• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nasil aci?

Başka birinden etkilenmiş gibi geldi bana genelde öyle olur bıçakla keser gibi bitirir erkekler ilişkiyi

Maalesef erkekler böyle. Bende benzer bir durumdayım. Buraya aynı caresizlikle yazdım defalarca. Artık anlıyorum ki erkeklerin çoğu yorulup yiprandiginda kaçmayı bırakmayı tercih ediyor biz gibi değiller ve maalesef sevgileri de tükenince asla merhamet etmiyorlar

O an dayanılmaz gibi gelir , çok acır hemde çoook ama geçiyor işte. Zamanla hafifleyip geçiyor .
Benimde ilişkilerim hep uzun sürerdi , hep evlilik hayal ederdim ama her ayrılığımda boğulurdum, çok ağlardım, kimseye de belli edemezdim.
Sonra bu acılar beni çok olgunlaştırdı hatta acımasız yaptı. Hala kimseye güvenmem ama hayatıma da devam ediyorum.
Geçecek biraz zaman lazım. o_O

ben eşimle 13 yaşından beri birlikteyim, yaşım 26 ve 1.5 yıldır da evliyiz, sadece şunu sölicem, seven erkek kesinlikle bırakmaz,çünkü erkeklerin kafası bizim gibi çetrefilli değil,bırakayım da kıymetimi anlasın gibi fikirler onlarda yok, aramızda ne kavgalar oldu ama bir kere bile beni bırakmadı ki ben de eminim onu bezdirmişimdir zaman zaman yani bu yorma meselesi filan olamaz

ben eşimle 13 yaşından beri birlikteyim, yaşım 26 ve 1.5 yıldır da evliyiz, sadece şunu sölicem, seven erkek kesinlikle bırakmaz,çünkü erkeklerin kafası bizim gibi çetrefilli değil,bırakayım da kıymetimi anlasın gibi fikirler onlarda yok, aramızda ne kavgalar oldu ama bir kere bile beni bırakmadı ki ben de eminim onu bezdirmişimdir zaman zaman yani bu yorma meselesi filan olamaz
Malesef canım her erkek aynı değil. Bazı erkekler sevilmekten çok huzur bulmayı istiyor ve bunu karşı tarafın inşa etmesini bekliyor yani biraz daha egoist ve hazirci oluyor.

Çok üzüldüm keske elimden bir şey gelse .
Ama hepimiz bu yollardan geçtik . kalmayacak bu acı geçecek biliyorsun . şimdi sana ne desek inanmazsin ama bunun kuralı bu . geçiyor

Yemin ediyo..nasil kanitlarim diyo gunlerdir teli kapali..
Ben baska biri oldugunu dusunmedim. Soyledigi bikac cumleye bakarsak gercekten sevgisi bitmis, belki de mesafe yormustur gercekten (tecrubeyle sabit gercekten cok yorucu) ama senin onu sevdiginin farkinda, belki de seni, senin onu sevdigin kadar sevemedigi icin ayrilmayi sana daha fazla haksizlik etmemeyi tercih etmistir

Bir ayrılık yaşadığın için üzülmen normal ama karşındakini suçlamanı gerektirecek bir durum yok.. bir nedenle istememiş adam ve dürüstçe söylemiş sevgisinin bittiğini ve devam edemeyeceğini. aldatmamış , duygularını saklamamış, başka bir karaktere bürünmemiş... her ilişkinin sonu evlilikle bitecek diye bir kaide yok, zaten maksat birbirini tanımak ölçüp biçip karar vermek değil mi?

Yüzüğü de at çöpe gitsin.. zamanla geçecek hepsi. Ama bu adam geri döner gibime geliyor ve lütfen geri dönerse sakın sen geri dönme. bitir bunu burda.

Bu yaştan sonra biraz zor bulur hem kafasına uyan hem gönlüne uyan.

Yorulmus belli ki sende arama bir sure kendisi gelecektir zaten tipis tipis hic merak etme

