- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
- Konu Sahibi Kelebeginsonu
-
Etiketleseydiniz keşke tesadüfen gördüm. Dedeme söyleyecek bir şey yok ortada. Ne bileyim adam profesyonel yalancıKız senindedene söylerim bak,)
Evet konu sahibi istemiş kapanmasını çocukları alamamış daha galiba hala ses çıkmadı yazmıştım oysakiBen seni şeyden hatırlıyorum Urfa'lı konusundan. O konuyu da unutmadım ama kapandı
İlkim de ilkim diyor evli de olsa vazgeçemiyor ya tam da bu sebeptenbenim kafamda oturmayan bazı şeyler var. bu adam seni anne babasıyla tanıştırmamış ve onlarla yaşıyorum demiş. o zaman karısı ile mi yaşıyormuş? peki o kadınla neden 1 yıldır boşanmamış neyi beklemiş? ve eşi neden seni kabul etmiş manyak mı bu kadın? ayrıca siz hiç başbaşa kalmadınız mı? kaldıysanız nerde kaldınız? sabah sabah çok dedektifim
Evliyse kimlikte nasil bekar yazio
eşinin sizi bildiğini nereden biliyorsunuz.O eşini benimle aldatmadı. Beni eşiyle aldattı çünkü eşi beni biliyor.
İlkim de ilkim diyor evli de olsa vazgeçemiyor ya tam da bu sebepten
Konu sahibi diyo ki karısını aldatmadı , beni karısıyla aldattıolan olmuş artık. ama devam etmen hata olur gibi. sen de farkındasın. bekleyememiş mi boşanmayı.
Konu sahibi diyo ki karısını aldatmadı , beni karısıyla aldattı
O derece inanmış yani, gayet bilen yalanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?