Bu mu hayvanseverlik?

bildiğim kadarıyla boks yapanların dışarıda dayak atması yasak ama eşin çok iyi yapmış kötü oldum okurken hayvanlara birşey oldu mu? Bende zaten bu durumlarda bağırmayı tercih ediyorum hayvan söz olunca korkmuyorum benim kedilerimle köpeklerimlede çok uğraşıyorlar bağırıp çağırmak gerekiyor zaten hayvana zarar veren birine ben sakin yaklaşamam.

çok şükür bir şey olmadı, biz zaten yürüyüşleri mama verecek kedi-köpek bulmak için yapıyoruz. kontrol ettik, sevdik, öptük, okşadık.
o kural da profesyonel olanlar için geçerli. ekmeğini boksla kazanan, milli takımda olan ya da bir kulüple anlaşması olanları bağlıyor. benim eşim boks nasıl yapılıyor diye başladı, şu anda öğrendi ve bağımlısı oldu resmen. şimdi de tecrübe kazanmak için devam ediyor.

Hayvana zarar veren bir mahluk ancak dayaktan anlar:47: Çok insanla kavga ettim etmeye devam da edeceğim ben küçükken okul harçlığımla kedilere yemek alır, aç kalırdım ben bu şekilde büyüdüm hayvana zarar vereni gördüğüm de dayanamıyorum.

canım aynen ben de, üniversitede harçlığımla bakkaldan salam alıp doğratıyordum (o zamanlar salamın kedilere bu kadar zararlı olduğunu düşünemiyordum, aç kalmalarından iyidir diyordum) bir gün bakkal bey kediler için aldığımı görmüş, bana 'ana- baba parası olunca böyle savuruluyor işte' dedi, ben de 'ana-baba parasını içkiye-kumara mı veriyorum? sen ne saçmalıyorsun' diye bağırdım! zihniyete bakın,işte bu kadarız, bi de bu dediğim küçük bir şehir de değil, başkentin göbeği...

$480686_299356900174900_1744233121_n.webp...............................

ay hiç şaşırmadım ,ben köpeği boş havuza atılar, sonra caminin önünden geçerken ki yaşlı adam namaz kılmaya giden taş atıyor

bu tip insanların beyinleri "sevgi" kavramını yanlış algılıyor bence..

böyle döverek,hırpalayarak sevgi olacağını sanıyorlar..yazık..

Back
X