selam ben geldim millet
vefa sorma faranjit olmuşum.selammmm nerdesinn nasıl oldun canımmm geçmiş olsunnn
selam ben geldim millet
merhaba yasemincim. bugün daha iyiyim canım.selam canm
nasıl oldun
ben bu haftaya çok gizli bir giriş yaptım kilo bakımındannnnn
vefa sorma faranjit olmuşum.
c.tesiden beri yatak döşek yatıyorum şimdi iyiyim ballim
sen napıyosun ? oğluşun ameliyat günü belli olmuş. inşallah sıkıntısız hallolur da çocuk da kurtulur rabbim acil şifalar versin
inşallah canım atlatırda çocuk bir daha ertelenmez ameliyat tarihi.ay geçmiş olsun kuzum sağoll
bu hastalık bu sene böyle sürekli tekrar ediyor
benimde oğlan toparlanamadı dün ateşlenince antibiyotiğe mecbur başladık
inşş ameliyata kadar toparlanır erteleme olmaz
gördüğün gibi aynı hastalıklarla uğraşıyoruz canımm
merhaba yasemincim. bugün daha iyiyim canım.
emin ol benden daha hızlı değildir.
neyse ben kilomu yazmayacağım. en azından başlangıçı...
ama sizlere menümü yazacağım birazdan belki fikir olur size de
kalkınca 1 bardak limonlu ılık su
kahvaltı: 1 tana haşlanmış yumurta, 2 tana ceviz, 2 dl tam buğday/çavdar/tahıl ekmek, yeşillik
ara: 1 porsiyon meyve, 10 tane fındık veya badem
öğle: 4 köfte (120 gr et, balık, tavuk), salata(1 yk z.yağı), 2 dl tam buğday/çavdar/tahıl ekmek
ara: 1 tane probiyotik sade yoğurt, 1,5 yk yulaf ezmesi, 1 çay kaşığı tarçın (isteğe göre)
akşam:6 yk z.yağlı yemek, 1 kase yoğurt, 1 dl ekmek
ara: 1 porsiyon meyve
günlük 2 lt su, 2 fincan yeşilçay
liste bu hafta için bu kızlar. tabii benim için kahvaltı ve ara öğün farklılıkları da var ben istedim. sabah kahvaltısındaki haşlanmış yumurta yiyemeyeceğimi söyledim. onun alternatifi yok o yüzden üzerine maydonoz, limon, karabiber ve pulbiber ile tatlandırıp tüketmeye çalışmamı önerdi bende deniyorum bugüne kadar sadece yarısını yiyebildim bu da bir gelişme. sizde deneyin. bir de herşey saatli olacak. onun için de zorluyorum. bir de yine kahvaltı da 2 tatlı kaşığı reçel/bal yiyebileceğimi haftada 3 gün söyledi. ama yazmadı listeye.
hala yediklerimi not almaya devam ediyorum
oğlanların maşallahı var canım çok iyileraman iyi ol canm benim
oğlanlar nasıll
desene menüler bildiğimiz şeyleerrrrrr
ben salı günden bu yana protein ağırlı besleniyorum cuma akşamına kadar sürecekkkk inş.
kızlar bir de benim b12 vitaminim çok düşük çıktı dr görünce sen nasıl ayakta duruyorsun dedi.
hemen aile hekimine yönlerdirdi. o da hemen 10 tane iğne verdi onları vuruluyorum mecburen
kevgire döndüm görseniz
valla ben farkında değilmişim yasemin..oy oy geçmiş olsun
b12 eksikliği halsizlik yapar
valla ben farkında değilmişim yasemin..
inan bu hengamede anlamadım ne durumda olduğumu
sağol canım.eee koşuşturmaktan
ev iş 2 çocuk allah yardımcın olsun
doğum günü nasıl geçti
canım benim inşallah sizde güzel sonuçlar alırsınız aklında bişey kalmaz kuzumminşallah canım atlatırda çocuk bir daha ertelenmez ameliyat tarihi.
bende ufaklığın eeg'sini bu cuma çektiriyorum. sağolsun tanıdık ayarladı inşallah hastalanmazda cuma hallederiz diyorum
ayy benim annemdede olmuştu annem tükenmişlik sendromu yaşıyorum diyodu odaiğne vuruldu canım toparladı bünyesi sonradankızlar bir de benim b12 vitaminim çok düşük çıktı dr görünce sen nasıl ayakta duruyorsun dedi.
hemen aile hekimine yönlerdirdi. o da hemen 10 tane iğne verdi onları vuruluyorum mecburen
kevgire döndüm görseniz
sağol canım.
valla yasemin çok güzel geçti desem sana
nasıl mutluydu nasıl sevinçliydi.
pastayı parmakları mumları söndürmeye çalıştı bücür çok tatlıydı.....
amin cümlemizin inşallah canımmmmcanım benim inşallah sizde güzel sonuçlar alırsınız aklında bişey kalmaz kuzumm
ayy benim annemdede olmuştu annem tükenmişlik sendromu yaşıyorum diyodu odaiğne vuruldu canım toparladı bünyesi sonradan
oyy yerim ne tatlı olmuştur maşallah hayırlı ömrü olsun kuzularınn
ayy canımmm sağlıkla doğsun inşallah dualarımız kardeşinle...MERHABALAR KIZLAR
AZ ÖNCE KIZKARDEŞİMLE KONUŞTUM BEBİŞ YOLA ÇIKMŞ
AÇILMA BAŞLAMIŞ DUA EDERSİNİZ SEVİNİRİM
canım sağlıkla sıhhatle kolaylık doğsun inşallah...MERHABALAR KIZLAR
AZ ÖNCE KIZKARDEŞİMLE KONUŞTUM BEBİŞ YOLA ÇIKMŞ
AÇILMA BAŞLAMIŞ DUA EDERSİNİZ SEVİNİRİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?