- 8 Ağustos 2014
- 1.894
- 3.443
- 158
canım yaa inan hiç pişmanlık duymana değmez erkek milleti. attığı mesajın saçmalığını anlasın bence. gerçekten ben olsam hiç üzülmezdim ki üzülecek de birşey yok ortada. görücü usulü buluşmuş , bir de havalara girmiş! töbe töbe... boşver yaaa hiç geriye dönüp düşünme bence. çok iyi ettin.Kızlar aslında biraz pişman oldum ama artık birikti içim dolu erkeklere karşı bu çocuğa patlamış oldum. O kadar pislik insanlarla karşılaştım ki artık tahammül edemiyorum sabır taştı ya .çevremdeki insanlar evde kaldı diyo yüzüme karşı annem bile. bakislariyla bile o kadar çok şey anlatıyorlar ki hayır diyeceğim insana görüşmek istemediğim insanla görüşmek zorunda kalıyorum bunların yüzünden sırf bu imajdan kurtulayim diye herkes gibi Bende isterim evlenmeyi ama kader ya belki kaderimde yok evlilik Ben ömrümün sonuna kadar bu cümleleri mi duyucam hep o imalı bakışlarla mı karşılaşıcam. ben evlenip ayrıldığını duyunca olmaz dedim anneme sorayım bir fikrini alayım dedim "mutlaka görüş evlenmiş te nolmus çocuğu bile yok , erkeğin dulu olmaz" diye bir cümle kurdu bunun üstüne tamam dedim (bu cümleyi doğru buldugum için değil üstüme yapışan bu imajdan kurtulmak için görüştüm ) . Ben utanırım ne konuşucam ki falan demiş hiç kız arkadaşı olmamış güya .buluştuk ama yüzünde güller açıyor resmen 1 saatten fazla oturduk sonra kalktık görüşürüz diyip ayrıldık açık söyleyeyim ben hoslanmistim çocuktan .hiç aramadı mesaj atmadı olumsuz düşündü heralde dedim bugün işte arkadaşım seni çok beğenmiş bekle mutlaka arar msj atar çekingen çocuk diyince umutlandım bende ama hani az çokta tahmin edebiliyorum çünkü ne kadar çekingen olsa tekrar görüşmek için bir adım atardı diye de düşündüm, akşam kararım olumsuz diye msj atınca artık patladım .yanlış yaptım belki ama bana daha çok yanlış yapılıyor, haksızlık ettim belki ama ya bana edilen haksızlıklar o yüzden yargılamayın beni attığım mesajdan dolayı hem pişmanım hem değilim
Kızlar o anki sinirle atmış bulundum mesajı yanlış oldu evet haksızım ama o'da bana karşı haksızlık yaptı" kararım olumsuz " ben ona bişey teklif etmedim, aramadım cevap bekliyorum demedim bu mesaja gerek yoktu bence alt tarafı bir çay içtik oturduk ben onu arasam mesaj atsam cevap bekliyorum desem yada başka bişey yapsam bu mesajı anlarım. Keşke atmasaydım da daha nazik bir mesaj atsaydım diyorum
" .... bey ben size bir teklifte bulunmadım kararım olumsuz diye bir mesaj atmanıza gerek yoktu bence, her neyse iki taraf içinde hayırlısı buymuş demek ki .Hoscakalın "
Buna benzer bir mesaj atsaydim keşke ama iş işten geçti artık
Ona en güzel cevap cevap vermemektirKızlar geçen hafta cuma günü arkadaşım biriyle tanistirmak istedi beni bi defa evlenip boşanmış 1 ay sürmüş evliliği arkadaşımın ısrarıyla dün ilk defa buluştuk . Sohbet ettik hersey yolunda diye düşündüm çünkü yüzünde güller açıyor beyzadenin çıktığımız da görüşürüz diyerek ayrıldık . Ben begenmistim çocuğu onunda beni beni beğendiğini hissettim daha doğrusu o öyle hissettirdi dünden beri ne aradı ne msj attı aracı olan kişiye ben çok beğendim demiş . Tabi böyle olunca bende umutlandım (yaş geçince olur olmaz herkese umut bağlıyor insan yaşım 31 bu arada ). Şimdi yani üstünden 24 saat geçtikten sonra şu mesajı atmış
"Mrb dünkü görüşmemiz den sonra ciddi bir ilişkiye başlamak için biraz daha zamana ihtiyacım olduğunu anladım.tabiki bu süreci sizden isteyecek curette değilim. Malesef kararım olumsuz olacak. Anlayışınız için teşekkür ederim "
Kızlar bu adama öyle bir cevap vermek istiyorum ki böyle kapak olsun sanki ben ona evlenme teklif etmişim de kararım olumsuz diyo ÖKÜZ .sizden bu konuda yardım istiyorum kızlar ....
