evli olmadığına eminmisiniz
kızlar bunu ben de düşündüm ve nüfüs müdürlüğünden evli olmadığını, başından daha önce de bir evlilik geçmediğini öğrendim zaten.
Evli olmasa da beraber yaşadığı bi kadın olabilir uzun süreli bi ilişkisi olabilir :82:
kızlar bunu ben de düşündüm ve nüfüs müdürlüğünden evli olmadığını, başından daha önce de bir evlilik geçmediğini öğrendim zaten.
canım onu da düşündüm, genellikle iş yerinde yatıp kalkıyor zaten, işlerinin yoğunluğu yüzünden de sadece haftasonları görüşebiliyoruz, onda da evini vs biliyorum, yani başka bir kadın yok sanıyorum çünkü 1,5 sene boyunca ikimizi birden bu şekilde idare edemez, her haftasonu benimle
herşeyin en doğrusunu içinden gelen ses bilir bence.bana sanki kaçıyor ya da birşey saklıyor gibi geldi.sen facebokuna gir bakalım neler yapıyor oralarda?45 yaşında bazı şeyler oturmuş olması lazım.sen facede eklesen kabul etmiyor mu?
kızlar bu kaçıncı konuşmam evlilik üzerine, artık itici de olmak istemiyorum. zaten her defasında da tabi ki evlencez falan filan başlıyor gelecek planları yapmaya ama ortada hala bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?