Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef canım her erkek aynı değil. Bazı erkekler sevilmekten çok huzur bulmayı istiyor ve bunu karşı tarafın inşa etmesini bekliyor yani biraz daha egoist ve hazirci oluyor.ben eşimle 13 yaşından beri birlikteyim, yaşım 26 ve 1.5 yıldır da evliyiz, sadece şunu sölicem, seven erkek kesinlikle bırakmaz,çünkü erkeklerin kafası bizim gibi çetrefilli değil,bırakayım da kıymetimi anlasın gibi fikirler onlarda yok, aramızda ne kavgalar oldu ama bir kere bile beni bırakmadı ki ben de eminim onu bezdirmişimdir zaman zaman yani bu yorma meselesi filan olamaz
Ben baska biri oldugunu dusunmedim. Soyledigi bikac cumleye bakarsak gercekten sevgisi bitmis, belki de mesafe yormustur gercekten (tecrubeyle sabit gercekten cok yorucu) ama senin onu sevdiginin farkinda, belki de seni, senin onu sevdigin kadar sevemedigi icin ayrilmayi sana daha fazla haksizlik etmemeyi tercih etmistirYemin ediyo..nasil kanitlarim diyo gunlerdir teli kapali..
Tatlım sorun zaten burada. Senin onun için her şeyi yapmış olan. Terapi Odası konuları diye bir kitap okumuştum. Sanırım yazarı Tülin Hanım dı.2 yillik iliskim bitti.evlenme teklifi etmis ustunden 1 yil gecmisti hatta.hep bekledik bir seyleri uzaktan bir iliski bazen 2 ay da bir gordugum oldu..mizmizlandimda zaman zaman..simdi karsimda bambaska adam..yorulmus.sogumus.. bir ay once geldiginde beni zorla magazaya sokup beyaz esya bakan adam bu adam..icim yaniyi nasil dayanicam..1 haftadir telefonlari kapatti aradim acmadi..bu gece konustuk gelmicekmis bile.yuzugu gonderyimmi arkdsna mi veriyim dedi ver arkadssima onu da ne zaman gorurum bilmiyorm ama dedi.karsina gelince daha kotu olmaktan daha kotu laflar duymaktan korkuyorum dedi..acaba cabalasam toparlarmiydim diyorum 30 yasinda bi adama yakisti mi bu ayrilik? bunca emegimin karsiligi bu mu olacakti diyorum sirf bu yuzden kalsam sana haksizlik ederim dedi..bensiz nasilsin diyorum henuz anlamadm calisiyorm diyo ..ben bu adami vicdanli diye sevmedim mi ? adaletli diye sevmedim mi? ayni kafaya ulasamamisiz biz ayni kalbe ulassakta oyle dedi bana. Evlensek ayrilcaktik sen hep ben cabaladim sen ne yaptin ki diyecektin dedi..ki gercekten emeklerimin haddi hesabi yokken yaptgi tek sey kalkip yanima gelmektir herhalde.her seyi anlamay calisiyorum da simdi mi yani ? bitti boyle sacma sapan bitti..kafayi yicem kalp acirmi cok aciyo
bence bunun acımasızlıkla alakası yok kadınların çoğu bilmem kaç yıllık emek adı altında bağımlılık yaşıyorlar sevmek değil bu o yuzden adamlar net olunca kadınlar acımasız olduklarını düşünüyorlar bitmiş demekki zorla bi insanı tekrar sevdiremeyiz ilişkinin detayları yazılmamış durup dururken soğuma olmamıştırDemekki sevgisi bitmis...cunku ancak sevgisi aski bitmis erkekler bukdr acimasz bi sekilde cikar gderler artik o dicegini demis ltfen daha da arama gururn vrsa zor şer unut ve hayatina bak degmezmis bastan beri sana deger vermemis tek yapicagin sey onune bakmak
gecer oyle guzel gecer ki gun gelmis oh b iyi ki bitmis diyeceksin.2 yillik iliskim bitti.evlenme teklifi etmis ustunden 1 yil gecmisti hatta.hep bekledik bir seyleri uzaktan bir iliski bazen 2 ay da bir gordugum oldu..mizmizlandimda zaman zaman..simdi karsimda bambaska adam..yorulmus.sogumus.. bir ay once geldiginde beni zorla magazaya sokup beyaz esya bakan adam bu adam..icim yaniyi nasil dayanicam..1 haftadir telefonlari kapatti aradim acmadi..bu gece konustuk gelmicekmis bile.yuzugu gonderyimmi arkdsna mi veriyim dedi ver arkadssima onu da ne zaman gorurum bilmiyorm ama dedi.karsina gelince daha kotu olmaktan daha kotu laflar duymaktan korkuyorum dedi..acaba cabalasam toparlarmiydim diyorum 30 yasinda bi adama yakisti mi bu ayrilik? bunca emegimin karsiligi bu mu olacakti diyorum sirf bu yuzden kalsam sana haksizlik ederim dedi..bensiz nasilsin diyorum henuz anlamadm calisiyorm diyo ..ben bu adami vicdanli diye sevmedim mi ? adaletli diye sevmedim mi? ayni kafaya ulasamamisiz biz ayni kalbe ulassakta oyle dedi bana. Evlensek ayrilcaktik sen hep ben cabaladim sen ne yaptin ki diyecektin dedi..ki gercekten emeklerimin haddi hesabi yokken yaptgi tek sey kalkip yanima gelmektir herhalde.her seyi anlamay calisiyorum da simdi mi yani ? bitti boyle sacma sapan bitti..kafayi yicem kalp acirmi cok aciyo
Yukarida belirttim..kendi hatami kabul ediyorm sadece bunu soylemek icin cok gecti..1 ay da insn soguyamaz 1 ay once beni tuutup kolumdn beyaz esya bakmasini bile sindiremiyorum kendimi salak yerine konmus gibi hissediyormHer ilişki evliliğe gidecek diye bir şey yok. Nikah masasından dönen ilişkiler var yahu. Büyük sorun yaşadığınızı yazmışsınız eskide, adam yorulduğunu söylemiş. Bu kelime boş yere söylenmez. Evlenseniz de boşanırmışsınız diye tahminini bile yapmış. Demek ki o kadar olumsuz görüyormuş bu ilişkiyi. Olmayacak insanla sırf aile tanıştı, hayal kuruldu vs vs diye evlenilmez. Aldatmadan etmeden dürüstçe bitirmiş. Burada adamı suçlamak da yersiz bana göre. Bir de konunuzu okurken şunu gözlemledim. Ne kadar çok emek verdim, yaptım ettim diye yazıp adamı gömmüşsünüz. Adam bile evlenirseniz başına kakacağınızı düşünmüş, valla bana da öyle geldiniz. Bu kadar baskı kurmayın insanların üzerinde. Ayrıca sevgi tükenebilen bir şey. Demek ki sevgisi tükenmiş her şeyden sonra. Ben bazı yorumlar kadar optimistik bakamıyorum, yani pişman olur döner vs diyemeyeceğim. Soğuduysa soğumuştur, sevmiyorsa geri dönmez. Zaten siz de bu kadar kötü bir adama dönmeyin, baksanıza adamın iyi huyu yokmuş yazdığınıza göre...bu kadar kötüyse niye evlenmek istiyordunuz onu da anlamadım zaten.