Bu nasıl bi gün?

Evet benim dinlendiğim bir an bile yık. 8-5 çalışıyorum eve gelir gelmez yemek derdi çocuk derdi. Gece en az 3 kez kalkar oğlum gece uykum bile Yok. Karınca gibi çalışıyorum ama adam bana paramın hesabını soruyor yok zaradan giyiniyormuşum da ona Adidas’tan bi ayakkabı almıyormuşum.

Ben bir de çalışmıyor olsam benim eşim bana hiç yardım etmezdi. Ben yemek hazırlarken çocuğa bakıyor mesela bakmazdı kesin. Ya da haftada 1 yemeği o yapıyor yapmazdı Emin’im.

Keşke yer değiştirsek de görse neler çektiğimi. Neyi bekliyorum bilmiyorum ki

abimden ornek vereyim para nasil bitti der bende derim ki fisleri gostereyim yok der al kendin idare et derim yok der...bimden alisveris yaptimmi dalga gecer ...kendi aliverise gitse 100 tl harcamadan gelmez...bazen tamamen harcayim ondan isteyim diyorum para bitti der oturur... para vermez ama en iyisini ister... kocanizda vermedigi icin cok geliyor

Patatesin de tuzu yoktu Yani. Zeytin peynir haşlanmış yumurta bi sürü şey vardı masada. Bi patates için 10 dk konuştu. Ben karşılık verince de çıkıp gidiyor. Sonra da gelip özür diliyor. Kafam allak bullak.

Evet ucuzunu almayız oğluma da kendimize de. Ama kış günü spor ayakkabı istiyor. Geçen ay sıkıştık hem bot hem kaban aldık kendisine 650 tl tuttu ikisi. Kış günü dedim ihtiyacı var dedim.

Bi markete giriyorum malesef en az 100 tl harcıyorum. Kredi kartı da kullanmıyoruz ki bazen eksiye giriyorum maaşta. Her şey peşin. Sürekli bez mendil alıyoruz zaten. E çocuğa oyuncak kıyafet ihtiyaç oldukça. Bitmiyor asla. Kendi olsa kendi hiç geçindiremez. Evde su elektrik internet doğalgaz her şeyimiz tam ödeniyor sayemde. Ama benim aldığım eteğe elbiseye takılıp bana da şu ayakkabıyı alıver demesi sinirimi oynatıyor

inadina gider baska elbise alirim cunku yaranilmaz boylesine...resmen sizi kullaniyor farkindamisiniz? bazen diyorlar ya memur isterim diye bosuna istemiyorlar...paran olmasa sana katlanmaz bir bahaneyle birakir gider...simdi bile boyleyse

Bence elinizden geleni fazlasiyla yapiyorsunuz. Bir suru anlattiginiz seye baktim da. Yani kendinizi hala kusurlu hissetmeyin lutfen diye soyleme geregi hissettim. Alisverisi surekli mi istiyor? Mesela biz de pahali kiyafetler aliriz ama cok uzun sure kullaniriz. Esinizdeki durum nedir?

Markasına kadar istiyor ohh pişkinliğe gel. Zara nere Adidas nere hem. Yav çok mu susuyor alttan alıyorsunuz nedir bu? Ben patates kızartmasında kaldım dert oldu bildiğin. Kahvaltıyı dışarıda yapan adam bi zahmet size de sormasın neyi nereye harcıyorsunuz. Paşaya bak ya, anaa sinirlendim. Topraklı patatesi koyun önüne bi daha sipariş verirse öyle. Üzerine de basın tuzu "Al tuzlu" diye. Yok, böylesine bu şart arkadaşım, az bi kır zincirlerini.

Çok alışveriş yapmıyor 4 ayda 1 pantolon kazak vs alırız ama sürekli ister o ayrı. Her istediğinde alışverişe çıkmam ben. Çıksam alır hep.

Böyle yapsam heralde boşanır benden. Aslında susmuyorum ama evliliği devam ettirme çabasına girdim sanırım. Kendimi suçluyorum. Sevgim azaldığı için kendime kızıyorum ona acıyorum. Böyle düşündükçe de ona yüz veriyorum galiba.