ya cevap çok ağır olmuş sanki. ben de 2 ayda boşandım neler yaşadım da boşandım ama. olumsuz cevap verdiğim biri bana böyle bir şey dese çok ağır olurdu. sizi çok bekletmemiş. tamam hazır değilmişim demesi kötü olmuş hata etmiş olmuş ama. kardeşimin başına geldi böyle bir olay. çocukla görüştüler. 4-5 gün çocuktan ses seda yok. kardeşim yazdı en sonunda. çocuk bazı şeylere takılmış günlerdir onları düşünüyomuş da muş muş. kardeşim de bitirdi. yani sizi bekletmemesi de bir incelik. hiç cevap vermemeniz ya da kısa ve öz bir cevap daha iyi olurdu sanki
üzülme artık salla gitsin, arkadaşına sordunmu neden beğendim deyip sonra dönmüşBiraz önce arkadaşımla görüştüm söyledim durumu böyle yazdı diye o'da sana hiç yakıştıramadım dedi çocukta çok üzülmüş bu cevabıma açık söyleyeyim pişmanım yazdığım mesajdan dolayı ama olacağı varmış yapacak bişey yok
Biraz önce arkadaşımla görüştüm söyledim durumu böyle yazdı diye o'da sana hiç yakıştıramadım dedi çocukta çok üzülmüş bu cevabıma açık söyleyeyim pişmanım yazdığım mesajdan dolayı ama olacağı varmış yapacak bişey yok
Canım çok üzüldüm attığım mesajdan dolayı çok pişman oldum hatta Özür dilemek bile istiyorum ama dilersem ne der yada ne düşünür . ALLAH kimsenin başına vermesinNe naifsin Elanur. O saçma sapan konuştu dün gece sen üzüldün. Sen üzüleceğine bırak o üzülsün, ben ne yaptım da böyle oldu desin kabahati kendinde arasın. Hak edene acıma derim.
Kadınlara nasıl davranılacağını öğrensin biraz yontma taş olmasın.
Arkadaşına da kızdım bir daha böyle saçma sapan tipleri getirmesin.
Tatlım Çok çabuk gaza geliyorsun.Lütfen buradaki insanların yorumları ile iş yapma...Birde birşeyi iyice eni onu bir düşün ondan sonra hareket et..Canım çok üzüldüm attığım mesajdan dolayı çok pişman oldum hatta Özür dilemek bile istiyorum ama dilersem ne der yada ne düşünür . ALLAH kimsenin başına vermesin
Özür dileme, artık bu konu üstüne düşme. Özür dilemen adamı çok kaile aldığını, önemsediğini gösterir. Erkekler öyle düşünür. Artık bu konuyu düşünme. İnan erkekler bizim kadar hassas değiller. O mesajı okuyup üstünde bile durmayıp silmiştir, emin ol.Canım çok üzüldüm attığım mesajdan dolayı çok pişman oldum hatta Özür dilemek bile istiyorum ama dilersem ne der yada ne düşünür . ALLAH kimsenin başına vermesin
Adam Üzerinde durmuş ya işte aracı olan arkadaşına üzüldüğünü söylemiş bu cevap tan dolayıÖzür dileme, artık bu konu üstüne düşme. Özür dilemen adamı çok kaile aldığını, önemsediğini gösterir. Erkekler öyle düşünür. Artık bu konuyu düşünme. İnan erkekler bizim kadar hassas değiller. O mesajı okuyup üstünde bile durmayıp silmiştir, emin ol.
Adam Üzerinde durmuş ya işte aracı olan arkadaşına üzüldüğünü söylemiş bu cevap tan dolayı
Canım çok üzüldüm attığım mesajdan dolayı çok pişman oldum hatta Özür dilemek bile istiyorum ama dilersem ne der yada ne düşünür . ALLAH kimsenin başına vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?