bu mayonun benzerini arıyorum

wilma_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2017
229
236
18
arkadaşlar tesadüfen internette şu mayoyu gördüm ve vuruldum. ama fiyatı 500 tl bir mayoya o kadar veremem. üstelik de satış sadece online. mağazaya gidip denesem hadi neyse de hiç denemeden almak da hele o paraya, bilemedim. bu tarz bir mayo gördünüz mü hiç başka bir markanın? kollarında çiçekler olan?

Aslında var ya düz mayo alıp çiçekleri yerleştirerek çok kolay yapılır bu. Eminönünde satılıyodur o çiçek tarzı şeylerden.

Aslında var ya düz mayo alıp çiçekleri yerleştirerek çok kolay yapılır bu. Eminönünde satılıyodur o çiçek tarzı şeylerden.

valla hiç o konularda maharetim de yok ki bi düşüneyim bakalım belki bi terziye falan danışırım. 500 lira çok (((

Düz siyah mayo al dik çiçekleri. Tuhafiyelerde var bu çiçeklerden. Ben bebeğimin cibinliğini süsledim bu çiçeklerin mavisiyle.

İnsta'da macarondukkan'da görmüştüm bunu geçenlerde, beyazı da vardı hatta
Kargo dahil 50 TL ydi.

şimdi baktım bütün resimlere öyle bir mayo göremedim macarondukkan diye yazdım. bir sür giyim aksesuar vs paylaşımı var. o mayo yok

Bende mayo arayisindayim bu modele bende bayılmıştım trendyolds buna benzer ürünler var canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…