canım bunu yapmadım mı sanıyorsun, bu yaşta oturdum bilgisayar karşısına küçük kızlar gibi uyduruk face adresleri alıp ona ekleme talebinde bulundum, hem erkek hem de kadın profilleri aldım, anında reddetti ve muhtemelen benden şüphelendi
kabul etmemesinin sebebi hiç ortak arkadaşının olmaması olabilir. önce bikaç arkadaşını ekle. sonra ortak arkadaş olduğu için kabul eder sanırım. (aa arkadaşlarını göremiyodun dimi :44: ) of uğraştığımız saçmalıklara bak ya :S
18 yaşındaki zıpır genç kızlar gibi duvarında abuk sabuk şeyler paylaşmayacağımı, olur olmaz fotolarımızı taglamayacağımızı bildiği halde ben neden sevgilimin facebookunda değilim, olmamam problem mi bu ve benzeri şeyleri düşünür oldum.
18 yaşındaki genç kızların hepsi duvarında abuk subuk şeyler paylaşmaz, hepsi zıpır değildir, olur olmaz fotoğrafları koymaz. Neticede facebook'um yok, erkek arkadaşımın facebook'unda da benimle olan ve bütün kız arkadaşlarıyla çekilebileceği bir fotoğraf var Bu benzetmenize ve genellemenize 18 yaşında biri olarak çok kırıldım.
Konunuza gelince benim yaşım küçük size akıl veremem. Elbetteki benden büyük ve tecrübelisiniz. Fakat benim görüşümü soracak olursanız bunun karşınızdaki kişiyle doğrudan ilişkili olduğuu düşünüyorum. Şöyle ki eğer asla yapmayacağına inanıyorsanız ve güveniniz tamsa, ters bir hareketini görmediyseniz sevgilinizin dediği gibi "ilişkinizi facebook belirlemez." Ama eğer yanlış bir şey gördüyseniz veya en ufak bir şüphe kalıyorsa aklınızda facebook'a eklemesini talep edin aksi takdirde facebook'unu kapatmasını isteyeceğinizi söyleyin.
Sağlıcakla kalın.
sana en yakın nüfus müdürlüğüne git durumunu ızah et evlı olup olmadıgını solerler sana...
adam gelmiş 50 yaşına , hala evlenmede gözü yok.. yerinde olsam bırakır, önüme bakarım..
facede eklemiyorsa sakladığı önemli şeyler var demektir. ama eklemezsen kapat filan dersen, belki başka hesap alabilir, belki senin görmeni istemediği şeyleri saklayabilir, belki tmm kapatıyorum der.. bilmiyorum, minareyi kuşatan kılıfını hazırlar yani. yerinde olsam vakit kaybetmem.. genç hanım alacağım diye sevineceğine birde kendini naza çekiyor.
sevgili joulecim, teşekkür ederim mesajın için, ben genelleme yaptım ve sen de haklı olarak üzerine alınıp açıklama gereği duydun. keşke her genç senin gibi bilinçli ve aklı başında olabilse. işim gereği 18-20 yaş arası gençlerleyim haftanın 5 günü ve maalesef çoğunun hali içler acısı, bizim zamanımızda böyle değildi, o yüzden şimdiki gençlere şaşırıyorum ve maalesef hepsi artık öyle sanıyorumseni istemeden kırdığım için özür diliyorum ve de duyarlılığın için teşekkür ediyorum.
cinsel anlamda beraberliğiniz varsa bu onu hosnut ediyor ve bırakmak istemıyordur sizi. evlenmek gibi düşüncesi de yok gözüküyor.yani sizii ona bağlayan bişiy var. o bu ilk söylediğim şey olabilir mi? yani yaşını başını almış insanlarsınız. bağlamayan da bişiy var ama (ki evlenmeyi hep geçiştiriyor) o da ne acaba?? ama kesınlıkle evlenılmez.o evlenelım dese de bu adamla evlenilmez o bi gerçek. seven insan can atar eline koluna dokunan da yoksa ne duruluyor hala.
canım eğer evli değilse benim aklıma da dini nikahlı olma ihtimali geldi yoksa o kadar sene boynca neden kimseyle tanıştırmasın ki seni? feys elbette ki ilişki belirlemez ama seni eklememiş olması da anlamsız geldi bana yoks can atması lazım sei iş yerine götürmek çin filan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?