Bu Maç Bizim Olacak.....

Süt içerek zayıflamak bir ayda etkisini gösteriyor, peki ama nasıl?
  • Bir bardak süt mide boşluğunu hissettirmeden kişiyi en az 4 saat boyunca tok tutar. Kişinin metabolik bir rahatsızlığı bulunmaması durumunda, günde 2 bardak süt tüketimi kilo verme ve incelmeye yardımcı olur. Peki etkisini ne zaman göstermeye başlar? Metabolizmada sorun yoksa günde iki bardak süt, bir ay boyunca düzenli tüketildiğinde 2-4 kilo yağ kaybı sağlar. Metabolizmada sorun varsa daha az olabilir bu kayıp ama illa ki verdirir. Metabolik sendrom kadınlarda özellikle kollarda kalınlaşmaya ve göbek bölgesinde “simit” denilen yağlanmalara neden olur. Bunun nedeni de hormonal problemlerle ve genetik yapının yanı sıra, biraz insülin dengesinin bozulmasından yani direkt kan şekerlerinın bozulmasından kaynaklanır. Süt tüketimi kan şekerini çok hızlı yükseltmez, çok hızlı da düşürmez. Yani güzel bir denge sağlar. O da yavaş yavaş göbek bölgesini eritmeye başlar.
  • http://www.acibadem.com.tr/Hayat/Bi...k-bir-ayda-etkisini-gosteriyor-peki-ama-nasil

• Ama ben birde bal ilave ediyorum o nolcek

ayyy bende alayım bari şu sütü ya içeyimm hiç alışkanlığım yok

Aman dikkat et az ye vefa bu kadar emek veriyoruz boşa gitmesin aç kalmışlıkların...

Ama mümkünse yemek niyetine için kızlar...
yok ben zorla sağlık için içiyorum yemek niyetine değil
yoksa erkenden kemik erimesi olacağım diye korkuyorum

zeliş ben bal eklemiyorum sadece tek başına tüketemediğim için içine bazen kahve bazen tarçın atıyorum öyle içiyorum

vefa balım bugün yırttın akşamki yemek muhabbetinden
benim de evde z.yağlı kereviz ve kremalı sebzeli tavuk var. yanına da bir makarna ve salata miss gibi menü değil mi ?
yarına ne yapsam ki acaba ?
yemeğim vardı yarına hazır artık

bulgur pilav ve tavuk vardı

senin menüde süpermişş

yarın için mercimek çorba köfte pilav salata yapabilirsin

ben yarına fırında tavuk patates süreceğim
yanına pilav

bende dün yedim tavuk bugünede vardı evde

öglen işyerinde tavuk vardı fileto ızgara

bu akşam yemeğe davetliyim umarım tavuk yoktur

tavuk iyidir vefa boşver tam diyetlik yani :)

ÜST ÜSTE GELMİŞ TAVUK SENİNDE ARKADAŞIM YAA
İNŞALLAH YOKTUR

ZELİŞİM NABER TATLIM GÖRÜŞEMEZ OLDUK
KUZUM NASIL SEN NASILSIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…