• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nasil aci?

hera26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
2.129
1.247
53
35
2 yillik iliskim bitti.evlenme teklifi etmis ustunden 1 yil gecmisti hatta.hep bekledik bir seyleri uzaktan bir iliski bazen 2 ay da bir gordugum oldu..mizmizlandimda zaman zaman..simdi karsimda bambaska adam..yorulmus.sogumus.. bir ay once geldiginde beni zorla magazaya sokup beyaz esya bakan adam bu adam..icim yaniyi nasil dayanicam..1 haftadir telefonlari kapatti aradim acmadi..bu gece konustuk gelmicekmis bile.yuzugu gonderyimmi arkdsna mi veriyim dedi ver arkadssima onu da ne zaman gorurum bilmiyorm ama dedi.karsina gelince daha kotu olmaktan daha kotu laflar duymaktan korkuyorum dedi..acaba cabalasam toparlarmiydim diyorum 30 yasinda bi adama yakisti mi bu ayrilik? bunca emegimin karsiligi bu mu olacakti diyorum sirf bu yuzden kalsam sana haksizlik ederim dedi..bensiz nasilsin diyorum henuz anlamadm calisiyorm diyo ..ben bu adami vicdanli diye sevmedim mi ? adaletli diye sevmedim mi? ayni kafaya ulasamamisiz biz ayni kalbe ulassakta oyle dedi bana. Evlensek ayrilcaktik sen hep ben cabaladim sen ne yaptin ki diyecektin dedi..ki gercekten emeklerimin haddi hesabi yokken yaptgi tek sey kalkip yanima gelmektir herhalde.her seyi anlamay calisiyorum da simdi mi yani ? bitti boyle sacma sapan bitti..kafayi yicem kalp acirmi cok aciyo

2 yillik iliskim bitti.evlenme teklifi etmis ustunden 1 yil gecmisti hatta.hep bekledik bir seyleri uzaktan bir iliski bazen 2 ay da bir gordugum oldu..mizmizlandimda zaman zaman..simdi karsimda bambaska adam..yorulmus.sogumus.. bir ay once geldiginde beni zorla magazaya sokup beyaz esya bakan adam bu adam..icim yaniyi nasil dayanicam..1 haftadir telefonlari kapatti aradim acmadi..bu gece konustuk gelmicekmis bile.yuzugu gonderyimmi arkdsna mi veriyim dedi ver arkadssima onu da ne zaman gorurum bilmiyorm ama dedi.karsina gelince daha kotu olmaktan daha kotu laflar duymaktan korkuyorum dedi..acaba cabalasam toparlarmiydim diyorum 30 yasinda bi adama yakisti mi bu ayrilik? bunca emegimin karsiligi bu mu olacakti diyorum sirf bu yuzden kalsam sana haksizlik ederim dedi..bensiz nasilsin diyorum henuz anlamadm calisiyorm diyo ..ben bu adami vicdanli diye sevmedim mi ? adaletli diye sevmedim mi? ayni kafaya ulasamamisiz biz ayni kalbe ulassakta oyle dedi bana..simdi mi yani ? bitti boyle sacma sapan bitti..kafayi yicem kalp acirmi cok aciyo
Başkasını bulmuş gibi duruyor sanki canim

sorun ne mesafemi yani ayrılık sebebi
Yorulmus tam aileler tanisacakti bir bahara mi olsn hemen mi ols kavgasi oldu neden fikrin yok olmasn falan cikti agzimdan ama daha once daha buyuk seylerde yasamstik sevgisi tukenmis iste ssevgi boyle kolay biter mi annemden cok seviyorm diyordu yA

Neden bitti? Beyaz eşya bakam adam neden bir anda sizden soğudu? Ne oldu da bu adam sizi terk etti?

Ah kuzum kendine gel. Bol bol dua et için ferahlasın. Sıkma canını her şerde bir hayır vardır.
Oyle bir can yanmasi ki bunu bir daha yasamaktan cok korkuyordum nasil devam edicem 2 yilimu aldi 25 yasindayim ben kime nasil guvenicem

Demekki sevgisi bitmis...cunku ancak sevgisi aski bitmis erkekler bukdr acimasz bi sekilde cikar gderler artik o dicegini demis ltfen daha da arama gururn vrsa zor şer unut ve hayatina bak degmezmis bastan beri sana deger vermemis tek yapicagin sey onune bakmak

Neden bitti? Beyaz eşya bakam adam neden bir anda sizden soğudu? Ne oldu da bu adam sizi terk etti?
Inan bilmiyorm benden yorulmus cunku issizken bekledim cunku destek oldm isten cikti bekledim kpss dedi bekledm bunlari yasamak zordu evet soylendim cok ama sonuc bekliyorduk inandgmiz seyler vardi yariyolda birakmak degildi inandigim..yanyana olsak her zaman anlarim ama soylemezmis bana neden sogudugunu gururumu kirmak istemiyoms lafa bak

