Bu msj'a ne cevap vermeliyim

Siz belki yediğiniz darbeler vs sebebiyle adama tepkilisiniz
Ben hala adamın mesajında bir gariplik göremiyorum
Diğer bir yandan kadınlara artık narin kırılgan ay canım yazık gece tek dönemez minvalinde davranmaktan vazgeçin
Bu kadar mı muhtaçsınız erkeklere?
Kendi dönemiyor mu evine ?
Ne münasebet yeni tanıştığım bir erkek beni eve bırakacak ya da ben bir kadını evine götüreceğim
Gayette kendi gidebilir bunun görgüyle alakası yok
Şimdiye kadar hiçbir erkek arkadaşım beni evime bırakmadı bende onları bırakmadım
Kafede buluştuysak kafede konuştuk ve bitti ayrıldık budur yani
Kadınların kendini piremses sanmasına da hastayım keşke biraz zeyna sansalar
Yok bana montunh versin yok çantamı taşısın yok kapıyı açsın hava soğuk ben üşüyorum beni eve bıraksın ama o üşümez sürümsün o. hep ben hep ben önce ben ben çünkü eziğim...

Adamın mesajı kesinlikle kaba değil
Aksine kibarlık göstermiş ama anlayana

Şimdi düşünüyorum okuyorum ve anlıyorum
Adamın Zamana ihtiyacı var. Kızı BEĞENMİŞ. ama ZAMANA ihtiyacı var
Sonra düşünmüş. Ben bu kızı bekletmeyeyim HOŞ olmaz demiş bu yüzden de sizden zAman istemeye YÜZÜ olmadığı için KİBARLIK yapmış ve size başlamadan bitsin demiş.

Sanki adam kıza ıyu tipsiz yapamam ben senle demiş gibi konuşuyorsunuz. Başka nasıl açıklayabilirdi adam ? Gayet kibar vir şekilde neden hayır dediğini bile işin içine katarak cevap vermiş.

Konu sahibi ' bu mesaja ne cevap vereyim' diye bir konu acti. Yardımci olma niyetiyle bir suru cevap verildi. Konu sahibi içlerinden o anki hislerine en uygun olan mesajı seçti ve yolladı. Çünkü canı yanmıştı ve yakmakta hakkiydi. Sonra pişman oldu, olmaması gerekirdi ama hem aracının hem burada yazılanların çoğu konu sahibini suçlu hissettirdi.

Cherry, konu sahibine illa benim yazdığını yolla diye bir baskı yapmadı. Konu sahibi kendisi istedi bu mesajı yazmayı ve kendisi yolladı. Hala neyi tartışıyoruz? Niye konu sahibini iyice bunalıma sürüklemek için, gorustugu kişiyi yuceltiyoruz? Konu sahibinin üzerinde zaten yeterince baskı var, iyice üzerine gitmek niye? Yollamış olduğu mesajı inatla eleştirmek niye? Ne değişecek bu saatten sonra? Lütfen bırakın artık, tanımadığınız bir adamın avukatlığını yapmayı, anlayışlı olun biraz. Konu sahibinin yaşadığı hayal kırıklığını anlamaya çalışın azıcık. Herkes sizin kadar soğuk kanli olmak zounda değil.

Bir
Kusura bakmayın ama ben sırf biri rahatlasın diye bir hatayı bir yanlışı yüceltemem. Onun yerine tanımadığım bir adamı yüceltmeyi yeğlerim ki öyle bir şey yaptığım da yok. Konu sahibi çok rahatsızsan konunu kapat. Kavga çıkacak yoksa banlanacak insanlar boşu boşuna

Bunun prenseslikle eziklikle ne alakası var bayan? Birisi beni tanımak için zahmet etmiş, kalkmış gelmiş. Ben de teşekkür etmek için dönüş yolunu zahmet etmesini istemem, bu görgü gereği yapılmalı.
Kadınlar ezik değil ama her yer sapık , manyak kaynıyor. Ne olursa olsun hiçbirimizin şu ülkede dışarı çıkarken içi rahat olamıyor ne yazık ki. Ben ilke de kadın dışarı çıkarken bir erkeği gardiyan alsın demedim, ama aklı başında kadın erkek kim varsabir kadını karanlıkta içi rahat yalnız bırakamaz. Benim de kadın arkadaşlarımı durağa kadar bıraktığım, evine kadar yürüdüğüm oldu.

