Kızlar size kolay gelsin
yarın görüşürüzzzzzzzzzz
bende az önce eşimle konuştum oğlanı dedesinin babannesinin karşısında al yanlarında konuş oğlana deki dedim
iyilşene kadar ilaçların bitene kadar dedene babannene baskı yapmayacaksın sokak park için de dedim
yaparsan da deden babannen arasın beni ben senin icabına bakarım de dedim,dedesi babannesi evde koşturmak yok dinlenmezde istirahat etmezse arayın beni de dedim
ee artık kızım sana söylüyorum gelinim sen işit ne yapalım
06,30 gibi
Kalkınca (akşamdan sıcak suya ısltığım kuru kaysı ve erik suyu içtim meyveleri yedim bağırsaklar içn)
500 ml karbanotlu su
kahvaltı 07,00
1 yumurta
az peynir
1 fincan bitki çayı
Ha birde iş çıkışı 45 dak hızlı tempoşu yürüşşşşş
yasemin bu karbonatlı suyun ne faydası var akşam ve sabah için seni tebrik ederim ayrıca
Teşekkürler canım
Karbonatlı suyla kilo vermek, pek çoklarına yabancı bir zayıflama yolu olarak gelebilir. Ancak geleneksel kullanım alanları olan hazımsızlık, vücuttaki fazla asit birikimini atmak, mide fesadına doğal çözüm sunmak gibi genel faydalarının yanında karbonatlı su aynı zamanda zayıflama amacıyla da kullanılıyor.
Peki karbonatlı su zayıflatırmı?
Metabolizmayı hızlandırmanın yolunun vücudun asit baz dengesini alkali seviyeye çekmekten geçtiğini uzmanlar söylüyorlar. Bunu yapmanın en doğal yolu ise karbonatlı su içerek zayıflama oluyor. Karbonatlı suyun alkali yapısı ise bu konuda bizlere büyük bir fırsat sağlıyor. Özellikle et ve karbonhidrat ağırlıklı beslenen kişilerde vücutta asit birikmesi oluşmakta ve bu durum da ister istemez kilo vermeyi neredeyse imkansız hale getirmektedir. Ortalama olarak sahip olduğumuz her 15 kg için 1 kg karbonatlı su tüketmek gerekmektedir. Bu sayede hızlı ve kalıcı zayıflama sağlayabiliriz. Bu konuda batı ülkelerinde yapılmış çok sayıda bilimsel araştırma olup gerek doğal maden suyu gerekse karbonat adını verdiğimiz beyaz mineral karışımı ile yapılacak içecek kürü ile doğal zayıflamanın yolu açılmaktadır.
Karbonatlı Su ile Zayıflama Kürü Nasıl Yapılır?
Vücudun asit düzeyini azaltan karbonatlı su ile kilo verme kürünün yapılışı son derece basittir. 1,5 litre suya 1 tatlı kaşığı karbonat (Sodium bicarbonate) ilave edildikten sonra karbonat eriyesiye kadar karıştırılacak ve günlük olarak ortalama 4 litre kadar tüketilecek. Ama dilerseniz bu miktarı 3 litreyle de sınırlı tutabilirsiniz. Yemeklerle su içmeyeceksiniz ve bunun yerine yemeklerden yarım saat öncesine kadar karbonatlı su içip yine yemeklerden bir saat sonrasında karbonatlı suyla zayıflama kürüne devam edilecek.
Sabahları aç karnına yarım litre karbonatlı su içerek güne başlayacağız ve 30 dk sonrasında kahvaltı edeceğiz.
Vücuttan ödem söktürmek ve şişkinliği atmak için de karbonatlı suyla zayıflama kürü işe yarıyor. Karbonatlı suyla zayıflayanlar ortalama olarak bir ayda 5-7 kilo zayıflamayı başardıklarını dile getiriyorlar.
Ama ben esas ödem atmak için kullanıyorum gerçekten de faydasını görüyorum
normalde hiç terleyen bir insan değilim ama karbontlu su içtiğim zaman güzel terliyorum böylelikle de toksinleri atmış oluyorum
şimdi kahvaltı yapıyorum
1 dilim tam buğday ekmek
6 zeytin
kibrit kutusu kadar peynir
3 çeri domates
aç karnına 2 bardak ılık su içtim
sabah tartıldım reglmin şişliği var diyordum ya -1 kilo düşük çıktımm
Günaydın kızlar,
Vefa 63,5 kilo mu çıktın tartıda peki hedefin nedir 60 mı?
Yasmin sende hedef kilonu söyle bari diğerini tartılınca yazarız...
Birde bu karbonat bildiğimiz kabartma tozu yerine kullanılan karbonat mı marketten mi alacağız... Ben 3 litre su içemem ki günde ya sen içebiliyor musun peki...
Akşam yemekte 2-3 yemek kaşığı kada bezelye yedim ama saat 9 du yani yarım bardak da ayran içtim... Akşam bende 1 saat kadar yürüdüm ama mağaza dolaşarak yani tempolu filan değildi
Gece yatmadan da 1 bardak ballı süt içtim, az ballı :)
Sabah kahvaltım zaten malumunuz aynı süt + müsli
evett iyi gidiyorum tutmayın beniiiooo sende iyi gidiyorsun
ben ödemleri bir atayım normal kilom ortaya çıkacakkkk
Günaydın kızlar,
Vefa 63,5 kilo mu çıktın tartıda peki hedefin nedir 60 mı?
Yasmin sende hedef kilonu söyle bari diğerini tartılınca yazarız...
Birde bu karbonat bildiğimiz kabartma tozu yerine kullanılan karbonat mı marketten mi alacağız... Ben 3 litre su içemem ki günde ya sen içebiliyor musun peki...
Akşam yemekte 2-3 yemek kaşığı kada bezelye yedim ama saat 9 du yani yarım bardak da ayran içtim... Akşam bende 1 saat kadar yürüdüm ama mağaza dolaşarak yani tempolu filan değildi
Gece yatmadan da 1 bardak ballı süt içtim, az ballı :)
Sabah kahvaltım zaten malumunuz aynı süt + müsli
canım bende günde 3 lt su içiyorum
karbontlu suyu
sabah 500ml su şişesine önce 1 çay kaşığı karbonat atıyorum az kaynar su koyup üzerine ılık su ilave ediyorum aç karnına içiyorum birde akşam yemekten önce yapıyorum
karbonat yazıyoru marketlerde olur a101 var örneğin 50kr falan paketi
kabartma tozu değil
kilomu yaz anasını satam allahın bildiğini kullundan niye saklıyayımm
67,70kg
yerim seniii sosis
pes etmek yok yaseminnn gidecek bu kilolarr kararlıyız arkadaşımm
bak bende ilk rejime başladığımda 68 kiloydum yaayok gidecek
ama 63-64kg olsam yeter
esas bunun korumasını öğrenmem lazım
korumayıda biliyorumdaaaa işteeeeeee
al ver al ver nereye kadar
bak bende ilk rejime başladığımda 68 kiloydum yaa
demekki vucut belirli kiloya oturuyor
mesela ben hep 55 olmak kalmak istiyorum ama olmaz biliyorum
metebolizma ve yaş ilerledikçe vucut eskisi kadar yakmıyor
bende 60 kilonun üstüne çıktığımda tehlike arz ediyorum bunu anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?