- 22 Mart 2016
- 20
- 7
- 1
- 45
- Konu Sahibi Kelebeginsonu
-
Canım hala kasiyorsun bak oymuş buymus mühim değil esi biliyor diye legallesti mi yani iliskiniz Allah Allah ne meraklisiniz 2.kadın olmaya bırak gitsin diyoruz sana madem takmiycan ne soruyorsun anlamiormO eşini benimle aldatmadı. Beni eşiyle aldattı çünkü eşi beni biliyor.
Evli olduğu için değil mi???? Canım inşallah evlenince kocan da bi citirla aldatır seni inşallah gerçekten hakediyorsun bunuBen ona aşığım deli gibi seviyorum o benim ilk aşkım. Ama ben ona ilk tanıştığımızda demiştim ki bana yalan söyleme ve beni aldatma. İkisini de yaptı. Nasıl böyle kötü olabilir ki insan bir yıla yakındır beni aldattı. Ben onu evli olduğu için değil yalan söylediği için terkedeceğim.
benim derdim için diyeceğim tek şey var. Ben hayatta böyle bir derde düşeceğime inanmazdım. Buraya bunları yazdığımda okuyanlar hep üstüme gelecek biliyorum. Ben bir adamla tanıştım. Tanıştığım gün hoşlandım o da benden hoşlandı. Kendisine çok net bir dille evli olup olmadığını sordum. Kimliğine baktım bekar yazıyordu. Annesi babası ile yaşadığını söylüyordu. Gitgide birbirimize yaklaştık evlilik yoluna girdik herşey yolunda idi. Başka bir ilde yaşayan aileme gittik ailemle tanıştı. İş arkadaşlarımla dostlarımla herkesle tanıştı. Fakat kendisi beni annesi babası ile tanıştırmıyor onlar çok huysuz işimize karışmasınlar diyordu. Arada bana ben evli olsam naparsın diyor ben ağlayınca şaka yaptım diyordu. Başlarda ayrılmak istediğini söylemişti ama ben onu iknada etmiştim. Sonra bir gün konuştuk senle tanıştığımda ben boşanma kararı almıştım boşanırız diye düşünüyordım ama ben evliyim dedi ve boşanma işinde de sona yaklaştık dedi. Günlerce kendime gelemedim. Ben öleceğimi bilsem evli bir adama bakmam. Ama bırakamıyorum da onu. Şu anda kıskançlık krizleri kendimden nefretim ona kızgınlığım ve aşkım hepsi üst üste hayat başıma yıkıldı. Canlı cenaze gibi çalışıyorum ve yaşıyorum. O kadar çok ağladım ki o da ağladı benle, kıyamadım sana üzülme diye düşündüm ben sana söylemeden bitirecektim sonra söyleyecektim diyor. Ben nasıl böyle bir şey yaptım affedeniyorum kendimi.
Karını boşa diye mi 15 gün verdiniz?Ona süre verdim 15 gün. biliyorum boşanacak ama ben beni kandıran bir adamla yapabilir miyim saygımı yitirdim. İkinci eş olmak. O kadını ben unutamam dedim yuva yıkanın yuvası olmaz. Hem senin benim tercihime bırakman gerekirken sen bana emrivaki yaptın. Bana evliyim ama ailenle tanışalım mı dese ben kabul eder miydim.kimseye de derdimi diyemiyorım
Biziöle kafa mı buluyorsunuz avukat hanım !!!Dosya kabarık avukat arkadaşıma sordum o masum acıdığınız kadın bu adamı aldatmış güvenlik kamera görüntüleri dosyada. Ben bu dallasa nasıl düştüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?