- 18 Temmuz 2013
- 504
- 212
- 83
- Konu Sahibi Mathilda50
...............................................................................................................
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar buraya sırf sizden de fikir almak için bugün üye oldum yardım edin lütfen.kızlar öncelikle ben 17 yaşındayım ve boyum biraz kısa hafifte kiloluyum ama çok şükür bir engelim,yüzümde çok büyük bir kusurum yok buna rağmen aşırı özgüvensizim ya artık fotoğraf bile çekinmek istemiyorum düşünün artık neden böyle oldu bende bilmiyorumgelelim esas meseleye yaklaşık 1 hafta önce benim çok iyi bir arkadaşım var (artık bundan da şüpheliyim ) çok iyi anlaşırız sürekli güleriz vs. ama kızın bi huyu var insanların dış görünüşüne fazla önem verir işte gösterişlimi güzel giyiniyomu şeklinde.bu huyu beni deli ediyor uyarıncada çok atarlanıyor bişey diyemiyorum.bu olayın olduğu gün biraz moralim bozuktu tamda üstüne bu aptal bana mesaj attı 'merve bak şöyle şöyle bi kız var onun fotoğraflarına bak ne kadar güzel değil mii?ya offfff biz niye böyle çirkin ve şişkoyuzz' demiş Allahım ben bu mesajı görünce o kadar üzüldüm o kadar ağladımki anlatamam.hayatımda hiçç kimse bana çirkin demedi ve diyemez.insanlar ne kadar acımasız ya Allah'ın yarattığı bir kula sen nasıl çirkin dersin.ayrıca bu arkadaşım biraz şişman ama güzel bir kız sürekli çevresindekiler güzelsin diyor sürekli kendini tatmin ediyor hava atıyor ne kadar güzelim falan diye yani farkında güzel olduğunun.bense ne yalan söyleyeyim çevremdeki insanlar güzelsin falan demez en fazla 1 2 kişi.bu kızın amacı ne şimdi?sadece bu da değil ben bu kızdan ders olarak da daha başarılıyım ona rağmen 'merve şu sınıfta bi sen bide ben salağız hiç bişey yapamıyoruz'falan diyor.ben iyi not alınca morali bozuluyor sanki 'of ya' falan diyor.Bu nasıl arkadaş?tüm moralimi bozdu iyice zaten özgüvenim sıfırdı tamamen çöktüm.sizin için basit ve saçma bi konu olabilir belki ama benim moralim çok bozuk arkadaşlar zaten yaşım itibariyle bu tip konuları çok fazla takıyorum.keşke bu kişiyi hayatımdan çıkarabilsem ama oda olmaz mecburum bi yandan ortak arkadaşlarımız var.kızlar en kötüsüde ben tavrımı koyamıyorum yumuşak kalplimiyim bilmiyorum ama hala normal sıradan konuşuyoruz gayet arkadaşca. napabilirim?özgüvensizliğimi nasıl yenebilirim?hepinize şimdiden teşekkürler yorumlarınızı bekliyorum.
zaten diyetisyene gittim 2 haftada 3 kilo verdim ama şuan ramazan ayında olduğumuz için devam ettiremiyorum ibtince başlıcam inşallah.daha çok heveslendim bu olaydan sonragelişim çağındasın verirsin kilonu dert değil.
kes arkadaşlığını, arkadaşta denmez ona densiz şey.
üzülme aksine güven kendine, o şahıs senin zayıf noktanı bulmuş canını yakmaya çalışıyor.
kendin için birşey yapmak istiyorsan BAK KENDİN İÇİN DİYORUM.
diyetisyene gidersin, çünkü yaşından dolayıda doktor kontrolü şart, kilo verirsin.
birde spor yap, bak nasıl güvenin geri gelir.
üzülme herşeyin başı sağlık.
kesinlikle öyle sizin cevaplarınızı okuyunca daha çok anladım arkadaşlığı batsınArkadasinda bir asagilik kompleksi, eziklik psikolojisi var galiba. Kendini tatmin etmek icin en yakinindaki arkadasina da yapistiriyor bu ezikligi kendince. Var boyle insanlar, daha once de duydum. Ben olsam uzak dururum, boyle yakin arkadas mi olurmus.