Erkek
Ceketimi tutmalı
Sandalyemi tutmalı
Kapımı tutmalı

Bunlar nezaket ve görgü, ben kapımı, ceketimi, sandalyemi kendim tutamadığımdan değil.

Ben kimseden darbe vs yemedim ama ortada bir darbe varsa yapan taraf genelde ben oluyorum:) Ben erkeklere, bu adama tepkili değilim saygısızlığa, kendini bir şey sanmaya tepkiliyim. Hakedene ettiğini vermekten yanayım yani.

Nato kafa nato mermer durumundayız
İkimizde birbirimizi değiştiremeyeceğimize göre burada sonlandıralım
Fikir alışverişi yapmak güzeldi
İyi günler dileri :)

Sen ona fazla geldin bence hem çok beğendim diyen sonra bu mesajı atan adama cevap vermeye tenezzül bile etme sessiz kal...

şunu hiç düşündün mü?
size aracı olan kişi uydurmuş olabilir mi adamın senin beğendiğini..
belkide gerçekten beğenmedi

şunu hiç düşündün mü?
size aracı olan kişi uydurmuş olabilir mi adamın senin beğendiğini..
belkide gerçekten beğenmedi

Aracı olan kisi, konu sahibinin attığı mesaj yuzunden, avukat beyin üzüldüğünü vb de uydurmuş olabilir mi? Olmamisi olmuş gibi göstermemek lazım, heleki evlilik gibi ciddi bir konuda aracılık yapiliyorsa. Aracı olan kişiyi pek tutarlı bulamadım ben. Yanılıyor da olabilirim.

Kızlar ben yaptığım hatanın farkındayım keşke soylemeseydim diyorum ama bi yandan da hak etti diyorum ikilemdeyim anlayacağınız ama mesaj atıp Özür dilemiycem çünkü onunda bana söylediği hiç hoş değildi ALLAH yolunu açık etsin.

niye kapak yapmak istiyorsun ki adam açıkça senin vaktini almamak için söylemiş kibarca reddetmiş. reddedilince gurur yapıp intikam alma dürtüsü nedir bu kadınlardaki. sen ona inat bişeyler yazdıkça kendini daha çok düşürmüş olursun onun gözünde.

ne yazdın ki sayfa kaçta bakayım

konu sahibini çok gereksiz yere gaza getirmişsiniz. herif dediğiniz kişi de bir insan, 1 ayda boşandı diye bunu yüzüne vurmak açıkçası ayıp olmuş. adam kibarca olumsuz düşündüğünü belli etmiş. oyalayıp telefonlarına vs çıkmasa daha mı iyiydi? beğenmek zorunda mı? bu mesajdan sonra zaten iyiki de kurtuldum bi manyaktan diye düşünmüştür adama iyilik yapmışsınız en ufak vicdan azabı duyuyorsa da gitti artık.

Kapak cevap vermek isteyen konu sahibiydi zaten kimse aa hadi ona kapak yap demedi ki.Adam elbette begenmek zorunda degil kiz zaten mesaj atmayisindan anlamisti bunu.Hani sanki kiz teklif etmiscesine yazmasiydi sorun.

Hislerime tercüman olmuşsun.
İlk kez tanıştığım biri ne cüretle evime bırakacak beni?
Ama hemcinslerine "bayan" diye hitap eden zihniyetin bunu anlamasını beklemiyorum elbette.
Prenses kompleksi bitsin artık, sadece bunu diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…