bu maillerin anlamı ne :(

yok cnm hacklenmezsin dikkat çekici mail atmışlar sana üye ol falan diye bnde anlamadım bi kurtulsak şu maillerden

ben kullanıcıyı engelle diye bir buton var ona tıklıyorum falan ama yok sonu gelmiyor:19:
her zaman farklı isimlerle yollandığı için geliyor haliyle
neyse bakalım inşallah bir şey olmaz

adını duymadığım izine rastlamadığım yerlerden öyle mailller geliyor ki şimdi bizdemi töbe töbe

Bana daha önce Fatma abla diye birinden mail geldi, çamaşır suyu pazarlıyolarmış meğer :1:
Adreslerimiz sizin listenizdekiler, onların listesindekiler vs. vs. dağılıyo, bu tür mailler de o yüzden bi sürü insana dağılıyo haliyle.
Boşa endişe ve şüphe etme.

bana bir ara jigolo sitelerinden geliyordu. Öyle bir dadanmıştı ki anlatamam sürekli başka başka isimlerler aynı adres uzantılı, aynı site reklamı içeren mailler dolduruyordu mail kutumu. Neyse ki şimdilerde yok bir şey.

canan diye bi mail gelmiş açtım cananla tekrar tanışmak istermisin yazıyor off bana gelmedi hiç böyle mailler ama on ahep geliyor:18:

tatlımm hiç boşa kendini üzme çünkü benimde eşimin maillerine hep böyle mailler geliyordu (gereksiz kısmına) bende ilk senin gibi sinirlendim hemen eişimi aradım işteydim, bunlar ne dedim bana kızdı tabi ne saçmalıyosun diye :) hakkatende saçmalıktı :). sonra ben araştırdım bunlar hep botmuş yani otomatik mesajlarmış. yani öyle canan diye biri yok aslında. hem o maillerde kullanıcı adın bu şifrende bu diye yazıyor spam olduğu burdan belli hangi siteye üye olursan ol şifreni yazmaz canım benim :)

bana da geliyo hem de çamaşır suyu markası filan değil erkeklerin ilgisini çekecek şeyler ismimde aynı ama gönderiyolar işte

Back
X