zelişcim kıyamam sana her dönem başka sıkıntı sen benden daha iyi biliyorsunGünaydın kızlarrrrrr
kusura bakmayın ne olur sizide merakta bıraktım dün hakkınızı helal edin olur mu???
bu arada nasıl den dün bu içelim sarhoş olalım mesajlarını görmemişim tam benim ruh halimi yansıtıyormuş hem nasıl da iyi olurdu olabilseydi...
Dünkü konu oğlanla ilgiliydi kızlar önceki akşam bir sinir patlaması oldu çok üzerine gittim sonra pişmanlıklar ayrıca okul hayatıyla ilgilide bazı sıkıntılar var...
Tekrar söylüyorum lütfen kusuruma bakmayın dün hem çok gergindim hemde buradada eğitim vs olunca yazamadım size...
Hepinizi çok öpüyorum.
bende emzik biberon bir şeyler almıştım benimkilerde gelmediofff ya siparişlerim gelmediii daha
anım benim teşekkür ederim iyi düşüncelerin için bende seni öpüyorum kocamannzelişcim kıyamam sana her dönem başka sıkıntı sen benden daha iyi biliyorsun
ne olursa olsun sen onun annesisin ve onu senden daha çok düşünün daha çok önemseyen başka biri daha yok
sen onun gönlünü mutlaka alırsın ben inanıyorum ama sende kendine bu kadar yüklenme lütfen
seni de oğluşunu da kocaman
Yarın gelir inşallahhh hbende emzik biberon bir şeyler almıştım benimkilerde gelmedi
merhabalar hanımlarrr[/QUOTE
canımcım merhaba nasılsınnn
yasemincim hoşgeldin tatlım bende iyiyim şükürselam kızlarrrr
bu ne yaaaa bu ne yoğunlu girip bi selam bile veremedimmmm sizlereeeeeee
nabersiniz kızlarrr bu hafta böyle geçecekk kanıca
yoğunnnnn
herkes iyidir umarımmmmm
selam canımmm iyiyizzz yemeği yedim mayışştım şimcik sen nasılsınnnselam kızlarrrr
bu ne yaaaa bu ne yoğunlu girip bi selam bile veremedimmmm sizlereeeeeee
nabersiniz kızlarrr bu hafta böyle geçecekk kanıca
yoğunnnnn
herkes iyidir umarımmmmm
iyiyim tatlım ne olsun koşturmaca
oğluşun nasıl eşin nasıl oldu
iyi la sen napinnnnnaber lili nasılsın arkadaşım
iyi la sen napinnnn
İyi olmana sewindim amin canımmne olsun canım yaa bugün daha iyi hissediyorum kendimi
allah daha iyi günler göstersin hepimize
Allah ödeme kolaylığı versinn
Bu durum sizi ne kadar çok sewindiriyor lanakşama da yemeğim hazır ohh missss
Afiyet olmasınbalikkk yedim balikkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?