2 yillik iliskim bitti.evlenme teklifi etmis ustunden 1 yil gecmisti hatta.hep bekledik bir seyleri uzaktan bir iliski bazen 2 ay da bir gordugum oldu..mizmizlandimda zaman zaman..simdi karsimda bambaska adam..yorulmus.sogumus.. bir ay once geldiginde beni zorla magazaya sokup beyaz esya bakan adam bu adam..icim yaniyi nasil dayanicam..1 haftadir telefonlari kapatti aradim acmadi..bu gece konustuk gelmicekmis bile.yuzugu gonderyimmi arkdsna mi veriyim dedi ver arkadssima onu da ne zaman gorurum bilmiyorm ama dedi.karsina gelince daha kotu olmaktan daha kotu laflar duymaktan korkuyorum dedi..acaba cabalasam toparlarmiydim diyorum 30 yasinda bi adama yakisti mi bu ayrilik? bunca emegimin karsiligi bu mu olacakti diyorum sirf bu yuzden kalsam sana haksizlik ederim dedi..bensiz nasilsin diyorum henuz anlamadm calisiyorm diyo ..ben bu adami vicdanli diye sevmedim mi ? adaletli diye sevmedim mi? ayni kafaya ulasamamisiz biz ayni kalbe ulassakta oyle dedi bana. Evlensek ayrilcaktik sen hep ben cabaladim sen ne yaptin ki diyecektin dedi..ki gercekten emeklerimin haddi hesabi yokken yaptgi tek sey kalkip yanima gelmektir herhalde.her seyi anlamay calisiyorum da simdi mi yani ? bitti boyle sacma sapan bitti..kafayi yicem kalp acirmi cok aciyo