Bu mesajlar arkadasca mi, esimin niyeti?

Bana konusmalar cok normal geldi, ozellikle ingilizceden cevrildigini dusunursek, turkce karsiliklari cok abarti duruyo aslinda o kadar degil.
Esiniz turk kadin yabanci heralde ingilizce konusuyolar. Esinizin kadini aratmasina sasirdim, facebookta baska kisilerede bakiyomu arada yoksa bi farkettiginiz bu kadin mi oldu ?
niye direk soylemiyosunuz boyle boyle gordum mesajlarini evet baktim kim bu kadin biraz samimi geldi konusmaniz ben yapsam ne dusunursun falan diye konuyu acabilirsin. esinin ifadesinden daha cok sey anlarsin, biz ne desek hepsi tahmin yani. bence aklinda kalacagina konus...

Ben problem görmedim
Bir iki gün sonra eski iş arkadaşlarınla görüşüyor musun der bir ağzını yoklarim o da tedirgin olsun o kadar
sıradan bir konuşma bana kalirsa

bana sıkıntı varmış gibi görünmedi özellikle mailleşmede her şey çok normal,
linkedin kısmına gelince, eşinin bu kadınla bağlantıda kalmasını gerektirecek bir durum var mı, yani kadınla aynı pozisyondalarsa, kadının cevresi genişse vs vs iş için iletişimi devam ettirmeye çalışıyor olabilr diye düşündüm, yine orda da bir yürüme durumu yok çünkü.

Ben problem görmedim
Bir iki gün sonra eski iş arkadaşlarınla görüşüyor musun der bir ağzını yoklarim o da tedirgin olsun o kadar
sıradan bir konuşma bana kalirsa
Zaten bu mesajlardan sonra ise donmek istiyorum is arkadaslarimla muhabbeti ozledim dedim. Evde bi sen bi cocuklar bunaldim artik dedim

Hayir esimle bu konulari konusmak herseyi sarpa sardirir. Sen benim serefsiz oldugumu mu dusunuyorsun. Senin dusuncen kirli falan saydirir.

Esim boyle dusunur. Bundan iki onceki is yerine dahi arada sirada ugrar.
Tanidiklarla bagi koparmaz. Cok sosyal bi insandir. Ama bu kadini 4-5 ay once ayni is yerinde calisiyorlarken fb dan aratmis oldugu icin iskillendim.

Bence sıkıntı yok. Benim de arkadaşlarım vardı eski çalıştığım yerlerde, arasıra aratırım isimlerini bulmaya çalışırım. Özlerim de onları. Güzel mücadeleler vermiştik zamanında, biri hakim oldu ara ki bulasın.. Evli, çocuklu adam ama çok severdim. Çok mert bir insandı. Olur böyle şeyler yani hemen duygusal yakınlık vardır diye düşünme.

Esim boyle dusunur. Bundan iki onceki is yerine dahi arada sirada ugrar.
Tanidiklarla bagi koparmaz. Cok sosyal bi insandir. Ama bu kadini 4-5 ay once ayni is yerinde calisiyorlarken fb dan aratmis oldugu icin iskillendim.

bence sıkıntı yok,
ben de hep kızarım kendime, iş arkadaşlarımla bağlantıyı koparmasaydım keşke diye :) iyidir yani iletişimde kalmak.
bence kadını bir iş bağlantısı olarak görüyor ondan aratmış, yoksa en ufak bir hoşlantı ifadesi olurdu yazışmalarında.

Ben bir sorun göremedim arkadaşça geldi. Takılmayın bence. Siz ne kadar güzel zayıflamışsınız öyle. Tebrik ederim. :)

Esınızle alakalı 2. Kez boyle bır soru ısaretı
Kı bence bunlar sadece sızın gorebıldıklerınız
Ya goremedıklerınız ?
Flörtleşmeye meyili var.

Elma ltd seni kaybetmeyi goze alamaz demis ya

Kocan alenen aranıyor, kadın yüz vermiyor gibi görünsede o da aranıyor...
Yakında patlak verir sabret...

Yani mesajlardan su çıkıyor taraflardan biri adım atsa birşeyler olacak gibi. Ama diğer iş arkadaşlarına da aynıysa birşey diyemem o zaman sen abartıyorsun diyebilirim

Mesajlarda anormal bir durum göremedim.
Yalnız eşinizin o kadına ulaşmaya çalışması, sosyal medyada fellik fellik araması pek hayra alamet değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…