Yorulmus tam aileler tanisacakti bir bahara mi olsn hemen mi ols kavgasi oldu neden fikrin yok olmasn falan cikti agzimdan ama daha once daha buyuk seylerde yasamstik sevgisi tukenmis iste ssevgi boyle kolay biter mi annemden cok seviyorm diyordu yA
laflara bakmayın icraat onemlidir herkes herseyi soyler arkasında duramamıs 30 yasında demissiniz ufak degil yası yorulması sacmalık bundan neden yorulur insan dusunsene sevdigiyle evlilik yoluna giricek bundan guzel birsey varmı yada soyle yapıcak kafasını dagıtacak gezicek tozacak hop donecek ben seni ozledim pismanım diyecek

Oyle bir can yanmasi ki bunu bir daha yasamaktan cok korkuyordum nasil devam edicem 2 yilimu aldi 25 yasindayim ben kime nasil guvenicem
Kimseye güvenmek zorunda hissetme kendini biraz akışına bırak hayatında biri olmak zorunda değil. En azından aldatılmamışsın öyle düşün senin bi suçun günahın yok. Ya suçlu olsaydın sana bağlı sebeplerden terkedilmiş olsaydın ? o zaman daha çok canın yanardı. Ben senin için güzel şeyler hissettim. Bu adamla ayrılmanız iyi oldu gibi geldi.

2 yılımı aldı değil. 2 yıl sende yaşaıdn gördün. emeklerimin karşılığı bu mu demeyi bırak. karşılık bekleyerek yaptıysan zaten yapmasaydın.

adam istemiyom belki evlenmekten korkuyo. hazır değildir. hislerinden emin değildir.
olabilir. sonuç olarak ayrılmak istemiş...

laflara bakmayın icraat onemlidir herkes herseyi soyler arkasında duramamıs 30 yasında demissiniz ufak degil yası yorulması sacmalık bundan neden yorulur insan dusunsene sevdigiyle evlilik yoluna giricek bundan guzel birsey varmı yada soyle yapıcak kafasını dagıtacak gezicek tozacak hop donecek ben seni ozledim pismanım diyecek
Oyle biri degil yani bilmiyorum bohem kendi kendine kalsin ablasi ariyo onu bile acmiyo mahvetti beni 2 yil..diyrlim araba alacak ben onu 3 ay dinledim sonuc araba bile yok ortada soylenen bir adam psikolojisi bozulan bir ben konusan bir ben sonucta bikan o ..o kdr sey var ki tepki de verdim evet bazen kirdim ama sevgisine suphe duymazdm artk sevgisi yok keske uyarsaydin dedim ya insan demezmi surda sunu yapma sinsi sinsi biriktrmis ..

Inan bilmiyorm benden yorulmus cunku issizken bekledim cunku destek oldm isten cikti bekledim kpss dedi bekledm bunlari yasamak zordu evet soylendim cok ama sonuc bekliyorduk inandgmiz seyler vardi yariyolda birakmak degildi inandigim..yanyana olsak her zaman anlarim ama soylemezmis bana neden sogudugunu gururumu kirmak istemiyoms lafa bak
Saçmalamıs cidden. terk edilince gururun incinmemiş mi?. böylesi iyi olmuş de evlendikten sonrada yari yolda bırakırdı seni. Üzme tatli canını

Kimseye güvenmek zorunda hissetme kendini biraz akışına bırak hayatında biri olmak zorunda değil. En azından aldatılmamışsın öyle düşün senin bi suçun günahın yok. Ya suçlu olsaydın sana bağlı sebeplerden terkedilmiş olsaydın ? o zaman daha çok canın yanardı. Ben senin için güzel şeyler hissettim. Bu adamla ayrılmanız iyi oldu gibi geldi.
Benim yasadgmi yasa deyince gercekteb istermisin uzulmemi diyo ben 1 ay perisan olmusum hayatmda ilk kez annemin karsiisjna birini cikarmisim annem benimle haraab olmus ama o tesekkur etmemi bekliyo ..nasil sogukkanlilikti..sagol cok

Saçmalamıs cidden. terk edilince gururun incinmemiş mi?. böylesi iyi olmuş de evlendikten sonrada yari yolda bırakırdı seni. Üzme tatli canını
Evlendiktdn sonra ayrilcagimiz inancindaymis zaten..ben de oyle guveniyorim ki sevgisine asla diyodum yari yolda birakmaz..dedim ya annemden cok seviyorm diyordu ya bu bile ne sacma..bir aya kadar kendisi kadr huyu guzel diyodu insanlara 1 ay da mi degistim ben

Back
X