2 yillik iliskim bitti.evlenme teklifi etmis ustunden 1 yil gecmisti hatta.hep bekledik bir seyleri uzaktan bir iliski bazen 2 ay da bir gordugum oldu..mizmizlandimda zaman zaman..simdi karsimda bambaska adam..yorulmus.sogumus.. bir ay once geldiginde beni zorla magazaya sokup beyaz esya bakan adam bu adam..icim yaniyi nasil dayanicam..1 haftadir telefonlari kapatti aradim acmadi..bu gece konustuk gelmicekmis bile.yuzugu gonderyimmi arkdsna mi veriyim dedi ver arkadssima onu da ne zaman gorurum bilmiyorm ama dedi.karsina gelince daha kotu olmaktan daha kotu laflar duymaktan korkuyorum dedi..acaba cabalasam toparlarmiydim diyorum 30 yasinda bi adama yakisti mi bu ayrilik? bunca emegimin karsiligi bu mu olacakti diyorum sirf bu yuzden kalsam sana haksizlik ederim dedi..bensiz nasilsin diyorum henuz anlamadm calisiyorm diyo ..ben bu adami vicdanli diye sevmedim mi ? adaletli diye sevmedim mi? ayni kafaya ulasamamisiz biz ayni kalbe ulassakta oyle dedi bana. Evlensek ayrilcaktik sen hep ben cabaladim sen ne yaptin ki diyecektin dedi..ki gercekten emeklerimin haddi hesabi yokken yaptgi tek sey kalkip yanima gelmektir herhalde.her seyi anlamay calisiyorum da simdi mi yani ? bitti boyle sacma sapan bitti..kafayi yicem kalp acirmi cok aciyo
Tatlım sorun zaten burada. Senin onun için her şeyi yapmış olan. Terapi Odası konuları diye bir kitap okumuştum. Sanırım yazarı Tülin Hanım dı.
Siz karşınızdaki insana fedakarlık yaptığını düşündükçe ve yaptıkça onun size olan nefretini oluşturur. Kızgınlık oluşturur. Çünkü karşı tarafa fırsat vermeyip kendini yetersiz hissetmesine sebep olunuyormuş. Bu da şu algıyı oluşturuyor maalesef bizde : o kadar fedakarlık yaptım gitti/ sevmedi/ umrunda olmadı. Vs....
İşin psikolojik boyutu farklı. İnsanlar kendileri için yaşamayı öğrenmeli. Mesela ben karşımdaki insan için bir şey mi yapıyorum. Bunu kendi mutluluğum için yapıyorum. Çünkü ben onu yapınca mutlu oluyorum bu işten karlıyım. Ondan da bir karşılık beklemem. Bana ne, ister karşılık versin iyiliklerime ister vermesin. Dediğim gibi karşımdaki için değil her şeyi kendim için ve istediğim için yaparım.
Kendin için yaşamayı öğrendiğinde doğru adamı bulacağını düşünüyorum. Üzülme . Giden herkes bizlerin öğretmenidir. Bir şeyler öğretirler giderler. Bunun için ona tüm kalbinle teşekkür et ve kalbinden sevgiyle uğurla

Demekki sevgisi bitmis...cunku ancak sevgisi aski bitmis erkekler bukdr acimasz bi sekilde cikar gderler artik o dicegini demis ltfen daha da arama gururn vrsa zor şer unut ve hayatina bak degmezmis bastan beri sana deger vermemis tek yapicagin sey onune bakmak
bence bunun acımasızlıkla alakası yok kadınların çoğu bilmem kaç yıllık emek adı altında bağımlılık yaşıyorlar sevmek değil bu o yuzden adamlar net olunca kadınlar acımasız olduklarını düşünüyorlar bitmiş demekki zorla bi insanı tekrar sevdiremeyiz ilişkinin detayları yazılmamış durup dururken soğuma olmamıştır

Anladigim kadariyla iliskinize hic emek vermemis bir kisiymis. Tasima suyla degirmen donmezmis, hep sizin cabanizla olmaz zaten hicbirsey.

Her ilişki evliliğe gidecek diye bir şey yok. Nikah masasından dönen ilişkiler var yahu. Büyük sorun yaşadığınızı yazmışsınız eskide, adam yorulduğunu söylemiş. Bu kelime boş yere söylenmez. Evlenseniz de boşanırmışsınız diye tahminini bile yapmış. Demek ki o kadar olumsuz görüyormuş bu ilişkiyi. Olmayacak insanla sırf aile tanıştı, hayal kuruldu vs vs diye evlenilmez. Aldatmadan etmeden dürüstçe bitirmiş. Burada adamı suçlamak da yersiz bana göre. Bir de konunuzu okurken şunu gözlemledim. Ne kadar çok emek verdim, yaptım ettim diye yazıp adamı gömmüşsünüz. Adam bile evlenirseniz başına kakacağınızı düşünmüş, valla bana da öyle geldiniz. Bu kadar baskı kurmayın insanların üzerinde. Ayrıca sevgi tükenebilen bir şey. Demek ki sevgisi tükenmiş her şeyden sonra. Ben bazı yorumlar kadar optimistik bakamıyorum, yani pişman olur döner vs diyemeyeceğim. Soğuduysa soğumuştur, sevmiyorsa geri dönmez. Zaten siz de bu kadar kötü bir adama dönmeyin, baksanıza adamın iyi huyu yokmuş yazdığınıza göre...bu kadar kötüyse niye evlenmek istiyordunuz onu da anlamadım zaten.

