Bu Maç Bizim Olacak.....

miyom için son kutu ilaç bitti adet olmayı bekliyorum dr gideceğim canım
öbür konuda oglana okul değişikliği yapacağım öğretmeni ile muhatap olmuyorum

En doğru kararı vermişsiniz canım, okul araştırıyor musun peki? Sanırım seneye değiştireceksiniz değil mi?

En doğru kararı vermişsiniz canım, okul araştırıyor musun peki? Sanırım seneye değiştireceksiniz değil mi?

bizim oraya yeni bir devlet okulu açıldı ama faaliyete bi ikinci dönem girdi ama sınıflar oluşmadı ikinci dönem olması nedeniyle okul öyle boş olarak gelecek yıl başlayacak
orayı düşünüyorum arkadaşım ikinci sınıf olarak çocukların hepsi ve öğretmen yeni olacak kaynaşmış bir sınıfa gitmeyecek oğlum buda beni sevindiriyor acaba ayrı tutulurmu diye
yarım gün olması çocuğu rahatlatır diye düşünüyorum
birde iyi öğretmene denk gelsek araştıracam artık

ayy buda sizin şansınız olacak inşallah canım benim, hakkınızda hayırlısı olur umarım peki özel öğretmen düşüncen devam ediyor mu?

ara ögünmüüü

bişey yemiyosun ki içiyosunnn

bende kalan domates ve 2 zeytinle yaptım ara ögünümü ince bir dilim ekmekle

şeker varya içinde birde limon enerji versin diye

bu arada akıl ver bana vefa

yarın buradan arkadaşlarla dışarı yemeğe çıkacağız muhtemelen ağır olur yediklerim bugünü akşamdan hafif atlatayım diyorum ama aynı zamanda metabolizmayı da yavaşlatmamak lazım ne yesem ya ama uğraştırmasın beni aynı zamanda çok mu şey istedim ki :))))

güzel eğer birde seviyorsan daha ne olsun gayet besleyici ve tok tutan yiyecekler

bizde ıspanak yemeği
mercimek çorbası
patates salatası
yoğurt
talaş böreği
kötü demedim ama ölçüyü kaçırmamam lazım zelişşş
bana ölçü verrr

sende talaş böreğini unutmalısın bence
O KIZLAR DİYETEMİ BAŞLADINIZZZ

HAYRILI OLSUN

BOL EKSİLİ GÜNLERİNİZ OLSUNNN

sağol yasminnnn

gel beraber olsunnn

kötü demedim ama ölçüyü kaçırmamam lazım zelişşş
bana ölçü verrr

sende talaş böreğini unutmalısın bence

sağol yasminnnn

gel beraber olsunnn

Bence birer kepçe ye hepsinden çorba fasulye ve pilav. ekmek yeme yiyeceksen pilav yeme.

Ben böreği saat 17:30 gibi akşam yemeği mi yapsam kendime diye düşünüyorum işten çıkmadan yesem yanında ayranla sonra gece sadece süt yada çay içsem

YOK BEN o modlarda değilimmmmm
biliyorum canım latife yaptımmm

evet bir beyazdan vazgeçmeliyimm

olabilir ögün niyetine yiyeceksen canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…