Çok alışveriş yapmıyor 4 ayda 1 pantolon kazak vs alırız ama sürekli ister o ayrı. Her istediğinde alışverişe çıkmam ben. Çıksam alır hep.
Cok zor bir durum. Surekli bana onu al bunu al hediye diyen bir es. Kadin da olsa cekilmiyor erkekte hic cekilmez hele. Uzuldum sizin adiniza. İnsallah bir hale yola girer ne diyeyim

Boşanır? Alttan almaz, kendine bi bakmaz, nolduk biz demez yani? Aşkınızı tazeleyecekmişti hani? Korkuyorsunuz da sanırım sadece acıma değil. Yüz değil yüz milyon yüz veriyorsunuz da siz bilirsiniz ne diyeyim.

Canım bende ev kredisi ödüyorum zaten elimize geçen para belli.. benimde eşim çok sever giyinsin markalı olsun tarz olsun vs. Ben de bebek düşünüyorum zaten doktorlar habire para istiyor benim kafamda hep bunlar o kıyafet derdinde. Seni çok iyi anlıyorum bu açıdan.. ama benim eşim aynı zamanda çok incedir yaptığım her yemeği yer güzel olmasa bile çok beğendiğini söyler vs. Bunlar da olmasa kıyafet masrafları yüzünden çok yıpranırdık. Aynısını sen yap pahalı şeyler beğen eşine göster otel rezervasyonu için göster bakalım ne diyecek.

Bende bilmiyorimr..
Bizde kahvaltidan dolayi tartistik.
Hazirladik. Sadece cay ve yumurtalari hazirlamadim. Boyoz almasini istedim o gidince bende hazielicaktim. Neyse uyandirmaua calistm uyanmadi ustune canimi yakti.
Bende slaonda yattm orgu ordum
Bu girmis mutfakta peynir vs yemis.
Ben beklemistm ama o bekleyememis.
Hani ne hazirladin diyor.
Bal ve yesil zeytini koymamistm kavonozda diye diger hersey vardi kizartmaya kadar.
Neyse ben gidrym drdim sonrs gitmedim.
Bu dusunu aaldi ustunu giyindi gitti. Aradm sonra. Paket yapiyorm dukkandaym dedi.
Bnede disari cikicam gelmiyosan dedim. Ne isin var vs derken disari cikarsan eve gelme anahtari birak dedi.
Kendi isiyle ve benim okulumla ilgili seuleri paylasamazmisiz. Her isini bana anlatamazmis.
Anlatsin istemiyorum zaten sadece giderken suraya gidiyorm deseydi...
Moralim bozuldu iyice benimde.

Daha önceki konularınızda haksız yanlarınız çoktu ama bu adamın bana şunu al gibi gurursuz konuşmaları benim gözümde onları sildi. Hiç sevmem maddiyat, lüks takıntılı erkekleri. Sanırım şu son yazdıklarınızla kendimi kullanılmış hissederdim ve bendeki kredisi biterdi. Dediğim gibi daha önceki konularınızda bazı yazdığınız şeyler nedeniyle sizi haksız bulurken, burada adamı maddiyatçı bulmaya başladım.

Keşke bu kadar sıkıntılı bir durumda araba almasaydınız.

Eşin çok değişik, canının istediğini yaptığın için teşekkür edeceğine bir de tuzsuz diye dayılanıyor.
Buradan bakınca, bu adam seni hak etmiyor derim ama tabi ki sen yaşadığın adamı daha iyi bilirsin.
Eşinle hiç oturup enine boyuna konuştunuz mu?

o kadar çok sinirim bozuldu ki aç önce ağladım evde tek başımayım. Bi sürü işim var bebeğim sürekli ağlıyor diş çıkarıyor. Bu mücadeleme hayatıma ağladım.

konuşmadık. İşte dün geldi bana sarılıyor her şey düzelecek demeler bilmem neler. Bende umutlandım belki düzelir mi dedim belki boşanmayız dedim. Sabahına bu olaylar. Sinirim çok bozuldu artık bi çıkıp çıkıp gitmesi Yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…