Pompişkoş ben seni rüyamda gördümGÜNAYDINNN tatlışlar
sizi gidi pompişlerrrr
Ben mi sesksiyimmmgünaydın seksi şempanzem
Günaydın vefammmm
GünaydınnnGÜNAYDINNN tatlışlar
sizi gidi pompişlerrrr
İyiyim..günaydınnn canımmm nasılsınnnnn
fazlasıylaaaaaaaaaaaaBen mi sesksiyimmm
Günaydınnn
Facebooka resim yükledim az önce onumu gördün acaba diye şeyy ettiydim de oyuzden öyle diyon sandımfazlasıylaaaaaaaaaaaa
Günaydın şekerimmgünaydın kızlar nasılsınız
No !!kızlar zelişten haberiniz varmı
???
günaydın seksi şempanzem
Günaydın vefammmm
günaydınn atahanın annesiGÜNAYDINNN tatlışlar
sizi gidi pompişlerrrr
İyiyim..
Dur sana resim atıcam watsaptan..
günaydın kızlar nasılsınız
kızlar zelişten haberiniz varmı
???
vayyyyy yerim seniiiiiiİyiyim..
Dur sana resim atıcam watsaptan..
günaydın canımmm nasılsınnngünaydın kızlar nasılsınız
???
pompişkom ilk zaman benimde göbeğim çatladı öğreneceğim diyeya ben bu yeni kk dan hicbisey anlamdım .son sayfaya gidemiorum .hep eski sayfaları okuyorum sinir oldum beeeeee
oooooooofffffffffffffffffffffffffffffff offffffffffffffffffffffffffffffffffffffff akşama içip sarhoş olmak istiyorummmm ulannnnnnnnn
Bunu birgün yapalım mutlaka
???
Günaydın kızlarrrrrr
kusura bakmayın ne olur sizide merakta bıraktım dün hakkınızı helal edin olur mu???
bu arada nasıl den dün bu içelim sarhoş olalım mesajlarını görmemişim tam benim ruh halimi yansıtıyormuş hem nasıl da iyi olurdu olabilseydi...
Dünkü konu oğlanla ilgiliydi kızlar önceki akşam bir sinir patlaması oldu çok üzerine gittim sonra pişmanlıklar ayrıca okul hayatıyla ilgilide bazı sıkıntılar var...
Tekrar söylüyorum lütfen kusuruma bakmayın dün hem çok gergindim hemde buradada eğitim vs olunca yazamadım size...
Hepinizi çok öpüyorum.
canımmmm benımmmm üzülme bende benım kızçeyle aşırı sorunlar yaşıyorum bu ara.Günaydın kızlarrrrrr
kusura bakmayın ne olur sizide merakta bıraktım dün hakkınızı helal edin olur mu???
bu arada nasıl den dün bu içelim sarhoş olalım mesajlarını görmemişim tam benim ruh halimi yansıtıyormuş hem nasıl da iyi olurdu olabilseydi...
Dünkü konu oğlanla ilgiliydi kızlar önceki akşam bir sinir patlaması oldu çok üzerine gittim sonra pişmanlıklar ayrıca okul hayatıyla ilgilide bazı sıkıntılar var...
Tekrar söylüyorum lütfen kusuruma bakmayın dün hem çok gergindim hemde buradada eğitim vs olunca yazamadım size...
Hepinizi çok öpüyorum.
canım benim sakin ve sabırlı ol bitanemmm
çocuklarımızın hepsinin bi geçiş dönemi oluyor mutlaka
biz anneler herşeyin mükemmel olmasını istiyoruz ama öle bi dünya yok zelişim kendimizi yıpratıyoruz
oğlunla iletişimin sağlam zaten konuş cnım
sen iyi ol biz seni merak ettikk
canımmmm benımmmm üzülme bende benım kızçeyle aşırı sorunlar yaşıyorum bu ara.
napalım yeterki canları sağ olsun
zelişim canım benim sözkonusu evlad olunca insanın aklı duyguları birbirine giriyor seni öyle anlıyorum kii anlatamam ne olur güçlü ol merak etme zamanla daha iyi günlerini göreceğiz inşallah kuzularımızın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?