bu mailden ne anlam çıkarmalıyım sizce..

hamis ben de yazmayı denedim bakalım ne çıkçak :)
şaka bi yana, bence sen doğru olanı yapıyorsun.
bırak artık neden dedi, neden yaptı bunları düşünme
gerçekten boş kaldığından da olabilir, özlediğinden de olabilir, sadece alışkanlık olabilir, sırf gıcıklığına seni üzmek için de olabilir...
herşey olabilir yani.. ama ne farkeder? cevap bile verme hatta mail atmasını da engelle. şaka değil bu işler. bittiyse bitmiştir hele 2 ay sonra naber diye mesaj atmak ne gereksiz bi davranış.

yani barışmak istese bile böyle bi yazı yazmaz daha adam gibi yazardı sadece kıymetimi anlasın pişman olsun beni kaybettiği için üzülsün istiyorum başka dileğim yok onun için..

yani barışmak istese bile böyle bi yazı yazmaz daha adam gibi yazardı sadece kıymetimi anlasın pişman olsun beni kaybettiği için üzülsün istiyorum başka dileğim yok onun için..

aynen öyle canım...
barışmak isteyen adam,senden beklemez birşeyleri tozu dumana katar elinden geleni yapar.
iki satır yazmadan medet beklemiş,senin yerinde olsam oralı bile olmam.
demesi asla kolay değil,bence geçen yılına değil onun böyle yapmasına üzül.
acınıda yaşa,gözyaşıda dök ve hiçbir mutsuzluk sonsuza kadar sürmez.
belliki sende özledin ve bir cümlesinden bile anlam çıkarmaya çalışıyorsun bu olağan birşey hepimiz yaşadık lakin doğru olmuyor bazen.
eğer eminsen kararından daha da uzaklaş ama pişman olup sana dönerse kabul edecekmisin dayanamayıp onu düşün.
yada sana bir adım atacak ilk tepkini ölçtü bilemem.

eskisi gibi olacakmı?aranız da çok büyük sorunlarmı geçti?
eğer bunlar olmadıysa kaç yıl sonra bile birleşen insanlar var,sende seviyorsan onun adımlarını değerlendirirsin.
onu en iyi tanıyan sensin...

Son düzenleme:

aramızda çok büyük sorunlar yoktu ihanet,3.şahıs v.b.
ama işte anlaşamadığımız şeyler oluyordu.farklı ideolojiler,değer yargılarımız,benim üstüne düşmem onun ilgisizlikleri...

bunlar işte tabi bide mezhep farklılığı vardı ailelerimizin vereceği tepkiler..
onun hiç çabalamaması..yani seviyorum tamam halen seviyorum inkar edemem ama bana değer vermiyordu artık belliydi yani benle görüşmeye gelmezdi mesela hep işi olurdu babasıyla arabayı sanayiye götürür akşama kadar onunla uğraşırdı ben buluşalım desem 50 çeşit bahane bulurdu ailesine aşırı düşkündü bu kötü bişey değil tamam ama ailesinin yeri ayrı benim yerim ayrı değilmi bende 4 yıllık sevgilisiydim.inanırmısınız daha öncede yazmıştım geçen sene sevgililer gününde o kadar süslendim hazırlandım hediyesini aldım gittik buluştuk oturduk neyse hediyeleştik işte yarım saat geçti aşkım ayıp olmazsa kalkabilirmiyiz annemleri çarşıya bırakmıştım almam gerek dedi hiçbişey demedim..kalktık eve gitmedim yolda yürüyordum ışıklarda gördüm bunları ailesi arabada tabi paketler filan bizimkide gülüyor gayet mutlu yani beni ekmiş mi ben üzülmüşmüyüm hiç umurunda değilim baktım ..

çok düşüncesizdi ya ve ben bunları ancak şimdilerde akıl ediyorum dank ediyor..

şimdi daha iyi anlıyorsun çünkü düşündün,kendinle başbaşa kaldın...onu ölçtün tarttın.
ben derim ki bundan böyle önüne bak,sana kalbinin tüm kapılarını açıp sonsuza kadar mutlu edecek biri gelecektir.
sevgiler sadece ihanetle,başkasıyla yada aile ile bitmez...
sevgi,onun gözlerinde heyecanı,mutluluğu ve sıcaklığı göremediğinde biter...
bu en acı bitiştir zaten,hakkında en iyisi olsun...
elinden geleni yaptıysan,için rahat çık yola.
birgün o çok pişman olacak ama çok geç olacak...

madem istemiosun boşver üstüne düşme.o senin istemediğini ilgilenmediğini anlamış ve ilgi çekmek için böle bişey yapmış ve sonuctada kafanı karıştırmış.gelme böle oyunlara cnm ..

teşekkürler kızlar eve ben ilişkimiz içinde bitmemesi içinde elimden geleni yaptım bitmiş ayrılmış olduğumuzda bile ısrarcı olmayarak ama bitmesi gerekmiyor bizistersek başarırız ayrılmaya gerek yoktu gibilerinden konuşmalar çok yaptım kararlı ve umutsuz olan oydu istemeyen oydu onun için içim rahat..

