Bu nasıl avukat?

Pardon merak ettim de tarafların maddi durum araştırması yapılmadan nasıl ilk duruşmada nafaka bağlanıyor ? O kadar nafaka davasında bulundum anlaşmalı haller hariç hiç ilk celsede nafaka bağlandığını görmedim...
Hanımefendi avukatım ben! İlk duruşmaya kadar inceleniyor onlar...

Ben de benzer durumla muzdaribim :( yaklasik 1.5 yildir dava acmis bulunuyorum ve gecenlerde tesadüfen ögrendim ki kadin avukatim eşimin kuzeniyle evlenmiş.Ben şok avukatla anlastigimiz zaman nisanliydi ve bundurumdan ikimizde bihaberdik.Su anda sanirim ikimizde durumu biliyoruz hernedense konuyu birbirimize belli etmemeye calisiyoruz.Bu kadar da sansizlik olmaz :(

hangı hızmet olursa olsun ucretı bastan pesın odenen hıc bır ısden hayır gelmez maalesef ben bunu hep tecrube ettım
sıze gereken durumları bıldırmek ıcın anlasıyorsunuz sadece savunma degıl ılerleyıs hakkında bılgılendırme ve haklarınızı sıze soylemekle de yukumlu
işini geregı gıbı yapmamıs
once avukatınızla yuz yuze gorusun gıdın bugun randevu alıp
guvenınızın kırıldıgını dusunuyorsanız anlatın ve anlasamazsanız avukatınızı azletmenızı tavsıye ederım
bu ıslemıde noterden yapacaksınız azilnamenız karsı tarafa ulastıgı an avukatınıza verdıgınız vekalet hukumsuz hale gelır
neden olarak da sorumluluklarını yerıne getırmedıgı ıcın dersınız

Odemenizi geri isteyin,vekaletinizi geri cekin sonrasinda ayip yaptigi,baroya sikayet edeceginizi belirtin yasak gelir ,meslekten
Aynen öyle bana bu muameleyi paramı ödediğim halde yapacak onu doğduğuna pişman ederim. Samimi olduğum 10 arkadaşımdan 4 ü avukat ben böyle terbiyesiz birini görmedim duymadım. Hem parayı peşin al hem de müvekkilini adam yerine koyma. Adamım aklını alırlar aklını

hangı hızmet olursa olsun ucretı bastan pesın odenen hıc bır ısden hayır gelmez maalesef ben bunu hep tecrube ettım
sıze gereken durumları bıldırmek ıcın anlasıyorsunuz sadece savunma degıl ılerleyıs hakkında bılgılendırme ve haklarınızı sıze soylemekle de yukumlu
işini geregı gıbı yapmamıs
once avukatınızla yuz yuze gorusun gıdın bugun randevu alıp
guvenınızın kırıldıgını dusunuyorsanız anlatın ve anlasamazsanız avukatınızı azletmenızı tavsıye ederım
bu ıslemıde noterden yapacaksınız azilnamenız karsı tarafa ulastıgı an avukatınıza verdıgınız vekalet hukumsuz hale gelır
neden olarak da sorumluluklarını yerıne getırmedıgı ıcın dersınız
Haklisiniz lakin mesela benim avukatim peşin ücret istedi ki sanirim genelde peşin ödeniyor.Ben de çok pişman oldum ama olan oldu yüzüp kuyruğuna geldik

Merhaba. Aylar sonra nihayet boşanma davası için gün verilmiş. Tabii ben bunu kendi çabamla öğrendim. Avukat hanıma defalarca sormama rağmen mesajlarımı cevapsız bıraktı. Bugün duruşma gününü öğrenince tekrar mesaj attım. "siz tecrübelisiniz, sizce ilk duruşmada tedbir nafakası bağlanır mı?" diye. Hanımefendi yine cevapsız bıraktı. Bu konu canımı sıkmaya başladı. Ben öyle sıkboğaz eden, sürekli soru soran bir insan değilim. Sadece zor durumda olduğum için bir umut ışığı, yapabileceklerimle ilgili bir bilgi istiyorum. Buna rağmen böyle davranan biriyle bu boşanma işi nasıl olacak? Sorularıma karşı bu kadar kayıtsız olan davama karşı da aynı sorumsuzluğu gösterirse ben bu davada istediğimi nasıl alacağım. Tek kuruş param da kalmadı ki, hay senin yapacağın işe deyip başka birini bulayım.
Aynı durumu ben yaşadım hemen gidip noterden vekaletimi geri çektim avukattan üstüne bana olmayacak hakaret edip benden habersiz nasıl vekaletini geri çekersin diye bana dava açacağını söyledi ama hiçbir halt yiyemedi orası ayrı 🤪🤪

Son düzenleme:
Haklisiniz lakin mesela benim avukatim peşin ücret istedi ki sanirim genelde peşin ödeniyor.Ben de çok pişman oldum ama olan oldu yüzüp kuyruğuna geldik
yarısı sımdı yarısı dava sonucu seklınde olabılır veya komple dava sonrası da olabılır
ben soyle bırsey duymustum
karsı taraf avukata rusvet teklıf edıyor ve verıyordu davayı kaybetmesı ıcın :KK70: dusunsenıze karsı taraf avukatınıza davayı kaybetsın dıye rusvet vermıs sızde kazansın dıye parasını vermıssınız :)... herseye açık ve dogru degıl herkes bastan parasını ısteyebılır ama vermemek sızın elınızde oyle sart koyanla bence bu yola cıkmak da pek dogru olmaz, avukat zaten parasını kaptıracak degıl hukukı yolu bılır korkacagı bırsey yok kı pesınen alsın ,dosya parası falan tamam ama avukatın kendı ucretı de sonraya kalmalı

Gorumcemin avukatida msjlara cvp vermiyordu çekişmeli davayı anlaşmalı dava olarak değiştirdi kurtul gitsin dedi bir an önce sanırım başına bela almaktan korktu

Back
X