- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
- Konu Sahibi Kelebeginsonu
-
Geçmişten değil gelecekten haber verAyrıca insanım sevince kafa başka çalışıyor ya da çalışmıyor. Ayrıca ben devletin verdiği kimliğe bakmışım daha ne yapacaktım pardon. Siz evlenmeden önce müstakbel eşlerinizin peşine dedektif mi taktınız.
Al birini vur ötekine o zaman. Neyse bunca şeye rağmen ben bu adama güvenirim diyorsanız bravoDosya kabarık avukat arkadaşıma sordum o masum acıdığınız kadın bu adamı aldatmış güvenlik kamera görüntüleri dosyada. Ben bu dallasa nasıl düştüm.
Kızlar biri durumu özet geçse? Bu hanım farkında olmadan evli biriyle görüşmüş, adam kandırmış. Aslında evliymiş. Karısı da aynı zamanda adamı aldatıyormuş mu? Konu sahibi de avukat arkadaşına gitmiş, avukatta müvekkiliyle ilgili bilgileri kendisine söylemiş yani bir nevi 2. Kadına? 404 error
Ama sen karisini aldatiyormus masum değilmiş geri dönmem ama evli olduğu için değil kandırdığı için vs vs diyorsun bence ayrilmadin buradan birileri destek versin zaten ayriymis desin diye bekliyorsjn samimi gelmio yazdiklarin bi avukat gibi konusmuyorsun daha bizi ikna edemedin davalarda napiosn onu merak ettim ????Ben ayrıyım zaten konuyu açtığıma pişman ettiniz. Sadece dertleşeyim dedim ne metresliğim kaldı ne başka şeyim. Benim onun evli halini kabul edeceğini düşünseydi başta söylerdi bu açıdan bakılmalı. Ayrıldım mı evet. Seviyor muyum evet. Aşk bir günde kalpten çıkıyor mu hayır. Yeterince açık. Öyle çok saldırdınız ki ben bu ilişkiyi savunur hale geldim.
Ben öleceğimi bilsem evli bir adama bakmam. Ama bırakamıyorum da onu.
Ona süre verdim 15 gün.
Ben öleceğimi bilsem evli bir adama bakmam. Ama bırakamıyorum da onu.
Aklın yolu birBen öleceğimi bilsem evli bir adama bakmam. Ama bırakamıyorum da onu.
Bak bu yorumda senim birakamiyorum demissin
Evet babys i bizim dusunceler uyuşuyor mu ne senle bi kaç konudur dikkatimi cekiyorsun kızAklın yolu bir
Ben seni şeyden hatırlıyorum Urfa'lı konusundan. O konuyu da unutmadım ama kapandıEvet babys i bizim dusunceler uyuşuyor mu ne senle bi kaç konudur dikkatimi cekiyorsun kız
Burası böyle, üzülmeyin.Ben ayrıyım zaten konuyu açtığıma pişman ettiniz. Sadece dertleşeyim dedim ne metresliğim kaldı ne başka şeyim. Benim onun evli halini kabul edeceğini düşünseydi başta söylerdi bu açıdan bakılmalı. Ayrıldım mı evet. Seviyor muyum evet. Aşk bir günde kalpten çıkıyor mu hayır. Yeterince açık. Öyle çok saldırdınız ki ben bu ilişkiyi savunur hale geldim.
Aha akraba çıktıKız senindedene söylerim bak,)
Yok kız yukarıda hodik can in sevgilisinin zengin dedesini biliyorumAha akraba çıktı
2.kadın sensin farkında mısın? Eşinin rızası mı varmış Allah aşkına.. Bırakmamak için bahane bunlar kendini kandırma. Ve eşi biliyosa boşanır yada boşanmaz ona kimse bişey demez ama şuan sende biliyosun ve 2.kadın konumundasın. Sanada yazık günah değil mi? Hiç düşünme bırak. Yoksa hoşlanmasanda bunu duymaktan gayette metres oluyosun.O eşini benimle aldatmadı. Beni eşiyle aldattı çünkü eşi beni biliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?