- 25 Mart 2014
- 4.535
- 2.573
- 178
haklısında canım ne biliyorsun söylemediğini belki eşi aramak istemiyordur oda arada kalıyordur
aramak istemezse kadıncağız ne yapsın bunun için huzuru kaçmasın diye artık görmezden geliyor olabilir
tabiki bir yorum bu söyle bakalım o zaman ablana ne diyecek
ayyy çaldın hemen menüme heeeyemek önerilerinize bakıyordum şu ızartma işi kafama yattı, birde sulu patates yemeği ile bulgur pilavı yapayım
Kızzz senin menun hep yoğun oluyor, ben beceremem o kadarını... yakın olaydık azcık yapıp bir tabakta bana gönderirdinayyy çaldın hemen menüme heee
canım ablam bir yıl oldu evleneli,eşimle bizim eniştenin arası hiç yok
zaten uzağız birbirimize görmüyoruz
ben istiyorumki telde görüşsünler kopukluk olmasın ama
enişte eşimi hiç aramıyor
enişte kaza geçirdi bebekleri oldu bebeğimiz hastalandı eşim sürekli aradı geçmiş olsun diledi hal hatır sordu
benim eşim büyük enişteden
bi bayram seyran bahane edip eşimi hiç aramadı
biliyosun eşim amleiyat oldu geçmiş olsuna da aramadı
bende üzülüyorum böle olunca
ablama demek istemiyorum bebeği zaten problemli üzülmesin diye
ama farkında olup onunda eşin yönlendirmesi gerekmezmi
eşim başlarda bozulduğunu söledi ama şimdi hiç konu etmiyor
bende mevzusunu açmıyorum ama gücüme gidiyor
anneme dedim önceden bi o biliyor
bende zorla olacağını düşünmüyorum yağmur
bizim aileye yeni girdi ablam görücü usulü evlendi ama kocasına müthiş değer veriyor
tabiki verecek ama kardeşlerine sahip çıkmalı bunu göstermeli
yazın anneme gittim benim oğlanla 10 ay sonra
annem balkonda müthiş kahvaltı sofrası hazırlamış
ablamlardaben geliyorum diye oradalar
kahvaltıya oturacağız ablam orası eniştenin yeri dedi
tek denizi gören manzaralı yer...
ben 10 ay karada yaşamışım denize hasretim annemin evine aylar sonra geliyorum
ablam her haftasonu ordalar
çok gücüme gitti ses etmedim
vefa bu konuda evet eşin haklı ama sende huzurunu kaçırmamak için iyi cevap vermişsin tabii kırılmakta haklısıneşime dedim yılda bir kez göreceğin biri için benim huzurumu bozup keyfimizi kaçırma
annemlere gittiğimizde bizim için herşey olduğu gibi olsun tadımızı kaçırma
onu demedi bunu söyledi diye dedim
önemli olan biziz sen ve ben gerisi tefarruatttt dedim onun gönlü olsun diye
Kızzz senin menun hep yoğun oluyor, ben beceremem o kadarını... yakın olaydık azcık yapıp bir tabakta bana gönderirdin
kuzum benim gönül istiyorki aile bağları kuvvetli güzel olsunvefa aslında yazacaklarım varda işlerden yazamıyom
ellerinden olaaaarrrssaaaa yerim tabeeayy gönderirdim yavrummm göndermemmii
ama senin yolun yine buralara düşerse sana bükme yedirmek isterimmm
ben bilmiyorum ama güzel yiyorumellerinden olaaaarrrssaaaa yerim tabee
bak vefam hiç bunları düşünme kendini de üzme canım benim.kuzum benim gönül istiyorki aile bağları kuvvetli güzel olsun
ama herşey bizim elimizde olmuyor maalesef işte
bu konuda nerden aklıma geldiğini söyliyeyim
dün ablamın k.validesi aradı beni geçmiş olsun diye eşime
hoşuma gitti
düşündümde ablam k.validesine bahsedip arayabiliyorsa eşinede pek ala diyebilir
canım benim aynılarını bende yaşıyorum k.valide ve annem arasındabak vefam hiç bunları düşünme kendini de üzme canım benim.
benim annem bayramlar seyranlar ölümler hastalıklar kandiller hepsinde kv'yi arar.
ama o hiçbirinde aramaz. annem köyden tarhana bulgur getirir ona da gönderir. oda karadenizden geldiğinde birşeyler gönderir ama annem onları beklemez sadece sadece bir telefon bekler ondan çünkü annemde çok kaybetti yakınlarını malesef ondan böyle bir şey gelmeyince bana söyledi birkaç defa bende gönlünü aldım ama biliyorum hala için için kırgın. napıcaksın yapacak bir şey yok ya orta yolu bulacaksın ya da huzurunu kaçırmayacaksın canım.
ve çok zor bir durum iki arada kalmak.
sinirlenme canım napalım evdeki huzurumuzu bozmayalım keyfimiz kaçmasıncanım benim aynılarını bende yaşıyorum k.valide ve annem arasında
bide bunlar eklenince sinir oluyorum bazen
dediğin gibi yapacak bişey yok huzurumun kaçmasına izin vermem zaten
Bu sabah şöyle bir aklıma geldi bakim dedim kızlar emekli olmama daha 20 yıl varrmışş
Bir yandan seviniyorum hala genciz yani malum emeklilik demek yaşlılık demek ama bir yandan da 20 yıl daha çalışmak vay anasını :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?