Bu Maç Bizim Olacak.....

ya ben bu yeni kk dan hicbisey anlamdım .son sayfaya gidemiorum .hep eski sayfaları okuyorum sinir oldum beeeeee

günaydın seksi şempanzem

Günaydın vefammmm
günaydın sevdiceğim nasılsınnnn
GÜNAYDINNN tatlışlar
sizi gidi pompişlerrrr
günaydınn atahanın annesi
İyiyim..
Dur sana resim atıcam watsaptan..

günaydın kızlar nasılsınız

kızlar zelişten haberiniz varmı

???

oooooooofffffffffffffffffffffffffffffff offffffffffffffffffffffffffffffffffffffff akşama içip sarhoş olmak istiyorummmm ulannnnnnnnn

Bunu birgün yapalım mutlaka

kızlar zelişten haberiniz varmı

???

Günaydın kızlarrrrrr

kusura bakmayın ne olur sizide merakta bıraktım dün hakkınızı helal edin olur mu???

bu arada nasıl den dün bu içelim sarhoş olalım mesajlarını görmemişim tam benim ruh halimi yansıtıyormuş hem nasıl da iyi olurdu olabilseydi...

Dünkü konu oğlanla ilgiliydi kızlar önceki akşam bir sinir patlaması oldu çok üzerine gittim sonra pişmanlıklar ayrıca okul hayatıyla ilgilide bazı sıkıntılar var...

Tekrar söylüyorum lütfen kusuruma bakmayın dün hem çok gergindim hemde buradada eğitim vs olunca yazamadım size...

Hepinizi çok öpüyorum.

canım benim sakin ve sabırlı ol bitanemmm

çocuklarımızın hepsinin bi geçiş dönemi oluyor mutlaka

biz anneler herşeyin mükemmel olmasını istiyoruz ama öle bi dünya yok zelişim kendimizi yıpratıyoruz

oğlunla iletişimin sağlam zaten konuş cnım

sen iyi ol biz seni merak ettikk

canımmmm benımmmm üzülme bende benım kızçeyle aşırı sorunlar yaşıyorum bu ara.
napalım yeterki canları sağ olsun

canımmmm benımmmm üzülme bende benım kızçeyle aşırı sorunlar yaşıyorum bu ara.
napalım yeterki canları sağ olsun

çok teşekkür ederim kızlarrr

geçecek bunlarda biliyorum ama insanız işte

zelişim canım benim sözkonusu evlad olunca insanın aklı duyguları birbirine giriyor seni öyle anlıyorum kii anlatamam ne olur güçlü ol merak etme zamanla daha iyi günlerini göreceğiz inşallah kuzularımızın

günaydın canım inşallah ne diyeyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…