yok babanne ve dedesine bıraktığım için gönlüm rahat çok şükürToparlamış olmasına sevindim canım tekrar geçmiş olsun.
Yabancı yanında değil ya takma kafana canım.
Benimki kocaman sıpa oldu akşam bana diyor ki Anne nolurr sabah beni bari servise bindirsen diyor..
Bende yarın olmaz ama ayarlarım bir sabah okula bırakır öyle giderim işe dedim. Bu hafta uğrarım bir gün okula kısmetse...
Dün bir arkadaşımla konuştuk bu konuyu sürekli de bir arada olsan çok yuüz göz oluyorsun onun sonuçları da zor oluyor illa...
O yüzden aman işe geldim evde bıraktım vs diye üzme kendini canım...
Bu arada 2 gün sonra tartıda sadece kilo almamış olmayı hedefliyorum bu hafta...
yok babanne ve dedesine bıraktığım için gönlüm rahat çok şükür
onların elinde büyüdü oğlum
sadece ameliyat yerine zarar verirse yırtılma kanama olursa tekrar operasyon yapılıyormuş
çok ağlıyordu sakinleştiremedim o yüzden aklım onda canım
haftasonu çok mu kaçırdınn
bende ne yedim ne içtim bilemedim
dün gece ilk defa canım tatlı abur cubur istedi yedimmm
sabah tartıldım 62 kiloyum
günaydınnn mutlu haftalar kızlarrr
Günaydın canım naber nasılsın oğluş nasıl oldu?
zelişim oğluş beklediğimiz duruma göre çok iyi ama bu sabah beni üzdü
şimdi 2 defadır arıyor ağlıyor gel işe gitme diye
boğazında kanama olacak diye korkuyorum
babanneye bıraktık çok zor ayrıldı hemen alıştı kuzum evde olmama
dün ilk defa güzel güzel yedi yemeğini çok şükür
sen nasılsın canım
Bu arada 2 gün sonra tartıda sadece kilo almamış olmayı hedefliyorum bu hafta...
yok babanne ve dedesine bıraktığım için gönlüm rahat çok şükür
onların elinde büyüdü oğlum
sadece ameliyat yerine zarar verirse yırtılma kanama olursa tekrar operasyon yapılıyormuş
çok ağlıyordu sakinleştiremedim o yüzden aklım onda canım
haftasonu çok mu kaçırdınn
bende ne yedim ne içtim bilemedim
dün gece ilk defa canım tatlı abur cubur istedi yedimmm
sabah tartıldım 62 kiloyum
günaydın tatlımgünaydınnn mutlu haftalar kızlarrr
vefam çok sevindim toparlanmasına ama senin arkandan ağlaması kötü olmuş.zelişim oğluş beklediğimiz duruma göre çok iyi ama bu sabah beni üzdü
şimdi 2 defadır arıyor ağlıyor gel işe gitme diye
boğazında kanama olacak diye korkuyorum
babanneye bıraktık çok zor ayrıldı hemen alıştı kuzum evde olmama
dün ilk defa güzel güzel yedi yemeğini çok şükür
sen nasılsın canım
zeliş bende regl oldum ve çatlayacak gibi hissediyorum kendimiBu arada 2 gün sonra tartıda sadece kilo almamış olmayı hedefliyorum bu hafta...
Anladım canım izin alma şansın yok değil mi bugünde kalsaydın yanında, aradın mı sakinleşmiş mi bari biraz?
Kilon çok iyi bravo vefacım evet maalesef kaçırdım hafta sonu aslında çok değil ama nedense şişkinlik hissediyorum
geçen hafta regl sonrası çok hafiftim bu hafta sankim karnım şişti tartılmadım ben biliyorum fazla çıkacak
çünkü daha cumadan tartıldığımda fazlaydı kilom ki hafta içi hiç kaçamak yapmadım ben...
kilo verme durmuş da olabilir çünkü çok az beslendim son 2 hafta
Anladım canım izin alma şansın yok değil mi bugünde kalsaydın yanında, aradın mı sakinleşmiş mi bari biraz?
Kilon çok iyi bravo vefacım evet maalesef kaçırdım hafta sonu aslında çok değil ama nedense şişkinlik hissediyorum
geçen hafta regl sonrası çok hafiftim bu hafta sankim karnım şişti tartılmadım ben biliyorum fazla çıkacak
çünkü daha cumadan tartıldığımda fazlaydı kilom ki hafta içi hiç kaçamak yapmadım ben...
kilo verme durmuş da olabilir çünkü çok az beslendim son 2 hafta
çok şükür yasemin o iyi oldukça bende iyiyim zatengünaydın canım
oğlun nasıl
sen nasılsınnn
günaydınnnnnnn
oyy oy kuzumaa
bunları naz yapıyor annesiiii olacak o kadarrrrr
bende tartılmıyorumm
hafta da bir tartılacağım
ctesi çok güzel geçti diyettt
ama pazarı söylemek istemiyorum
zaten o sırf sabah kahvaltısı batırdııı beniiiii
senin kilın gerçekten çok iyi
ama ben de kendimi incelmiş görüyorumm
hatta fazla zayıflama diyenler bile var ama hedef 64 olacağımm
günaydın tatlım
vefam çok sevindim toparlanmasına ama senin arkandan ağlaması kötü olmuş.
