bu mailden ne anlam çıkarmalıyım sizce..

sevindim canım senin adına inş bende senin gibi güçlü olabilirim ve içimde ona dair ne varsa biter...benim ayrılalı baya oldu ama unutamadım..o 2 ay önce adım attı..ben kabul etmedim..ona çok kırgındım..sonra dayanamadım ben 1 ay sonra adım attım...kabul etmedi..baya dokundu gururuma..benimde son sözlerim yolun açık olsun daha fazla gururumu ayaklar altına almıcam.merak etme bundan sonrada yazmıcam dedim..bir şey demedi.en kötüsüde yokmuş gibi davranması bugünde vakit tamam seni.. yazmış yani vakit tamam seni terkediyorum demek istemiş bu şarkıymış meğerse.netten baktım.bende bir şey demedim.neyse hayırlısı buymuş yeterince ağladım üzüldüm.artık hayatıma bakıcam...çok merak ediyorum gerçekten pişman olucak mı özlicek mi sanmıyorum..ama neyse ben zaten adımı mı attım yapmam gerekeni yaptım..içim rahat böyle olması gerekiyormuş...

Son düzenleme:
bu bizim ilk ciddi ayrılışımızdı ve son oldu daha öncede ben bitti derdim en fazla 1 saat dayanabilirdik bu ilişkimizin 4 yılı boyunca olmuştur.son 1-2 ayda artık kavga eder 1-2 gün kısa kısa mesajlar atardık yinede iletişimi koparmazdık.eylül ayında ramazan bayramının arefesinde galiba haklısın ayrılalım demekle dedi ve bugünlere geldik ikimiz tarafındanda adım atıldı denilmez barışmak için ayrılığın ilk günleri içim kavruluyordu acıdan ağzıma ne kadar küfür beddua geliyorsa yazıyordum burda da farklı arkadaşların konularında yorum yazarkende...

sonradan beddua etmedim sadece beni kaybettiği için pişman olsun değerimi anlasın dedim öyle dua ettim geçen gece ki yazışmalarımızda acı çektiğini düşündüm yazdığı yazılaran.ona karşı yumuşamadım tavırlarımda değişiklik olmadı ağlayıp üzülmedimde ama bilgisayarı kapatıp yatağıma uzandığımda Allahım dedim üzülmesin ben zamanında çok üzüldüm çok beddua ettim biliyorum ama şimdi iyiyim o kalbimi kırışlarını sen zaten biliyordun görüyordun kul hakkım helal olsun ama sevgimi kalp kırıklarımı helal etmiyorum ahım kaldı diyordum ya onuda demiyorum beni unutsun üzülmesin diye dua ettim.

ama şunu biliyorum içimin taaa en derinlerinde hissediyorum ki özkan pişman oldu benim değerimi kıymetimi anladı anlamadıysa bu şimdi olmadıysa bile olacak içimde bunun olacağına dair garip ama sağlam bi inanç var ve o gün geldiğinde karşıma çıktığında ona tek bir söz söyleceğim ''Vedasız gidişini düşündüm her gece. Yüreğime düştü korlar. Kavrulan yüreğimin bir yerinde, bir katre tebessümün kalmış; onun serinliğine sığındım. Ne yaptım ne ettimse, senin hayalin olamadım. Sen haziranda açmış bir güle benziyordun. Ben hazan sarısı günlerde kaldım.Ben hep seni düşünüyordum..Sen, seni düşünmeme bile saygı göstermedin..''

evet ben arayıp sormadıktan sonra ben vazgeçtikten sonra o kavgalarımızda o rahat uyurken ben uyumayıp yatağımda sessiz haykırışlarda gözyaşlarında Allaha yalvarırken o herşeyden habersiz mutlu mesuttu o ıssız adam filmindeki alper gibi ikimizede ayrılmakla iyilik ettiğini düşünüyordu ama ben ada değilim onu sevmeye devam etmeyecem etmiyorumda çok şükür o belki beni yeniden isteyecek pişman olup af dileyecek ama bende bitti mutsuz olsun istemiyorum hayatının sonuna kadar yalnız kalsın kimse tarafından sevilmesin demiyorum iş hayatındada aile hayatındada mutlu olsun iyi birini bulsun evlenip çocuklar yapsın ama hayatının sonuna kadar keşke onu kaybememek için çaba harcasaydım vazgeçmeseydim desin

bunu istiyorum üzülüp acı çekmesini değil..

inşallah seninde acıların diner canım ben demin yazdıklarımı gözlerimde en ufak bir nemlenme olmadan tüm samimiyetimle yazabiliyorsam ve bütün bunları tutkuyla aşkla bağlandığım,öyleki artık ailemden bile ön planda tutarken vazgeçilip terkedilip ortada ,yolun tam ortasında bırakılmışken geçen zaman içinde ailemle sevdiklerimle bu durumu atlatıp mutlu ama gerçekten mutlu olarak bu topikte yazabiliyorsam sende yazarsın canım..

onsuz aldığın her nefes boğazında düğüm düğüm kalıyor olsa bile gece gündüz gözünün kırpsanda kırpmasanda yüzünü görüyor olsan bile yalnızca Allaha Allahım hakkımdan hayırlı olanı bana nasip eyle diye dua et çünkü ben inanıyorum ki içimdeki bu ferahlığın kalbimdeki bu rahatlığın tek kaynağı O... O na ettiğim dualar
sende böyle olmaya çalış denemeye çalış canım çünkü yok çivi çiviyi söker yok başka aşk olmadan uutamazsın türünden anlayışlara karşıyım ne olacak başkasıyla denedin olmazsa onuda unutmak için başkasıyla mı deneyeceksin..kalbi deneme tahtası olamaz bence insanların..sende inşallah bu günleri ailenin yakın arkadaşlarının sevdiklerinin sevgisiyle atlatacaksın canım..

bu arada alıntı yaptığım söz benim değildir face de okudum çok beğendim bana çok uydu eğer içimdeki ses doğru çıkarda karşıma gelirse o sözü söyleyecem diye kopyaladım işte kızlarr

O kadar güzel ifade etmişsin ki yaşadıklarımı, hissettiklerimi ..
Bakıyorum da çok benzer şeyler ..
Ve benimle aynı durumda olan birilerini görmek içimi rahatlatıyor.
Bazen kendimimi kandırıyorum diye düşünüyorum çünkü ..
Ama rahatım içim rahat huzurluyum.
Kesinlikle birini unutmak için başkasıyla olmak aklımın ucundan bile geçmiyor.
Ve biliyorum ki kiminle olursa olsun aklına bir şekilde geleceğim zaman zaman olsa da..
Çünkü biliyor ki benim onu sevdiğim kadar kimse sevemez.
Kimse bu kadar değer verip bu kadar çaba gösteremez zorluklar karşısında ..
Evet başkasıyla olsun, mutlu da olsun ama ben de bulduklarını hiç kimsede bulamasın ..
Ve hiç bir şekilde kötü olmasını üzülmesini ağlamasını istemiyorum ..
İçimden geçenleri dökmüşsün eline sağlık .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…