2 yillik iliskim bitti.evlenme teklifi etmis ustunden 1 yil gecmisti hatta.hep bekledik bir seyleri uzaktan bir iliski bazen 2 ay da bir gordugum oldu..mizmizlandimda zaman zaman..simdi karsimda bambaska adam..yorulmus.sogumus.. bir ay once geldiginde beni zorla magazaya sokup beyaz esya bakan adam bu adam..icim yaniyi nasil dayanicam..1 haftadir telefonlari kapatti aradim acmadi..bu gece konustuk gelmicekmis bile.yuzugu gonderyimmi arkdsna mi veriyim dedi ver arkadssima onu da ne zaman gorurum bilmiyorm ama dedi.karsina gelince daha kotu olmaktan daha kotu laflar duymaktan korkuyorum dedi..acaba cabalasam toparlarmiydim diyorum 30 yasinda bi adama yakisti mi bu ayrilik? bunca emegimin karsiligi bu mu olacakti diyorum sirf bu yuzden kalsam sana haksizlik ederim dedi..bensiz nasilsin diyorum henuz anlamadm calisiyorm diyo ..ben bu adami vicdanli diye sevmedim mi ? adaletli diye sevmedim mi? ayni kafaya ulasamamisiz biz ayni kalbe ulassakta oyle dedi bana. Evlensek ayrilcaktik sen hep ben cabaladim sen ne yaptin ki diyecektin dedi..ki gercekten emeklerimin haddi hesabi yokken yaptgi tek sey kalkip yanima gelmektir herhalde.her seyi anlamay calisiyorum da simdi mi yani ? bitti boyle sacma sapan bitti..kafayi yicem kalp acirmi cok aciyo
gecer oyle guzel gecer ki gun gelmis oh b iyi ki bitmis diyeceksin. ;)

Ayrinti yazilmamis sogutmussundur diyenlere soyliyim ayrintilari en bastan 2 yil once tanistik ve dedgm gibi bunalimdaydi issizdi vs.6 ay issizlik sureci yasadi bana dedigi sey hera ise gireyim eylulde gelicez ki ben bir sey talep etmedim..ise girdi dedi ki hera burasi iyi degil patrona guvenip adim atamam 1 yilin sonunda teklif etmisti 2 hafta sonra isten ayrildi dedim tamam sen mutlu ol.bu sirada ben onu ayda 2 gormeye hatta 3 ayda bir gormeye basladim soylenmerim basladi evet bogdum zaman zaman hafta sonu olurdu biz neden boyleyiz derdim oturur aglardim cunku asiri ozluyordum.onun tek dedigi gelecegimiz icindi.iyi bekledik kpss caliscm dedi bazi geceler 1 kez konustuk hatta iletisimde bitiyordu bittikce hircinlastim yiprattim da..90 aldi..sonr darbe oldu kurumlar sinv acmadi ama bu sirada cok iyi bir sirkete de girdi..ben bu kez dedim ki neyi bekliyoruz? e ben demedm mi sana babanla tanisalm diye dedi.agiz ucuyla soyler gerisini doldurnaz bendd guvenemez babama soylemezdim. yani bir seyler hep agizda kaldi en sonunda sizofrensn sen demednmi bahards olsun diye dedi bende neden kendi fikrin yok isteksizsin diye sorguluyordum kiiiiii sogumus 1 aydir...ben de hala evvimiz icin bir seyler aliyorum..insan uyarilmszmi bunaliyorm bak bak boyle davranma ne kadr sinsiymis dedirtti..iste sonra emek verdim diyorm sen kendi yaptgini gordun diyo..siz karar verin hakli olmak umrumda degil..sadece yerime koyun kendinizi..bir kac kez de yalan soyledi kardesine kredi cekmis cekmedim dedi ogrendim diger isindn atilmis ben ciktim dedi sonradn itiraf etti : )) eski kiz arkadsdi bu sinav surecinde aramis ben her seyi soylerken o bana daha yeni soyledi

Bir de yeminler ediyor ben bundan sonra yeminine inanirmiyim bir gram inanci yok yemin ediyo : ))

Her ilişki evliliğe gidecek diye bir şey yok. Nikah masasından dönen ilişkiler var yahu. Büyük sorun yaşadığınızı yazmışsınız eskide, adam yorulduğunu söylemiş. Bu kelime boş yere söylenmez. Evlenseniz de boşanırmışsınız diye tahminini bile yapmış. Demek ki o kadar olumsuz görüyormuş bu ilişkiyi. Olmayacak insanla sırf aile tanıştı, hayal kuruldu vs vs diye evlenilmez. Aldatmadan etmeden dürüstçe bitirmiş. Burada adamı suçlamak da yersiz bana göre. Bir de konunuzu okurken şunu gözlemledim. Ne kadar çok emek verdim, yaptım ettim diye yazıp adamı gömmüşsünüz. Adam bile evlenirseniz başına kakacağınızı düşünmüş, valla bana da öyle geldiniz. Bu kadar baskı kurmayın insanların üzerinde. Ayrıca sevgi tükenebilen bir şey. Demek ki sevgisi tükenmiş her şeyden sonra. Ben bazı yorumlar kadar optimistik bakamıyorum, yani pişman olur döner vs diyemeyeceğim. Soğuduysa soğumuştur, sevmiyorsa geri dönmez. Zaten siz de bu kadar kötü bir adama dönmeyin, baksanıza adamın iyi huyu yokmuş yazdığınıza göre...bu kadar kötüyse niye evlenmek istiyordunuz onu da anlamadım zaten.
Yukarida belirttim..kendi hatami kabul ediyorm sadece bunu soylemek icin cok gecti..1 ay da insn soguyamaz 1 ay once beni tuutup kolumdn beyaz esya bakmasini bile sindiremiyorum kendimi salak yerine konmus gibi hissediyorm

Back
X