Bu mevzu yüzünden bitiren bir kişi pişman olur mu?

Evlilik düşündüğüm kızsın, şimdiden sözümü iplemeyen biriyle mi evleneceğim diye düşünüyor. Beni başka bi erkekle aynı masada o olmadan düşünmeye bile tahammülü yok..
İyi de evlilik kadının erkeğin sözünü dinlediği bir kurum değil bence. Evet çoğu evlilik böyle ama bir sınırı olmalı.

Siz çocuk değilsiniz dolayısıyla kimsenin aklına ihtiyacınız yok eşiniz bile olsa. Birbirinizin hoslanmayacagi şeylerde dikkatli davranırsiniz en fazla ama o kadar.

Sevgiliniz dizginleri tamamen eline alıp sizi pasifize etmeye çalışıyor. İzin vermeyin bence.

Boyle insanlara hiç birşey anlatamazsın ne kadar uğraşsanda, savaşsanda, alttan alsanda olmaz.kendinden feragat edersin yinede en ufak olayda seni ezer geçer....o zaman boşver tatlım" hıyarı ne kadar sıkarsan sık üzüm suyu çıkaramazsın"

ömür boyu alttan alıp barış diye yalvarmak istiyorsan seçimini yap
Böyle saçma sapan insanla bir ömür geçirmeyi göze alıyorsan kendin bilirsin

Bu olayda da alttan alırsam hem ilişki devam etse bile gözünde tamamen ezilmekten korkuyoru suç yine bana kaldığı için, hemde bu yaptığı şeyin mantıklı olduğuna kendini iyice inandırıp her olayda buna başvuracağından..

Hayır çok aramıyoruz:) İlk zamanlarda tatlı kıskanışları vardı, aile devreye girince iş iyice ciddiye binince abartmalara başladı..

Siz de izin verdiniz. Bu abartmalar yarın öbür gün evden çıkma, camdan bakma, annene gitme seviyesine varmayacak mi sanıyorsunuz. Kıskançlığın tatlısı acısı olmaz.

Konunun sonunda caba gosterim mi
Yoksa o kendi doner mi diye yazmasaydin
Seni dogru anlayabilirdim :)
Neyse
Tekrar soyluyorum donsede yalvarsada
Pismanliktan geberse de asla geri donme.
Ama yok ben her attigim adimi
Raporlarim
Bir nevi spor olur diyorsan ilk yorumum da
Belirttigim gibi kendin bilirsin.

Zaten her zaman yaptığı şeyin adamlık olduğunu savundu. Ben babamdan eşine sevdiğine sahiplenip onu etraftan koruyup kollamam gerektiğini öğrendim, sevgilisi kendi hayatını erkek kendi hayatını yaşayacak bi ilişki bana göre değil diyordu sürekli..

Donersede vur g...ne gitsin boyle adamla hayat gecmez evlilik sevgililik gibi degil ornegini yakin cevremde goruyorum kiskancligin

Bi an kendi flört dönemimi hatirladim eger barissaniz bile hersey icin izin almayi birak canim 4 yillik evliyim.ve kocama markete gitsem yazarim hep hersey icin aciklama yaparim.ama salaklik bende bastan ben alistirdim cünki

Ya ben zaten yanlış yapan bi kız değilim ki. İşimden eve evimden işe.. Haftasonları da onunlayım. Beni ailesi de kendisi de iyi biliyor ama takıntı yapacak konu yoktu buna takıldı gibime geliyor..

Kendisi çok kıskanç, sahiplenici ve sözünün dinlenmesini, ona sorulmadan bişey yapılmamasını isteyen bi karakter öncelikle
Sozunden cikarsan ve ona sorulmadan bisey yaparsan evlenince acaba naparki sana.. sanirim agresif bir insan da..bu iki durumun yaninda kiskanclik hafif kalir geldi bana..sanki evliligin olursa bile stres korku huzursuzluk icinde olacak gibi geldi bana..

Evet çabuk sinirlenen biri ama çabukta sönen biri. Beni etkileyen yanı oydu zaten. Kavgaları fazla uzatan günyüzüne çıkaran triple devam eden biri değildi, ta ki son anlara kadar..

Evet çabuk sinirlenen biri ama çabukta sönen biri. Beni etkileyen yanı oydu zaten. Kavgaları fazla uzatan günyüzüne çıkaran triple devam eden biri değildi, ta ki son anlara kadar..
Iste o son anlarda gercek yuzlerini gosteriyorlar gercegi de o zaten..hele sinirli bi insansa hic uzulme ayrildigina sevin bile..

İlerde sizin üstünüzde daha çok baskı yapar. Şimdi çok yeni olduğu için bunu göremiyor olabilirsin ama zamanla sen de anlayacaksın.

Sizce ben tekrar çabalamalı mıyım, yoksa o abarttığının farkına varıp geri dönecek midir?

Lütfen kendinize bunu yapmayın. Siz bir bireysiniz. Kiminle görüşüp kiminle görüşemeyeceğinizi bilirsiniz. Eminim aileniz bu yaşınızda size bu kadar karışsa itiraz edersiniz. Elin adamının sizin üzerinizde böyle bir hakimiyet kurmasına nasıl müsadee edebiliyorsunuz? Aileniz sizi başka biri gelsin ve yönetsin diye mi büyüttü? Siz bazı değerleri başkası gelip yönetsin diye mi öğretti?
Facebooktan erkek arkadaşlarınızı da çıkarttı mı? İş yerinde erkek arkadaşlarınızla konuşmanıza izin var mı? Yarın bir gün bir resminize erkek arkadaşlarınızdan biri yorum yapsa kavga çıkacak mı?
Siz hala ben mi çabalıyım yoksa hatasını anlar mı diyorsunuz? Eğer bu seferde alttan alır da siz barışırsanız hayatınızın hatasını yapmış olursunuz. Bütün yazıyı ilişkiyi sizin bitirdiğinizi düşünerek okudum. Çünkü mantıklı olan ve olması gereken buydu. Ama son cümlenizle yıkıldım. Bunu kendinize yapmayın...

Sen hicbirsey yPma canm daha simdiden bui kadasr baski evlenince daha kotu olur ayrilmasi en iyisi
Bide zaten cok kiskanc diyosun cektigin fotoyu demeseydin ya

kurban kesin en acilinden ..
böyle bir konu yüzünden ayrılmayı hazmedemiyorum dediğiniz ayağınıza bir zincir takmadığı kalmış..
kuzeninizin erkek arkadaşıyla tanışmak için elin adamından izin almak nedir ya..
ananız babanızdan izin aldınızda mı sıra ona geldi..
sizin aklınız fikriniz yok mu nereye gidip kimlerle otırup kalkacağınızı bilmeyecek kadar ?
onaya bağlı yaşamı kendinize nasıl layık görüyorsunuz hayret yani..
insan kendini bu kadar ezik duruma düşürmemeli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…