sen üzülme lütfen anlat ona durumu hem babane ve dede onu oyalayacak birşey bulurlar o da unutur mutlaka
hem sen onun için çalışıyorsun unutma keyfinden değil.
zeliş bende regl oldum ve çatlayacak gibi hissediyorum kendimi
günaydın tatlım
vefam çok sevindim toparlanmasına ama senin arkandan ağlaması kötü olmuş.
sen üzülme lütfen anlat ona durumu hem babane ve dede onu oyalayacak birşey bulurlar o da unutur mutlaka
hem sen onun için çalışıyorsun unutma keyfinden değil.
zeliş bende regl oldum ve çatlayacak gibi hissediyorum kendimi
aramadım canım cesaret edemiyorum teli o alır benim aradığımı anlar diye arayamıyorum başlar ağlar sonra
izin alamam canım zor , bu seferde bana çok alışır mecbur alışması lazım inşallah bi sıkıntı olmaz
olsa dedesi arardı beni babasını
bende öyle oluyorum normalde canım belirli dönemde kilo verişi duraksıyor bu çok normal
bende çarşambaya kadar korursam bu kilomu iyi
ctesi akşam senle konuşunca varya çok güzel gitti o gün diyet
akşam kuzande pazstalar börekler ekler neler neler vardı ama bir tane bile yemedimm
dün yine yemezdim kahvaltıya gitmiştik ablamın arkadaşına allahım kadın ısrar ede ede 1 börek 1 kurabiye yedim sonra
öğlen(saat 13 ile 16,00arası) mevlüte gittim yarım kıymalı yarım peynirli pide yedimm
sonra eve gelince ara öğün yaptımmm
saat 17,00
2 hurma 3 badem 3 fındık ile kahve içtimm
akşam 1 kepçe tavuk çorbası
1 hobby yedim küçük okunmuşşş diye yedim
bahanelere bakarmısın
utanmadan yazdım belki utanırım diyee
çok şükür yasemin o iyi oldukça bende iyiyim zaten
koşturmayla geçti zaten bir şey anlamadım
naz yapıyor evet ama ağlamasına dayanamıyor insan işte
benimde 60 kilonun üstünde olmak ii gelmiyor bana kendimi rahat hissetmiyorumm
günaydın genic sağol canım
evet ağladı kuzum birde 2 defa aradı telde ağladı sakinleşmiştir inşallah
dün avm ye oyuncak almaya gittik çok metanetli bir çocuktu hastanede hiç üzmedi beni
yemek burda yiyelim dedi
ızgara köfte yedirdik paşaya çok güzel yedi yavaş yavaş
canı istiyormuş kuzumun
söyledim pahalı bir oyuncak aldığımızı bunu ödemek için babasının da benimde çalışmamız gerektiğini
yarın işin başladığını anlattım ama
çok güzel anlıyor aslında işine gelmiyor çocukların
zeliş tam gaz devam diyete yoksa valla zor olur benim içindeGünaydın Canım,
Regl sonrası rahatsarsın ama şişliklerde gider, bu dönemlerde vücut 250-500 arası fazla kalori harcıyormuş o yüzden kilo verme hızlanır devam ettiğin sürece diyete ama örn, 100 kalorilik küçük ödüllerde yapabilirsin kendin için...
Anladım canım dediğin gibi sıkıntı olsa ararlardı, Dediğin gibi bazı dönemler oluyor böyle aslınd açok da abartmadım sadece cumartesi işte evde börek yaptım ondan yedim sadece bu kadar akşamları yine bile açtım ama olsun daha yaza var zaman o yüzden verdiğim kilo bari sabitlensin...
Yasminnn öyle diyenlere bakma sen hedefinden şaşama
yasmin annem sabah sabah pişi yapmış ben nerelere gidem yasmin yemedim ama kokusu hala burnumdaKalkınca bir bardak su
KAHVALTI
2 dilim ekmek tb
1 parça peynir
1 yumurta
domates salatalıkk
1 fincan ada çayı
zeliş tam gaz devam diyete yoksa valla zor olur benim içinde
haftasonu kaçamak yapmadım sabah batu yu bırakmaya anneme çıktım yukarı pişi yapmış
allahım nasıl kokuyor 3 tane koymuş ben de iş yerinde arkadaşlara verdim onlar yediler yoksa kimse tutamazdı beni
şimdi eşimi aradım sağol geniccoyyy kıyamam sana da vefam üzülme bak unutmuştur o hatta söyle de eşin arasın annesine sorsun sonra sana haber versin sen de merak etme
yasmin annem sabah sabah pişi yapmış ben nerelere gidem yasmin yemedim ama kokusu hala burnumda
Süpersin cnaım maşallah çok iyi gidiyorsun
TEBRİKLER
boşver tadını biliyorsun pişinin
yasmin annem sabah sabah pişi yapmış ben nerelere gidem yasmin yemedim ama kokusu hala burnumda
kıyamam sana üzülme vefam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?