bu mailden ne anlam çıkarmalıyım sizce..

hamis

her işimi kendim yaparım .
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2009
3.553
2.772
698
Tc
kızlar bende 2 ay olacak 4. yılına girmiş olan ilişkim biteli..

ayrılırken hep ayrılsakta ben hep yanındayım neye ihtiyacın olursa ara dedi bende saol olmaz bi şeye ihtiyacım dedim yani benim görüşüm ayrıldığım sevgiliden dost arkadaş olmaz görüşmem hiçbir şekilde..

neyse 1 ay kadar şehir dışındaydım maillerime filan bakamadım işte geldiğimde baktım ki mail atmış "slm nasılsın neden hiç mesaj atmıyorsun ben sana ayrılsakta hep yanında olacağım demiştim bi cvp yaz ne olursun " aynen bunu yazmıştı bende "ö.... sen algılayamadın herhalde ikimizde söylenecek sözlerimizi söyledik.ben dost arkadaş kalırım ara sıra arar hal hatır sorarım gibi bi zihniyette değilim olmadım da bunu sana söyledim diye hatırlıyorum "diye yazdım.bu arada hattımı filan değiştirmiştim face den de silmiştim. msn den de engelledim ama mail atabiliyormuş demekki.dün gece baktım ç.içiydi ama maile cevap gelmedi sizce bana yazmasındaki amaç ne olabilir kızlar ben barışmak istemiyorum zaten tamam o terketti ama beddua etmiyorum sadece değerimi anlasın pişman olsun istiyorum diyorum hep.ilişkimiz boyunca her türlü problemde ayrılmak istediysemde ayrılmadım destek oldum kendisine zaten ayrılalım dediğimdede o bırakmazdı yalvardığı zamanlar bile çoktur.en son bana sen haklısın galiba en iyisi ayrılık gibisinden bi konuşma yaptı bende itiraz etmedim çok sevdiğim halde ayrıldım.bitmek zorunda değil herşeyi başabiliriz gibisinden umut verici konuştum bitmesini istemediğimi belli ettim ama kararlıydı..
bende daha fazla uzatmadım ayrıldıktan sonra bi kaç kez msn de ve facede konuştuk ama ben ayrılınca arkadaş olarak kalmayacağımı kesin bi dille belirtmiştim..4 yıllık bi ilişkiyi yüzyüze bile konuşmadan bitirdi bunu yapabildi bi süre öncesine kadar çok üzülüyordum buna ama artık koymuyor o kadar.acaba diyorum beynim savunma mekanizması gibi bişey mi geliştirdi yoksa gerçekten mi üzülmüyorum ben..
ve o şimdi benim için ne düşüyordur

Son düzenleme:
üzülmez olur musun tabiki üzülüyorsun ama üzüntünü algılayamıyorsun.çünkü zamanında okadar üzülmüşsün ki artık bu yanında hiçbirşey kalıyor ve beynin bunu algılamıyor.ben de yaşadım görsem bile dayanamam dedim ama yıllar sonra karşılaştım bir alışveriş merkezinde.uzun uzun baktık birbirimize ve okadar dönüp arkamı bile bakmadım canım istemedi çünkü.
gel gelelim senin ne yapman gerektiğine.bırak bitmiş bir şeyi başlamasın cevap yazman bile kabahat zannımca.bırak herşey dozunda kalsın yeter o ona.onun msj atmasının nedeni ya seni çok özlüyor ya da bir ilişkisini daha bitirdi eskilerden medet umuyor...onun hakkında kötü birşey söyleyemem mutlaka ama sana tek tavsiyem bırak kafan böyle daha rahat kalsın...

hazir üzülmüyorken, artik canin yanmiyorken hicbir anlam cikarma derim ben...
birak öyle kalsin...
sen cok güzel cevap vermissin...
zaten yazdiklarin onun canini yakmistir ve inan bana o coktan pisman olmustur...
madem barismak istemiyorsun, hic kurcalama, hayatina devam, dün artik gecmis oldu...