senin yalvarmaların onun kendine güvenini getirmiş ve anlaşılan zevk almış..şimdi üstüne düşmeyince sıkılmış galiba..yine beklemş.boşver ona bu zevki tekrar yaşatma :)

anlamı şu: eski sevgilim benden vazgeçemiyor diye düşünerek egosunu doyuracak arada mail atarsan. güzel cevap vermişsin sakın bir şey yapma başka.

senin yalvarmaların onun kendine güvenini getirmiş ve anlaşılan zevk almış..şimdi üstüne düşmeyince sıkılmış galiba..yine beklemş.boşver ona bu zevki tekrar yaşatma :)

yalvarmadım da zaten hep ayrılalım diyen ben olurdum vazgeçiren yalvaran taraf o olurdu en son sen haklısın galiba ayrılık bizim için en doğrusu zaten sonu yok dedi bende itiraz etmedim ayrıldım sonra bi kaç kez face de msn de konuştuğumuzda bitmek zorunda değil gibisinden konuştum ama kararı değişmedi diyorum ki bende ona onun bana yalvardığı gibi yalvarmadım diye peşini hemen bıraktım diye şaşırdı herhalde çünkü bi kaç kere yazıştıktan sonra ben söylemem gerekenden çok fazlasını söyledim dedim bundan sonra benden sana bi şey gelmez dedim faceden sildim hattımı değiştim işte 2 ay geçti aradan bu maili attı

anlamı şu: eski sevgilim benden vazgeçemiyor diye düşünerek egosunu doyuracak arada mail atarsan. güzel cevap vermişsin sakın bir şey yapma başka.

evet fiyonk yapmayacam ona düşen sadece pişmanlık hani bi söz var ya bi gün bende şikayet ettiğin herşeyi özleyeceksin diye evet oda özleyecek benim ilgimi kıskançlıklarımı dağınıklığımı hemen sinirlenip küsmelerimi bazen bi kerede anlamayışlarımı ama çok geç olacak benimde aten tek istediğim değerimi anlayıp pişman olması keybettiğine üzülmesi başka bi temennim yok..

g
ü
n
c
e
l
......................

kızlar allahıma binlerce kez şükürler olsun sanırım unuttum yani acısı kalmadı..

geçen gece tesadüfen konuştuk bana dediki şimdi biliyorum seni kapatınca ağlar üzülüesün hep iyi günler gelir insanın aklına yok dedim ilk zamanlar tamam geliyordu ağlayıp üzülüyordum ama şimdi öyle değil kötü günleride hatırlıyorum aklıma geliyor kabullendim üzülüp ağlamıyorum dedim.ama yalan değil kızlar gerçekten hissederek söyledim.oda bende alışmaya kabullenmeye çalışıyorum dedi.sonra dedi ki yalan dünya işte geçen 4 yıla ağlıyorum filan bende dedim ben 4 yıla değil yaşayabileceğimiz ama yaşayamadığımız şeyler için ağlamıştım dedim.ben çok kötü oldum çıkmam gerekiyor dedi özür diledi bende önemli değil hiç önemli değil dedim..

gerçekten o netten gittiğinde benim ağlamayı bırakın gözlerim dolmadı bile çok ağlamıştım çok üzülmüştüm zamanında.üzerinden 2 ay geçti fazlada olmadı ama böyle yani demem o ki şu an kimler acı çekiyorsa aşk için rabbim onların ateşlerine su serpsin acılarını dindirsin ben mutluyum üzülmüyorum inşallah tüm acı çekenlerde en kısa zamanda bi rahata ererler...

İnsanın içi ne kadar rahat oluyor değil mi elinden geleni yapınca ?
O içinin rahatlığı senin uğraşmış olman acının da daha az olmasını sağlıyor diye düşünüyorum ..
Ayrıca tebrik ederim seni verdiğin kararın arkasında çok güzel bir şekilde durmuşsun.

İnsanın içi ne kadar rahat oluyor değil mi elinden geleni yapınca ?
O içinin rahatlığı senin uğraşmış olman acının da daha az olmasını sağlıyor diye düşünüyorum ..
Ayrıca tebrik ederim seni verdiğin kararın arkasında çok güzel bir şekilde durmuşsun.

sağol canım evet aynen öyle elimden gelen herşeyi yaptım mutluyum rahatım onunla ilgili içimde en ufak bir tereddüt bi düğüm yok çok şükür çok iyiyim çok mutluyum böyle ailemle kardeşlerimle illa biri olması gerekmiyormuş insanın mutlu olması için ve illa birileriyle sevgili olamk gerekmiyor unutmak hayata tekrar tutunmak için ...

ben bunu başarabildiğim için mutluyum çok mutluyum şimdi hayırlısıyla önümüzdeki hafta kpss yi de alnımın akıyla geçip daha da iyi hissetmek istiyorum rabbim darda olan tüm kullarının yanında kızlar O' na güvenin yalnızca O'ndan yardım isteyin dua edin sabırı da verir huzuruda hepiniz bunu samimiyetle yaparsanız göreceksiniz..

hepinizi çok seviyorum kadınlar kulübü iyi var iyiki üyeyim...

teşekkürler tatlım inşallah herkes hakettiği yerlere gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…