Bu nasıl aşk

Ben ona aşığım deli gibi seviyorum o benim ilk aşkım. Ama ben ona ilk tanıştığımızda demiştim ki bana yalan söyleme ve beni aldatma. İkisini de yaptı. Nasıl böyle kötü olabilir ki insan bir yıla yakındır beni aldattı. Ben onu evli olduğu için değil yalan söylediği için terkedeceğim.

O eşini benimle aldatmadı. Beni eşiyle aldattı çünkü eşi beni biliyor.
Canım hala kasiyorsun bak oymuş buymus mühim değil esi biliyor diye legallesti mi yani iliskiniz Allah Allah ne meraklisiniz 2.kadın olmaya bırak gitsin diyoruz sana madem takmiycan ne soruyorsun anlamiorm

Evli olduğu için değil mi???? Canım inşallah evlenince kocan da bi citirla aldatır seni inşallah gerçekten hakediyorsun bunu

O beni aldatan adinin suçu yok suçlu benim değil mi? Ya da beni bildiği halde bana bunu söylemeyen kadının da günahı yok. Siz bana saydırın. Ben memnun olsam burada olmam. Adam boşanacak bunu biliyorum davasını gördüm ki ben avukatım zaten. Metres menfaat karşılığı birlikte olandır. Benim hamiliğimi mi yapıyor ki metresi olayım.

Senleykende baslasiyla oldumu acaba bence olmustur baksana evliyken senle senleyken allah bilir daha kimlerle erkeklere körükörune inanma

Karını boşa diye mi 15 gün verdiniz?

Dosya kabarık avukat arkadaşıma sordum o masum acıdığınız kadın bu adamı aldatmış güvenlik kamera görüntüleri dosyada. Ben bu dallasa nasıl düştüm.

Hayır ben onunla devam etmeyeceğim bu ayrı ülkenin çivisi çıkmış kalp kırmakta gayet basit. Bu dünyada dürüst olanın canı yanıyor. Bu tek gerçek

Ben senin yerinde olsaydim yol yakinken ayrilirdim..unutamam demeyin , insan neleri unutuyor..

Kusura bakma arkadasim ama sende bu kafa varken daha cok dusersin.aklin varsa kac kurtul,bir saniye dusunme.
Evlilik huzurla 0 km baslamali,ardinda gecmiste bu kadar kargasa olan seyden hayir gelmez

tamam işte kelebek kardeş,
aşkından ölsen böyle bir yanlıştan döneceksin
şu ana kadar adam hatalı
ama şu andan itibaren sen hatalı olursun eğer devam edersen

ha şöyle dersen bak olur
adama boşanma ilamını almadan karşıma çıkma diyip sıfır iletişim kurarsın
sonra boşanır medeni hali gerçekten bekar olur o zaman düşünürsün devam etmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…