Ohhh ne güzel ya daya sırtını geçin...
Vallahi sabrına hayran kaldım...
Bunlar işi biliyor ne isterlerse eşinin itiraz etmeyeceğinden eminler anlaşılan...
Bence sen tavrını eşine koy...
Sonuçta sizide bir gelecek bekliyor ver ver nereye kadar?
Eşiniz vermiyor değilmi , eğer anlatığın gibiyse hem çok ayıp hemde işgüzarlık vallahi.
allah sabır versin. eşin onların dedeiğini yapmıyormuş işte ama kavga gürültü derken neyiş kastettin anlayamadım. tartışmamaı çıkartıyorlar.
peki nasıl bir tavır koymalıyım eşim beni pasif bırakmak istiyo
Ben ve esimde ilk seneler cok sorunlar yasadik. Maasi cok azdi ve benimki yuksek oldugu halde baktimki esim surekli para yolluyor ailesine.
Yapma biriktirelim kendimize birseyler yapalim derdim zamanla der gecerdi. Onlar benim atalarim onlarda para yok derdi. Ben kirada oturuyordum o zamanlar ama annesi ve babasinin kendi evleri ve ustelik 1000 dekar tarla surekli para para diyorlar. Esim ne yapsin caresiz. Ama onlara kosturunca iyi kosturuyor, bize gelince yorgunum diyor. Sonra nasil olduysa kavga gurultu para gondermeler bitti fakat bazen gizli gizli gonderiyor diye supheleniyorum. 7 senedir evliyiz, siddet, aldatma bizi ac sefil birakma yok. Her istedigimizi bugune kadar yapti. Allahima sukurler olsun diyorum iyi huylari icin. Evine gelir vaktinde cocuklarina kiymaz. Ama su ailesine yine yaptigini bize yapmaz. Dört döner annesinin ve kucuk kardesinin etrafinda. Deli olurum. Ama sabir cekiyorum. Dedim ben seni seviyorum bosanmak istemiyorum ama sen sanki bu yuva ya bana zorla katlaniyorsun bizi birak git ailenle yasa. Calis onlara bak. Benide yipratma dedim ama yapmadi. Birakmadi bosamadi. Bende o bunu yapmadigi muddetce bosanmaya niyetim yok. Yani anlayacagin bu dert bir cogunda var. Allaha havale ediyorum ama annesinden ve babasindan o kadar nefret ediyorumki artik biktim. Onlarin yuzunu gorunce kusasim geliyor. Ama mucadelemi verecegim gittigi yere kadar. Ya ben karli cikarim yada zararli. Herseyin hayirlisini allahtan diliyorum ama esim piskolojikmen sanki artik ne yaptigini bilmiyor. Sasrmis vaziyetde. Beni sevmiyor diye dusunuyorum ama sonucunda kendi dertleri vardir deyip fazla ustune gitmiyorum. Zehir zukkum olsun cocuklarimin hakki yiyorlarsa cunku bende giymem pahallidir derim almam ama bazende savur ye ic bosver cocuklarin gelecegini diyorum. Ama olan yine bana ve cocuklarim olacak. Yuvamiza olacak. Canini sikma be guzel kardesim. Allaha dua et.
eşinin düşünce tarzı değişmedikten sonra sen ne yaparsan yap boş canım.öncelikle eşin ana hakkı baba hakkı gibi lafları kenara koyup onlara restini çekecek param yok borcum çok sizde varsa bana verin deyip onları susturacak gerekirse bir süre görüşmesin.kimse kimseden zorla para alamaz.sende eşinle konuşup artık bir aile olduğunuzu öncelikle kendinizi düşünmeniz gerektiğini söyle.bunu sürekli tartışmaya girmeden dillendir iyice zihninde yer etsinben böyle aileleri anlamıyorum ne kadar benciller bir anne baba nasıl evladını hiç düşünmez yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?