- 27 Haziran 2011
- 7.011
- 19.525
- 298
- Konu Sahibi fashiondesigner
-
İyi de evlilik kadının erkeğin sözünü dinlediği bir kurum değil bence. Evet çoğu evlilik böyle ama bir sınırı olmalı.Evlilik düşündüğüm kızsın, şimdiden sözümü iplemeyen biriyle mi evleneceğim diye düşünüyor. Beni başka bi erkekle aynı masada o olmadan düşünmeye bile tahammülü yok..
ömür boyu alttan alıp barış diye yalvarmak istiyorsan seçimini yap
Böyle saçma sapan insanla bir ömür geçirmeyi göze alıyorsan kendin bilirsin
Hayır çok aramıyoruz:) İlk zamanlarda tatlı kıskanışları vardı, aile devreye girince iş iyice ciddiye binince abartmalara başladı..
Evet tam olarak deyindin aslında. Birşeye kendini inandırdığında onu görmek istediği gibi görüyor, açıklama yapmamı bile istemiyor. Ben dönmesinden ziyade benim gibi insanı kaybettiğinin pişmanlığını yaşar mı anlamındaydı..
Boyle insanlara hiç birşey anlatamazsın ne kadar uğraşsanda, savaşsanda, alttan alsanda olmaz.kendinden feragat edersin yinede en ufak olayda seni ezer geçer....o zaman boşver tatlım" hıyarı ne kadar sıkarsan sık üzüm suyu çıkaramazsın"
Bence kaç kurtar kendini..Suan senin için belki ufak gözüken seyler evlilikte öyle gözüne batarki anlatamam...Adamın kıskançlık boyutu hiç normal değil sana soyliim...Bunlardan bu kadar sorunu simdi yapan evlenince bogar seni..Bana cok normal gelmedi eski sevgilin...Aklınca seni cezalandırarak yola getirmeye çalışıo..Onun istediği gibi biri olunca senden iyisi olmicak..Peki düşün sen onun olmasını istediğin insanmisin????
Sozunden cikarsan ve ona sorulmadan bisey yaparsan evlenince acaba naparki sana.. sanirim agresif bir insan da..bu iki durumun yaninda kiskanclik hafif kalir geldi bana..sanki evliligin olursa bile stres korku huzursuzluk icinde olacak gibi geldi bana..Kendisi çok kıskanç, sahiplenici ve sözünün dinlenmesini, ona sorulmadan bişey yapılmamasını isteyen bi karakter öncelikle
Bi an kendi flört dönemimi hatirladim eger barissaniz bile hersey icin izin almayi birak canim 4 yillik evliyim.ve kocama markete gitsem yazarim hep hersey icin aciklama yaparim.ama salaklik bende bastan ben alistirdim cünki
Sozunden cikarsan ve ona sorulmadan bisey yaparsan evlenince acaba naparki sana.. sanirim agresif bir insan da..bu iki durumun yaninda kiskanclik hafif kalir geldi bana..sanki evliligin olursa bile stres korku huzursuzluk icinde olacak gibi geldi bana..
Iste o son anlarda gercek yuzlerini gosteriyorlar gercegi de o zaten..hele sinirli bi insansa hic uzulme ayrildigina sevin bile..Evet çabuk sinirlenen biri ama çabukta sönen biri. Beni etkileyen yanı oydu zaten. Kavgaları fazla uzatan günyüzüne çıkaran triple devam eden biri değildi, ta ki son anlara kadar..
Sizce ben tekrar çabalamalı mıyım, yoksa o abarttığının farkına varıp geri dönecek midir?
Evet tam olarak deyindin aslında. Birşeye kendini inandırdığında onu görmek istediği gibi görüyor, açıklama yapmamı bile istemiyor. Ben dönmesinden ziyade benim gibi insanı kaybettiğinin pişmanlığını yaşar mı anlamındaydı..
gecirmezmiyim güzelim hakli oldugumu bilsen bile yalvaran taraf ben olurdum hep ben kendimden taviz verirdim hic adami rahat birakmazdimki kiymetimi bilsin o yüzden agirdan al yazma....Hiç flört döneminde ayrılık geçirdiniz mi peki benzeri gibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?