ÜST ÜSTE GELMİŞ TAVUK SENİNDE ARKADAŞIM YAA
İNŞALLAH YOKTUR
ZELİŞİM NABER TATLIM GÖRÜŞEMEZ OLDUK
KUZUM NASIL SEN NASILSIN
olur tatlımmCanımm iyiyim ama görüşelim yarın mesela
iyiyimşükür tatlım ne olsun geldim evimeevet bebeğimmm
nasılsın canımm
iyiyimşükür tatlım ne olsun geldim evime
bu sefer oğluştan evimi kocişi çok özledim
seninoğluş nasıl ameliyot tarihi belli oldumu
Günaydın kızlar,
Dün öğleden sonra burada çok kaçırdım ben yeme işini
Öğleden kalma 1 dilim patatesli kıymalı böreği yedim önce, sonra cevizli baklava geldi 1 dilim ondan yedim, sonra Bursa'dan kestane şekeri geldi ondan yedim 4 tane filan.
Akşam yemek yemedim ama ne fayda gündüzden çok yedim neticede, gece yatarken de süt içtim yine...
günaydın kızlarGünaydın kızlar
1 fincan yeşil çay içtim
daha bişi yemedim
çok uykum var çokkkkk
günaydın kızlar
sabah kalkınca limonlu ılık su 2 bardak
kahvaltı: 4 yk yulaf ezmesi, 3 tane gün kurusu kayısı, 2 tane ceviz, bir bardak süt, tarçın
şimdi de yeşilçayımı içiyorum
evet zelişim başladık madem diyete hadi devam edelim motive olalım hep beraber
dün kontrol sonucunu bildiriyorum 1,3 kg kaybım var ve yağdan kaybediyorum bu daha da iyi bugün kendimi daha hafif hissediyorum
dün kontrol sonucunu bildiriyorum 1,3 kg kaybım var ve yağdan kaybediyorum bu daha da iyi bugün kendimi daha hafif hissediyorum
tebriklerrrrrrr
dün görseydiniz beni nasıl heyecanlıydım size anlatamam
listem değişmedi yine aynı listeyi uygulayacağım. sadece regl dönemi geldiği için
ara öğünlerimden birinde 2 parça bitter çikolata ve yanında sütle yapılmış nescafe tüketebilirmişim. hem tok tutuyormuş hem de tatlı krizini önlüyormuş
zeliş hedef kilomu yazayım ama şimdi ki kilomu yazdırma bana ballımHadi bakalım canım sıkı başladın böyle devam et azmin elinden ne kurtulabilir ki... Genic hedef kilonu ve şuanki kilonu yaz listeye ekleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?