bu nasıl adam, bu nasıl ilişki çözemedim!

kabul etmemesinin sebebi hiç ortak arkadaşının olmaması olabilir. önce bikaç arkadaşını ekle. sonra ortak arkadaş olduğu için kabul eder sanırım. (aa arkadaşlarını göremiyodun dimi :44: ) of uğraştığımız saçmalıklara bak ya :S

aynen canım, şu erkekler yüzünden ne hallere düşüyoruz, değse bari

bıseylerı gızlemesı hıç hoş değil.. ayrıca yaş küçük değil ki evlılık ıcın zamanı beklesın.için huzurlu değilse şüphe bırakıorsa sende bıdaha duşun.dediğin gibi hanı bı arkadaş dahı olsa hemen face eklıosun kaldı kı sevdıgın olacak ve eklemeyeceksın!!! face ını dahı paylaşamıorsa hayatını senınle nasıl paylasacak..(belki saçma gelebilir bu söz ama içimden oyle geldı)

18 yaşındaki genç kızların hepsi duvarında abuk subuk şeyler paylaşmaz, hepsi zıpır değildir, olur olmaz fotoğrafları koymaz. Neticede facebook'um yok, erkek arkadaşımın facebook'unda da benimle olan ve bütün kız arkadaşlarıyla çekilebileceği bir fotoğraf var Bu benzetmenize ve genellemenize 18 yaşında biri olarak çok kırıldım.

Konunuza gelince benim yaşım küçük size akıl veremem. Elbetteki benden büyük ve tecrübelisiniz. Fakat benim görüşümü soracak olursanız bunun karşınızdaki kişiyle doğrudan ilişkili olduğuu düşünüyorum. Şöyle ki eğer asla yapmayacağına inanıyorsanız ve güveniniz tamsa, ters bir hareketini görmediyseniz sevgilinizin dediği gibi "ilişkinizi facebook belirlemez." Ama eğer yanlış bir şey gördüyseniz veya en ufak bir şüphe kalıyorsa aklınızda facebook'a eklemesini talep edin aksi takdirde facebook'unu kapatmasını isteyeceğinizi söyleyin.

Sağlıcakla kalın.

bnmde aklıma direk evli mi acaba geçti bunun cevabı hayır
başka bi bayanla mı takılıyor acaba geçti bununda cevabı hayır

bence tek çare peşine düşüp takip etmek çaktırmadan :S

adam gelmiş 50 yaşına , hala evlenmede gözü yok.. yerinde olsam bırakır, önüme bakarım..

facede eklemiyorsa sakladığı önemli şeyler var demektir. ama eklemezsen kapat filan dersen, belki başka hesap alabilir, belki senin görmeni istemediği şeyleri saklayabilir, belki tmm kapatıyorum der.. bilmiyorum, minareyi kuşatan kılıfını hazırlar yani. yerinde olsam vakit kaybetmem.. genç hanım alacağım diye sevineceğine birde kendini naza çekiyor.

valla iyi niyetli düşünemiyorum adamın yaptıklarına eğer kafanda soru işaretleri varsa al karşına son kez adam gibi herşeyi açık açık konuş rahatsızlıklarını dile getir yine anlamıyorsa bırak gitsin yaşın daha genç bırak o düşünsün daha iyileri çıkar karşına 1,5 yıl az bir süre değil garip geldi

sevgili joulecim, teşekkür ederim mesajın için, ben genelleme yaptım ve sen de haklı olarak üzerine alınıp açıklama gereği duydun. keşke her genç senin gibi bilinçli ve aklı başında olabilse. işim gereği 18-20 yaş arası gençlerleyim haftanın 5 günü ve maalesef çoğunun hali içler acısı, bizim zamanımızda böyle değildi, o yüzden şimdiki gençlere şaşırıyorum ve maalesef hepsi artık öyle sanıyorum seni istemeden kırdığım için özür diliyorum ve de duyarlılığın için teşekkür ediyorum.

canım haklısın, sakladığı bir şeyler olsa gerek, ama ne? hiç aklıma gelmezdi facebook gibi saçmasapan bir site yüzünden sevgilim dediğim insana dırdır etmek ya da bunu problem yapmak. ama adam bu durumdan kaçtıkça beni daha da tahrik ediyor, ben ekle dedikçe inadına kaçıyor, haliyle ben de bu durumun daha da üstüne gidiyorum. düşünüyorum da ne kadar küçülüyorum

cinsel anlamda beraberliğiniz varsa bu onu hosnut ediyor ve bırakmak istemıyordur sizi. evlenmek gibi düşüncesi de yok gözüküyor.yani sizii ona bağlayan bişiy var. o bu ilk söylediğim şey olabilir mi? yani yaşını başını almış insanlarsınız. bağlamayan da bişiy var ama (ki evlenmeyi hep geçiştiriyor) o da ne acaba?? ama kesınlıkle evlenılmez.o evlenelım dese de bu adamla evlenilmez o bi gerçek. seven insan can atar eline koluna dokunan da yoksa ne duruluyor hala.

canım eğer evli değilse benim aklıma da dini nikahlı olma ihtimali geldi yoksa o kadar sene boynca neden kimseyle tanıştırmasın ki seni? feys elbette ki ilişki belirlemez ama seni eklememiş olması da anlamsız geldi bana yoks can atması lazım sei iş yerine götürmek çin filan..

