siz de dr kontrolünde yapında garantiye alın bari diyeceğim sanaZELİŞ BİZİM HALİMİZ NE OLCAK
YALAN OLDU İKİNCİ ÇOCUK HEEE
SENDE SON GELİŞMELER NELER
EŞİM HALA ÇOK NET BU KONUDA
SEVGİM BÖLÜNSÜN İSTEMİYORU CART CURT
YENİ Bİ TEKNOLOJİ ÇIKAR ERKEK OLACAGINDAN EMİN OLSAK HEMEN YAPACAKDA
TIRSIYO KIZ OLUR YİNE DİYE BEN BUNU SEZDİM SANKİ TEEE ALLAM YAA
evet idealin 1 fakat evlatlarımız kardeş istiyor ve bu onların hakkı zelişamin canım benim iki çocuk en ideali gibi görünüyor bizler için aslında 1 de iyi ama işte olmuyor :)))
dün alışveriş yaparken iki çocuk oynuyordu mağazada biri birazdaha büyük biri daha küçük koşturuyorlar kıyafetlerin arasına saklanıyorlar
benimki diyor ki anne kardeşim olunca birazda büyüyünce brlikte saklambaç oynayabilirmiyiz diyor.. içim bir tuhaf oldu oynarsın tabi kuzum dedim.
hayırlısı olsun zeliş. o soru işaretlerini düşünme sen hepsi bir şekilde halloluyorhadi yaaa bak sen eşine ama senin düşüncende önemli canım asıl sen istiyorsun o konuda netmisin?
biliyorsuın biz bıraktık korunmayı canım 3 ay oldu inan geçenlerde brezilya fönü yaptıtracaktım birden aklınma geldi yaptırmadım ya hamileysem diye ama sanmıyorum içimde hiç bişey hissetmiyorum bu yönde.. Biz çalışmaya başladık bakalım ne zaman nasip olursa artık...
düşününce benimde aklımda o kadar çok soru işareti var ki ama olsun yağmur senin için daha erken olabilir ama ben aradan çıkarmalıyım inşallah Rabbimde nasip ederse...
bazen hislerimiz bizi yanıltmıyor biliyorsunYOOO MADDİ Bİ SIKINTI YOK ÇOK ŞÜKÜR
SEVGİSİ BÖLÜNSÜN İSTEMİYORMUŞ ELA ÜZÜLÜRMÜŞ FALAN FİLAN
BEN SEZDĞİM SADECE KIZ OLUR DİYE İSTEMİYO GİBİ
ERKEK TAKINTISI VARDI ELADAN ÖNCE
ŞİMDİ Bİ DE İKİNCİDE KIZ OLURSA 3.YE KADAR GİDER DİYE KOT-RKUYO BENCE
BELKŞDE BEN YANLIŞ ANLADIM AMA BEN ÖLE HİSSEDİYORUM
BEN ÇOK İSTİYORUM ZELİŞ HAZIRIM BİLİYORMUSUN HEM RUHEN HEM BEDENEN
AMA EŞİM DÜN ÜNİDEN ARK GİTTİK 2 KIZI VAR BİRİ 5 DİGERİ 1 YAŞINDA
UFAK HİÇ DURMUYO ORAYI BURAYI DAGITIYO AGLIYO ÇOK FENA BİŞİ
EŞİM TEK ÇOCUK İYİ YA DEDİ ARKADAŞINA,İSTEMİYO ADAM YA
birçok iki çocuklu arkadaş söylüyor ilki usluysa ikinci biraz hareketliBEN ÇOK İSTİYORUM ZELİŞ HAZIRIM BİLİYORMUSUN HEM RUHEN HEM BEDENEN
AMA EŞİM DÜN ÜNİDEN ARK GİTTİK 2 KIZI VAR BİRİ 5 DİGERİ 1 YAŞINDA
UFAK HİÇ DURMUYO ORAYI BURAYI DAGITIYO AGLIYO ÇOK FENA BİŞİ
EŞİM TEK ÇOCUK İYİ YA DEDİ ARKADAŞINA,İSTEMİYO ADAM YA
hayırlıs olsun vefam gün doğmadan neler doğar sen içini ferah tutbizde çocuk konusunu 3 yıl sonraya düşünüyoruz ancak
sanırım ben işten ayrılıp bakacağım gibiii
+100000000000000000sen bu kadar hazırsan eşinle ciddi bir konuşma yapmalısın canım benim. Bu onun tek başına verebileceği bir karar değil bunu ona kesin bir dille söylemelisin. Sonra kızına nasıl bir kötülük yaptığını görmesini sağlarsın en azından bir dene hazır olduğun bir anda mutlaka konuş cnım sakın fikri değişmez diye düşünme bu hayatı birlikte paylaşıyorsunuz ya on seni gerçekten ikna eder gerekçelerini önüne sererek yada sen onu ama eminimki bu sen olursun çünkü eşinde mantıklı düşünecektir bu konu tek başına karar verilebilecek bir konu değil bunun vebali altında kalmak istemez heralde...
