çıktım :))
olsun yasmincim sende o kadar senenin üstüne tembellik yap artık
evet ince bir bluz üzerine de ince bir hırka aman çok bile biz alışkın değiliz öyle kalın kalın giyinmeye değil mi yasminnn
BOŞANDA SEMERİNİ YEEEEEEEEEEEEEEEEEEETamam menüyü söylüyorum ozaman.
Peynirli poğaça,
Kıymalı börek ve patatezli börek..
Browni kek
Amerikan salatası
Patatez salatası
Tramisu
Fındıklı kurabiye.
Bunları yaparsın ben gelince
Olur anneme söylerimmmBOŞANDA SEMERİNİ YEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
BEN YAPARIM
AMA BENDE İST GELDİĞİMDE AYNILARINI İSTERİM
Yiyon yiyon sonra göbek basen aldı başını gitti diyonn
ya zaten bende aman aman diyet değilde azaltacağım az biraz o kadar yani :)GENİC Dün rüzgar vardı fakat hava sıcaktı ben kısa kollu ile değiştim ama sizin oralar berbatıı teyzoş o tarafta oturuyor ağaçlar devrişmiş çöp kovalr ters gelmiş ama bugun sabahtan biraz ayazdııııı
1. geç gelen regl
Tamam menüyü söylüyorum ozaman.
Peynirli poğaça,
Browni kek
Amerikan salatası
Patatez salatası
Tramisu
Fındıklı kurabiye.
BEN SENDEN İSTİYORUM AMAOlur anneme söylerimmm
DEMİ DEMİnapim seviyorum yemeyi
ya zaten bende aman aman diyet değilde azaltacağım az biraz o kadar yani :)
bana çok yiyosun diyene bak
Kırk yılın başı misafir gidicem ankaraya yapsın tabiii bizde damadınla yiyekk,napim seviyorum yemeyi
ya zaten bende aman aman diyet değilde azaltacağım az biraz o kadar yani :)
bana çok yiyosun diyene bak
Bende çay demlerim işteeBEN SENDEN İSTİYORUM AMA
LEN NE KARISIN BBEEEE
ANANEM HASTA VE ADI GİBİ NAZLI CNM:)
KOLU ÇIKTI YA TEYZOŞDA YATIYO
DAYIMLAR ARAYIP SORMAMIŞ BİLE
NE VARSA KIZDA VAR BU DEVİRDE KUZUM
ÖLE ÜZÜLÜYO Kİ YAZIK KADINCAGIZ
İKİ OĞLU VAR AMA
EN UFAK HASTALIGINDA KIZINA GİDER
KIZKARDEŞİM İZNE AYRILDI 34 HAFTAYA GİRDİ ŞUAN CANIM
AMA ERKEN DOĞUM RİSKİ HALA VAR
RABBİM Bİ AVAZDA KURTARSIN
Neden giyemezmişsinnn
Tamam menüyü söylüyorum ozaman.
Peynirli poğaça,
Browni kek
Amerikan salatası
Patatez salatası
Tramisu
Fındıklı kurabiye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?