Bu mevzu yüzünden bitiren bir kişi pişman olur mu?

bi arkadaşımla sevgilisi bi mekana eğlenmeye gitmişler. arkadaşımın da çıkışta vestiyerden çantasını alması gerekiyormuş. ki orda çantaları montları vs veren bi görevli vardı zaten. arkadaşım görevliden çantasını istemiş, görevli de vermiş. sevgilisi de ''ben dururken nasıl olur da sana çantanı elin herifi verir'' diye kıyameti koparıp rezil etmiş arkadaşımı.

başta sadece ip askılı giymesine kızan, o sözünün dinlendiğini farkedince kalın askılıya yasak koydu. onun da yerine getirildiğini görünce kısa kolluya yasak koydu. ondan da yüz bulunca dar pantolona yasak getirdi. erkek arkadaşa yasak koydu, arkadaşımın bunun dediklerini yaptığını görünce bu sefer kız arkadaşlara bile yasak getirmeye başladı.

sonuç ne mi oldu? bi gün yine ''o yasak bu yasak'' diye beyimiz kanunlarını sıralarken, arkadaşım tarafından suratının ortasına kahveyi yedi ve terkedildi.

burdan çıkarman gereken sonuç ne? buna tolerans gösterdin mi devamı gelir. bi yasağını dinledin mi yarın daha fazlasını ister. sen sen ol arama alttan alma. biterse bitsin. adam gibi adam çıkar karşına nasılsa, o da gitsin o hasta ruhuyla başkalarına yasaklar koysun, başkasının hayatını cehenneme çevirsin.

bunlar işte fikri neyse zikri de o adamcıklar..
en nefret ettiğim erkek tiplerinden mide bulandırıcı resmen..

bu mevzuu dediginiz sizin tum özgurlugunuz ve ilişkide güven...bitiren pişman olmaz...bitiremeyen sürünür bence...birde erkek şovenizmini bencilligi ve kıskancligi burclara yaslamayin...kolay kabul edilebilirleştiriyorsunuz böylece...egitilmis ve kendine guvenli insan bulmadikca evlenmek bu ulkede işkence

Evlilik düşündüğüm kızsın, şimdiden sözümü iplemeyen biriyle mi evleneceğim diye düşünüyor. Beni başka bi erkekle aynı masada o olmadan düşünmeye bile tahammülü yok..
Ne derse yap o zaman, sozunu ikiletme, erkek sinekten bile kac gerekirse. Bu kadar sahiplenici mukemmel bir erkek bulmak her kula nasip olmaz.

Tipik ilişkide entrika seven arabesk Türk erkeği...

Gözyaşı, acı, kavuşamama, Müslüm Gürses, kan, jilet, gül, silah

Kurtulduğunuz için bence bayram edin. Asıl siz mutlu olun. Bu adamla bir gelecek düşünülür mü hiç? 3. sayfa haberi mi olmak istiyorsunuz

Ay bi an okurken kendimi gördüm 5 sene önce aşırılıktan aynı şeyleri hatta belki daha fazlasını banada yaşattırdı sevgilim şuanda kocam olur kendisi ve eski halinden eser yok seviyosan bekle sabret bence inan sabrettiğine değiyo:)

kıskanç insanla zor yarın birgün olurya biri adres filan sorar yanyana görür yanlış anlar gözü döner boşver gitsin köle değilsin evlenirsin dikkat edersin o başka birşey daha sevgiliyken bu derece biri ile düşünmen gerekir dayanabilirmisin

Sürekli alttan alan taraf sizsiniz nereye kadar....

sevmiyorsa dikkat et sende bence güzel bir adam bu kıymetini bil ve evet döner bence sen sessiz kal

sevmiyorsa dikkat et sende bence güzel bir adam bu kıymetini bil ve evet döner bence sen sessiz kal

Öncelikle yasinızı çok merak ettim. Zihnen yeterli olgunluğa erişmiş bir kişinin görüşleri gibi gelmedi bunlar.
Sizin iliskinizin temeli yanlış. Daha evlenmemissiniz bile ki evlenince de eşlerin birbiri üzerinde hakimiyet kurmasını yanlış buluyorum, siz kuzeninizin sevgilisiyle tanışabilmek için sevgilinizden izin alıyorsunuz. Bu bence sizin kisilik onurunuza ve karar yetilerinize hakaret. Siz kimle gorusup gorusmeyeceginize, kimlerle ne sekil de muhattap olacaginiza karar dahi veremeyecek ve bunlari bir baskasinin insiyatifine birakacak kafar yetersizmisiniz. Onun her dediğini yaptığınızda araniz iyi yapmadiginizda kotu.
Bu sizce ne kadar sağlıklı. Bugün sizi bir erkekle aynı ortamda bulundunuz diye terkeden, kavga çıkaran ve bunları yaparken hakli ve normal olduğunu düşünen bir kişiyle nasıl bir evlilik yapacaksınız şöyle bir düşünüp hayal etsenize. Siz en bastan taviz vermissiniz, kendinize saygısızlık yaparak, kendinizden odun vermissiniz.
Dünyaya bir kere geliyoruz ve her hareketimin birinin onayından geçtiği bir hayatı hayal dahi edemiyorum.
Bende birkaç gün önce iliskimi bitirdim. Kendimi en basta nasıl tanittiysam hala ayniyim. Arada arkadas ortamında alkol kullanırım ve daha ilk tanıştığımız gün bunu ona söylemiştim. Eğer muhafazakar bir insan istiyorsa öyle biriyle ilişkiye baslamaliydi. Ben kimse için kisiligimden karakterimden odun veremem. Kimsenin bana bir şeyleri dayatmasina beni kendi kafasında ki kalıba uydurmasina izin veremem. Kendi aklım yok mu. Neyin kotu neyin iyi olduğunu fark edemiyor muyum. Birinin koyun güder gibi beni gutmesine ihtiyacım mi var.
Yedi aydan sonra bana dediği, asla alkol kullanmiycaksin ve bir kuzenim var hem de bayan, ha bu arada da o kuzenimle görüşmeyecekmisim.
Bugün onu sevdiğim için ki gerçekten aşığım kuzenini lhayatimdan cikarsam belki yarin annemi, ablami, kardeşimi de hayatım dan cikarmami istemeyeceginin garantisini bana kim verecek. Taviz tavizi doğurur ve bu çok kotu birşey.
Dedim ki ben sana kendimi en basta nasıl tanittiysam hala ayniyim, ve bir akrabamla görüşüp gorusmeyecegime sadece ben karar veririm bu tartışmaya değil konuşmaya bile açık bir konu değil ne yazık ki. Ben buyum sen benimle bu şekilde görüşmeye başladın. Beni oldugum gibi kabul edoyormusun etmiyormusun. Ben dedi degismeni istiyorum. Kusura bakma dedim bunu yapamam. Kendime olan saygım sana olan sevgimin önünde. Eğer beni boyle kabul etmiyosan hakkini helal et. Allaha emanet ol dedi. Ve hic beklemiyordum dun yazdı bana. Hem de kesin ve net ayrılmışken.
Biraz dik durmaliyiz yani anlayacağınız, en basta kendimize saygimiz olmali ki sağlıklı ilişkiler yurutebilelim.

Saçmaladığını farketmesi kısa sürede olması gerekmiyor muydu?
10 gün geçti aradan hala affedilemez bir hataymış gibi hayatına devam edebiliyor, ne gurur...
Sen niye hayatını yaşamaya devam etmiyorsun? Dışarda ondan daha iyileri var size değer verebilecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…