HİÇ İSTEMİYOR DEĞİL ZELİŞ AMA ELA Bİ 10 YAŞINA GELDİĞİNDE İSTİY.sen bu kadar hazırsan eşinle ciddi bir konuşma yapmalısın canım benim. Bu onun tek başına verebileceği bir karar değil bunu ona kesin bir dille söylemelisin. Sonra kızına nasıl bir kötülük yaptığını görmesini sağlarsın en azından bir dene hazır olduğun bir anda mutlaka konuş cnım sakın fikri değişmez diye düşünme bu hayatı birlikte paylaşıyorsunuz ya on seni gerçekten ikna eder gerekçelerini önüne sererek yada sen onu ama eminimki bu sen olursun çünkü eşinde mantıklı düşünecektir bu konu tek başına karar verilebilecek bir konu değil bunun vebali altında kalmak istemez heralde...
Karnım acıktııı
NE DİYORSUN KAYBETMEDEN BİRŞEYİN KIYMETİNİ BİLEMİYORUZ MALESEF İNSAN OĞLU NANKÖRRYok kız gayet güzle işte 30 yaşındasın ve bir çok şeyi halletin öyle bak konuya ve önündeki zamanlarda çocuk konusunu düşünmen gerekmeyecek haa tabi üçüncü planın yoksa :)))
Canım benim ya dimi en büyük nimet aslında sağlığımız değil mi çoğu zaman kıymetini bilşmesekde
HİÇ İSTEMİYOR DEĞİL ZELİŞ AMA ELA Bİ 10 YAŞINA GELDİĞİNDE İSTİY.
BİLMİYORUM DAHADA KÜÇÜK SANKİ DEDİĞİ GİB YENİ ALIŞTIK SESSİZ EVE
BAKALIM HAYIRLSI
RABBİM ŞİFA VERSİN KUZUM
HER ŞEY GÜZEL OLUCAK BAK GÖR
HİÇ KÖTÜ İHTİMALİ DÜŞÜNMÜYORSUN BİLE OK
EVET ÖLE ZELİŞ BAKALIM İLERLEYEN ZAMANLARDA DEĞİŞİR BELKİ DÜŞÜNCESİ10 yaş demek sizinde yaşınızın ilerlemesi demek ondan sonra daha zor olmazmı
tabiki canım hakkınızda hayırlısı olur inşallah
ZELİŞ BİZİM HALİMİZ NE OLCAK
YALAN OLDU İKİNCİ ÇOCUK HEEE
SENDE SON GELİŞMELER NELER
EŞİM HALA ÇOK NET BU KONUDA
SEVGİM BÖLÜNSÜN İSTEMİYORU CART CURT
YENİ Bİ TEKNOLOJİ ÇIKAR ERKEK OLACAGINDAN EMİN OLSAK HEMEN YAPACAKDA
TIRSIYO KIZ OLUR YİNE DİYE BEN BUNU SEZDİM SANKİ TEEE ALLAM YAA
AKIŞINA BIRAKTIM ZATEN CANIM BAKALIMCANIM EŞİN İSTEMİYORSA HİÇ ÜSTELEME DERİM
BENİMKİDE İSTEMİYOR İKNA İÇİN YILLARCA DİL DÖKTÜM KORUNMAYI BIRAKTIĞI ZAMANLAR OLDU BEBİŞ GELMEDİ AMA DİYORUM ONLARIN İSTEMEMESİNDE DE BİR HAYIR VARDIR
SEN KENDİNE VE YAVRUNA BAK EN GÜZEL ŞEKİLDE
NASİBİNİZDE VARSA İKİNCİ BEBEK ÇIKAR GELİR ZAMANI GELDİĞİNDE BUNUN İÇİN
NE KENDİNİ ÜZ NEDE EŞİNE LAF DÖK
afiyet olsun canım.tarhana çorba
ayran
şinitzel tavuk
2 kaşık pilav yedimmmm
sanada afiyet bal olsun tatlımafiyet olsun canım.
bende köfte,makarna ve yoğurt yedim
bal dedin de canım dondurma istedisanada afiyet bal olsun tatlım
ben her türlü tatlıyı alabilirim hastalığım yaklaştı hormonlarım şaştıbal dedin de canım dondurma istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?