Biraz varda yüksek bel pantolonlarla kamufle ediyorumDiyetten daha kolay
Benimki de öyle vefa, bizim dede de yaşlı yani 70 yaşında adam baskı yapıyor adama ve hiç dinlemiyor bende biliyorum o yüzden görmezden geliyorum çoğu şeyi ve oğlanı paylıyorum dedesinin yanında söz dinle diye ama işe yarıyor mu hayır...
Ahahah aynenSen hiiç endişelenme canım Çınarcık halleder onuyaz tatili gelsinde...
bende o yüzden tatlıdan yedim canımmmKızmayın ama çooook acıktım öğlen sanki hiç bişey yememiş gibiyim valla yaa...
bende o yüzden tatlıdan yedim canımmm
bide oğlana sinirlendim bide regl öncesi bahanelerim çokkk
ve tatlının yarısını yedim kiii
Bu arada benimde reglim bu hafta sonu krizlerim başladı
ayyy bak oğlan dedin de çok özledim kuzumu ya okuldan gelmek üzeredir benimki...
Akşam eve gidiyorum ya vefa bi öpüşüp mutfağa dalıyorum hadi al kitabını gel oğlum diyorum yanıma..
Anne önce biraz görüşelim sonra diyor. Başlıyor iş nasıl geçti, İşçiler nasıldılar bugün, çok çalıştın mı, herkes mutlumuydu.. Aman Allah'ım ben ona soruyorum okulu oda bana işi soruyor aklı sıra
bende o yüzden tatlıdan yedim canımmm
bide oğlana sinirlendim bide regl öncesi bahanelerim çokkk
afiyet olsunnnnnn
benimde regl haftası tabi ani bir gecikme olmazsa arada gecikiyordaaa
sizzin kitap okuma yalan oluyorrr haaaa
benim oğlanın gözü mikrop kapmış doktor ilac vermiş
evde dinleniyor şimdi annem gile bırakmış rahmetliii
inşallah yaseminnnnbizde bahane bitmezzzz
ben cumaya kadar kaçamak yapmıcammmmm inş....
dualarım bu yöndeeeeee
afiyet olsunnnnnn
benimde regl haftası tabi ani bir gecikme olmazsa arada gecikiyordaaa
sizzin kitap okuma yalan oluyorrr haaaa
benim oğlanın gözü mikrop kapmış doktor ilac vermiş
evde dinleniyor şimdi annem gile bırakmış rahmetliii
Yok kız yalan olur mu az sohbet sonra hemen kitap başına Yasminim bizim okumamızın hala hızlanmadı o yüzden her gün düzenli okumamız gerekiyor atlatmamaya çalışıyorum...
Çok geçmiş olsun tekrar canım bak psikolojik değilmiş çocuğun hali..
bide günahını aldın oğlanınbizimkide 2 damla kullanıyor zorla damlatıyoruz mikrobikk aynı
sorma
bugünlerde çok yüz göz oldum
gerçi olaylarda üst üste geldiii
bende az önce eşimle konuştum oğlanı dedesinin babannesinin karşısında al yanlarında konuş oğlana deki dedim
iyilşene kadar ilaçların bitene kadar dedene babannene baskı yapmayacaksın sokak park için de dedim
yaparsan da deden babannen arasın beni ben senin icabına bakarım de dedim,dedesi babannesi evde koşturmak yok dinlenmezde istirahat etmezse arayın beni de dedim
ee artık kızım sana söylüyorum gelinim sen işit ne yapalım
sakinleşşş sende eve gidince güzel güzel öp paşayıı
bende az önce eşimle konuştum oğlanı dedesinin babannesinin karşısında al yanlarında konuş oğlana deki dedim
iyilşene kadar ilaçların bitene kadar dedene babannene baskı yapmayacaksın sokak park için de dedim
yaparsan da deden babannen arasın beni ben senin icabına bakarım de dedim,dedesi babannesi evde koşturmak yok dinlenmezde istirahat etmezse arayın beni de dedim
ee artık kızım sana söylüyorum gelinim sen işit ne yapalım
biz onu hergün yapıyoruzzzzzz
evegidince akşam yatana kadar gelir gelir öperrr
sabah uğurlar beni (ben ondan önce çıkıyom evden ablam gönderiyor okula 2 haftadır)
kızım erkek çocuğu durdurmak ne mümkünnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?