Oyy oyyy arıyayım mı seniiicanım inan yazmak gelmiyor içimden bugün uzaktan izliyorum sizi, saolasın canım ilgin için öpüyorum seni :)
kendime hedef koydum bakalımm yılbaşına kadar 64 kg olmak istiyommm şuan 67,50kg
sen doğum kiloların yabenim offffffff
bence o harfleri büyük büyük bir kağıda yaz odasına her yerine as akşam yatarken bu neydi oğlum diye sor sabah kalkınca bu neydi ya oyunla harfleri sor sürekli sor zamanla alışacak birde hergün yeni harf öğreniyorlar birgün öncesinde öğrence harfi az da olsa çalıştır
yazmıyorsa kesinlikle yazdırmaya çalıştır
oğlum 3 sene sınıfta yazıların yazmadı bende hergün okulun kapısında bekledim yazanların defterinden aldım fotokopi çektim evde bıkmadan usanmadan yazdırdımmm 3 sınıfın 2 döneminde özel okula başlayınca sağolsun öğretmenimiz ders yazmayınca tenefüse çıkarmıyordu bir şekilde yazdırdı şimdi o sorunumuz kalktı bu sürecte çok sabırlı olcannnn
a ile l yi çarpınca ne oluyor nebileyim oyunla öğretmeye bak oğlana ben kendşm öğretmiştim okumayı çok zor bir süreç benim oğlanda
canım ya kıyamam ona kendini de biliyor. kız sen de çocuğa destek olacağına bir de gülüyorsun..ne anlatayım size
benim oğlan bugun kürsüde sabah şiir okuyacaktı
şiirin adı da GÜZEL AHLAK
sanki şiir efeyi anlatıyorddu
efede anladı ama ne güldüm akşammmm anne sus diye diye okudu bakalım nasıl geçti
yanlış anlaşılmasınn efe yaptığı espirileriyle ünlü okulda başkasına hayatta zarar vermez sürekli kendine zarar verir tek sıknıtımız çok konuşmakkk şiirde bunu anlatıyor
ya yasemin doğum kilosu da değil emzirme kiloları kaldı üstümde resmenkendime hedef koydum bakalımm yılbaşına kadar 64 kg olmak istiyommm şuan 67,50kg
sen doğum kiloların yabenim offffffff
efe evet şanslı inşallah hep yüzü güler mutlu olur paşammmm
ama bazen çok yorluyorumm bazen umutsuzluğa kapılıyorum ama hemen kendimi topluyorum her gecenin bir sabahı varrr bugunumüze şükürrr
yok canım müsait değilim pek saol hem pek konuşma havamda da değiğilim kusura bakma olurmu ben ararım seni akşamaOyy oyyy arıyayım mı seniii
aynı şeyi bende düşündüm sonra vazgeçtim lil isterse özelden de yazardı demekki durum ciddi umarım evle ilgili değildirOyy oyyy arıyayım mı seniii
yok canı
yok canım müsait değilim pek saol hem pek konuşma havamda da değiğilim kusura bakma olurmu ben ararım seni akşama
Bence kocişle küsmüşlerrdir sağlık problemi olsa anlatırdıaynı şeyi bende düşündüm sonra vazgeçtim lil isterse özelden de yazardı demekki durum ciddi umarım evle ilgili değildir
tamam canım bende aradım açmadın anlatmak istersen yanındayımyok canı
yok canım müsait değilim pek saol hem pek konuşma havamda da değiğilim kusura bakma olurmu ben ararım seni akşama
belki de öyledir lil bilemiyorumBence kocişle küsmüşlerrdir sağlık problemi olsa anlatırdı
ooo gel benim yanıma bak birazdan seminer var burası çok kalabalık vaktin nasıl geçtiğini anlamazsınne sıkıcı bir gün vakit geçmiyorrr yaaa
belki de öyledir lil bilemiyorum
ooo gel benim yanıma bak birazdan seminer var burası çok kalabalık vaktin nasıl geçtiğini anlamazsın
Bunu birgün yapalım mutlaka
oooooooofffffffffffffffffffffffffffffff offffffffffffffffffffffffffffffffffffffff akşama içip sarhoş olmak istiyorummmm ulannnnnnnnn
günaydınnn canımmm nasılsınnnnnGünaydınnnnnn lati lokumlarımm
günaydın seksi şempanzemGünaydınnnnnn lati lokumlarımm
Günaydın vefammmmgünaydınnn canımmm nasılsınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?