Facebook ilişki belirler mi bal gibi belirler günümüzde..
Neden çoğu insan arkadaşlarını sevdiklerini ekliyor..
Sizi eklemiyorsa ben sevgiisinden şüphe ederim..
Onca kişiyi zahmet edip ekliyor sizi eklemiyor..
Birşeyler sakladığı çok açık ortada..

Güvenilir bir insan olmadığı kesin,sonuçte genel olarak herkes aynı sonuçlara vardı. O yüzden dikkatli olun.
Çok güvenmeyin.. Allah gönlünüze göre versin.

aranızdaki 15 yaş da çok bence, hani aman aman biri olsa da ömrünüzü verseniz ama bu kadar kendinden şüphelendiren bir adamla bir ömür.... Düşünsenize, siz 45 yaşına geldiğinizde o 60 yaşında olacak. Siz 55 olduğunuzda ise o 70...
Neyse bu sizin seçiminiz ama diğer meseleler hakkında;

- sizin için bir haftasını ayıracak ve ser verip sır vermeyen cinsten bir arkadaşınız face meselesinde biraz rol yapabilir sizin için.

- işyerinin kendisine ait olduğunu biliyorsunuz, adını biliyorsunuzdur muhakkak, yerini de belki. Arada bir işyerinde kalıyor diyorsunuz ya, bir sabah elinize bikaç kahvaltılık alıp süpriz yapabilirsiniz Ama öncesinde en az 1 hafta hiç evlilik işyeri gibi mevzular konuşulmadan dostça geçirilmiş bir hafta geçmeli.

- ailesi hakkında bilginiz ya da arkadaşları hakkında bilginiz hiç mi yok? "bizim ahmet, falancanın mehmet" tanıdığı hiç kimseden bahsetmiyorsa zaten yolunu verin gitsin, yürümez öyle...

Şimdilik aklıma gelenler bunlar...

Teşekkür ederim beni anladığınız için. Şimdiki gençlere bende şaşıyorum Şaka bir tarafa bende sizin duyarlılığınız için teşekkür ederim. Genelde birine kırıldığımı belirttiğimde direk savunmaya geçiyorlar sizin bu yorumunuzu hem beğenerek hem gülümseyerek okudum. Keşke herkes sizin gibi olabilse... Bu cevabınızdan sonra kırgınlık falan kalmadı Bizi gelişmelerden haberdar edin lütfen:)

ne yazık ki ben de arkadaşlara katılıyoum bu konuda. bu adam evli. ama resmi nikahla olmayabilir.
facebook gerçekten ilişkiyi belirliyor. orası önemli. orası eski arkadaşlarla haberleşme yeni arkadaşları bulma yeri. genç olsun yaşlı olsun. takıldı mı takılıyorlar. ben facebooktan dolayı ayrılan en az 5 aile tanıyorum sırf oturduğum ilçede o da benim tanıdığım bildiğim.
kişi evlenmeyi düşünüyorum diye bir ilişkiye başlayıp sonradan kaçıyorsa bu baştada evlenmeye niyeti olmadığını sizinle görüşmek için yalandan bahsettiğini gösterir.
kendi iş yeri diyorsunuz ne üzerine çalıştıklarını da biliyorsunuzdur. bir arkadaşınızdan rica edin gitmesini müşteri gibi gitsin bi bakalım nasıldır ordaki hareketleri. belki yanında çalışan biri ile ilişkisi var. ya da beraber olduğu kadını ordaki herkes tanıyor o nedenle sizi götürmüyor. hem belki arkadaşınızdan sağdaki soldaki esnaftan sorup soruşturmasını istersiniz.
ya da daha kötüsü olabilir. belki geçmişte birine tecavüz yahut taciz gibi bir suç işlemiştir. (bu kanıtlanmamış ceza almamış olabilir. ama dedikoduların önünü kesemez. o hep devam eder) bulunduğu çevrede iş yerinde filan biliniyorsa o nedenle de sizi uzaklaştırıyor olabilir. allah korusun.

sevgili evolet haklısın, bu adamla gerçekten evlenilmez sanırım. babam da dahıl etrafımdaki erkeklerin de fikrini alıyorum ve herkes aynı şeyi söylüyor, "iş yerine bile götürmeyen adamdan hayır gelmez!"
cinselliğe gelince ikimizde yaşını başını almış insanlarız ve haliyle 2 yetişkin ve de sözde birbirini seven bir çift olarak tabi ki yaşamamız gereken şeyleri yaşadık bu süre zarfında ama erkek arkadaşım cinselliğe de meraklı değil ki, hani bana 1 ay elini sürmese rahatsızlığını hissetmez...

evet canım haklısın, onun yaşında başka bir adam olsaydı beni zaten baş tacı etmişti ve de çoktan benimle gurur duyarak beni çevresine sokmuştu. böyle şeyleri sevgilim dediğim birinden talep edeceğim hiç aklıma gelmezdi çünkü zaten normal ilişki yaşayan insanlar birbirinin iş yerini de bilir, facesinde de olur, arkadaşlarını da tanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…