yani ilişkimiz sırasında bile eski sevgilisiyle görüşen arkadaşlarımız olur onaylamazdık bizde.benden bunu beklemesini anlamıyorum işte öyle çapkın soytarı tipli biri değildi benden sonra hemen birini bulup sonra onla olmayınca bana tekrar dönecek karakterde biri değil yani ama sanırım onu arayıp sormamam bişeyler yazmamam onu bana bu maili yazmaya itti..

hamis,
bırak herşey tadında kalsın üzülen sadece sen olursun başka kimse değil...

bir tuhaflık var galiba tuşlarım inadına yanlış yazıyor üstüne gitmeyecem:)

yok canım önemli değil benim ismim yazılınca hamile olarak çıkıyor daha öncede diğer topiklerde de bu olmuştu yani :))

sanki bilerek yapıyormuşum gibi oldu üzüldüm bir an neyseki tek ben değilmişim:)

yok yok tamamen kk dan yada benim şansımdan kaynaklanan bir durum :))

4 yıllık ilişkiyi bitirdi ve karşılığında senden de istediği tepkiyi alamadı
bitmesin falan demişsin ama uzun uzadıya değil
kaldı ki kesin bir dille arkadaşlık muhabbetine dönüşemeyeceğini de söylemişsin
başıma gelenlerden midir bilemeyeceğim ama pek temiz düşünemiyorum artık
o dönem sıkıldı ya da gönlü başka birine kaydı
seninle de arkadaş kalmayı istedi çünkü elinin altında kalacaktın
ne yaptığından ne ettiğinden haberi olacaktı yine
ama senden kati olarak hayır cevabını alınca küçük bir şaşkınlık yaşadı
üstüne bir de bu dönemde beklentilerini karşılayamadıysa
yani gözünün ya da gönlünün kaydığı kişiyle işler yolunda gitmediyse
benim böyle bir ilişkim vardı bir yoklayayım diye yazılmış satırlar olabilir
duygusal anlamda seni etkilemesine müsade etme derim ben
hatta cevap bile verme çünkü gerekli açıklamayı zamanında yapmışsın

canim bencede üzülme.. geride yazma bence.. arkana bakma , önüne gelecegine bak onu tamamen cikar hayatindan .. elbet dogru insan birgün karsina cikacak.. 4 yil sürmüs yazik olmus o 4 yilina.. ama kader kismet iste..

evet bana zamanıma hayallerime emeklerime duygularıma yazık olmuş gerçekten ..

.........................................

sen en doğrusunu yapmışsın. erkekler ayrıldıkları sevgililerinin hep el altında olmalarını isterler.. tamamen ego bu.. eski sevgiliden dost falan olmaz. tamamen uzaklaşmanı istemiyor ve kafanı karıştırmaya çalışıyor bu yüzden...

i..ne derken? düşündüğüm şey değildir kelime umarım.. bayansın hiç yakıştıramam..

silmekle onu en iyisini yapmışsınız bence de ...
mesajından bir şey çıkarmayın çünkü 4 yıllık bir ilişkinin getirdiği alışkanlıkla sizi merak ediyor sizden haberdar olmak istiyor olabilir ama bunun barışma isteğiyle bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum ki yüzyüze konuşmadan bitirmiş , yaaranı deşmek istemem ama verdiği değer çok aşikar değil mi ?
siz hayatınza kaldığınız yerden devam edin bence.
küfür de etmeyin çok ayıp size yakışmaz , hiç bir bayana yakışmaz .

Son düzenleme:
yok ya hani küfür değilde yani o anlamda kullanmıyorum böyle hem yapar eder hemde dönüp merak ederler ya onun gibi yani yoksa tabiki öyle bi kelimeyi kullanacağım biriyle 4 yıl geçiren bende bu durumda o tarz biri sayılırım..

ayrıca yaramı deşmediniz evet bana son zamanlarda verdiği değer o kadardı ilişkimiz içinde bu böyle oldu.keşke başladığı gibi bitseydi ama hiçbişey istediğimiz gibi olmuyor hayatta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…