Bu nasıl bi vicdansızlıktır... Bir anne 3 çocuğuna birden nasıl kıyabilir?????

erdemli33

Nirvana
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2010
1.662
156
688
arkadaşlar, şu an sinirden elim ayağım titriyo. Az önce internette bi haber okudum. Bi anne çocuklara sakat olduğu için 2 kızınıda boğarak öldürmüş, 3. kızınıda hastanede boğarken yakalanmış. Bu nasıl bi anneliktir, bu nasıl bir vicdandır. Hayvanlar bile yavrularını korurken bir anne 3 çocuğuna birden nasıl kıyabilir. Sakatda olsa onlar senin canın ciğerin o çocuklar çırpınırklen hiç mi için yanmadı be kadın..O kadar sinirli ve üzgünümki kelimeler parmaklarımın ucunda tıkandı kaldı... Çok kötüyüm.....

O bir "ANNE" değil

O çocukları dünyaya getirmeye vesile olmuş biyolojik bağı olan biri sadece.

Bende geçenlerde görmüştüm bu haberi. Ama sanırım kadının psikolojik bi rahatsızlığı vardı..

Bende geçenlerde görmüştüm bu haberi. Ama sanırım kadının psikolojik bi rahatsızlığı vardı..

Bu kadının çevresinde kimse farketmemiş mi rahatsızlığını, neden 3 kere anne olmasına izin vermişler... İman zayıflığının bi göstergesi diyorum insan Allahtan korkar... Ben bir anne değilim nasıl bi duygu bilmiyorum ama insanın çocuğunun eline çöp batsa annenin yüreği yanmaz mı bu kadın nasıl izlemiş o çırpınışını yavrularının...

ay sorma bende okudum az önce o haberi ve inan mideme ağrı girdi. videonun da tamamını izleyemedim. o bebek öyle çırpınırken kendimi çok kötü hissettim.
yazık çok yazık. anne baba olmak için o kadar çırpınan insan varken bunları görünce o anneyi/ babayı öldürmek geliyor içimden.
benim abimlerin çocuğu olmuyor ve o kadar istiyorlar ki ama olmuyor işte. abim o haberi okuduysa kesin demiştir burada bir yerde olsada gidip alıp gelsem diye...:2:

bende kahroldum izledim vidyosunu bir insan nasıl bu kadar cani olabilir savunmasız bi can var karşında senin bi parçan evladın o allah onu nasıl biliyosa öyle yapsın ama benim merak ettiğim bebek şimdi nerde kimler tarafından bakılıyor çünkü bu olay 2012 yılında ekim ayında olmuş

Ben videoyu açar açmaz kapattım bebeğin ellerinin çırpınışını görünce kötü oldum... Aklıma hemen bebek sahibi olmak için doktor doktor gezen insanlar geldi... Onları düşündüm birde bu kadını.....

Kadının yaşadığı yer zaten çöplük gibiydi haberlerde görmüştüm. Yokluk çeken insanlar çoğu. Psikiyatri analizi yapabilecek düzeyde olduklarını sanmıyorum orada yaşayan insanların. Öyle ki hastanelerde bir şizofreni hastalığının teşhisi bile pek kolay değildir.

Ben burada suçu kadına bulmam. Burada suçu devlete bulurum. Bu kadın çocuklarının hepsini aynı gün öldürmemiş. Bir kaç sene var hepsinin arasında. Hiç mi cesetler incelenmedi? Hiç mi bakılmadı ölüm sebebi ne bu yavruların diye?

Çocuklar içinde çok üzülmüyorum açıkcası. Bu dünyanın kahrını çekmeden günahsız gittiler yavrular.. Öyle bi yerde büyüseler bile hayatlarının nasıl olacağını kestirmek zor değil. Eminim gittileri yer şimdikinden çok çok iyidir..

Babasına verilmiştir çocuk yada sosyal hizmetlere... O kadına da 2 kez üst üste ömür boyu hapis verilmiş...

bu nasıl bir yorum ya kadında suç yokmuş inanamıyorum yaa. haberi tam olrak okuduysanız birinin zaten teşhisi konamamış bir hastalığı varmış. ağlarken falan morarıyormuş çocuk. hastane eve göndermiş bunda şüphelenecek bir şey yok.
diğeri de felçliymiş tut ki kadın lavaboya gittiğinde bir şey oldu düştü ve öldü olamaz mı?
hele o son paragrafa yorum bile yapamıyorum. yazık vallahi...

yok artık suçu mazur görmek içinde bu kadarı yapılmaz, kraldan çok kralcı olmak deyimi vardır ya ...

Bence yazdığım şeyi yanlış anlamışsınız. Ya da ben anlatamadım.
Kadına suçsuz demek istemedim suçun büyüğünü devlette bulurum dedim.
Bu kadın 1 tane değil tam 2 çocuğunu farklı yıllarda öldürmüş ve 3.sünü öldürürken yakalanmış.
Polisi savcısı hiç mi araştırmadı bu iki çocuğa noldu diye?
Belli ki ihmalsizlik var. Otopsi de her şekilde çıkardı bu çocukların neden öldüğü.
Hadi birincide gözden kaçtı. İkinci de neden sorgulanmadı hiç?
Hadi 3. de yetişemeselerdi? O da mı gözden kaçıcaktı?
Yazık cidden..

Son paragraf içinse hala aynı şeyi düşünüyorum. Hepimiz ölmicek miyiz sonunda.
Ölüm şekilleri çok feci olsa da olabilecekleri en güzel yerdeler onlar.
En azından benim dini inançlarım buna inanmamı gerektiriyor.

Çocuklar nasılsa hasta diye çok fazla üstüne düşülmedi diye düşünüyorum.. Evet ihmal var buna bişey söylemiyorum ben.. Ben sadece annede takılı kaldım... Bütün suçu anneye buluyorum ben.. Bu hayatta bizi koruyan annelerimiz değil mi. Onlara da güvenemiycek miyiz...

Aklı selim bir insan bunu yapmaz, Anneliğini eleştirmeyin bence. Normal olmadığını hepimiz biliyoruz.
Yazık neler yaşamıştır ki psikolojisi bozuktur.

Sanırım hayatınızda ki anne figürü olması gerektiği gibi. Çok şanslısınız.
Ben annesinden defalarca dayak yemiş biri olarak sanırım bazı şeylere daha farklı bakıyorum.
Ki ben 24 yaşındayım evlenicem yakında daha 1 hafta önce yine dayak yicektim kendimi korumasam.

Bu dayaklar yüzünden tek suçu anneme yüklemem ben.
Babam nerdeydi bunlar olurken? Konu komşu hiç mi duymadı sesleri?
Annem ne kadar suçluysa olanlarda bunu bilip hiç bişey yapmayanlarda o kadar suçlu bence.
Annelik sıfatı güvenilirlikle eş değer değil malesef.. Çocuğu için olsa bile.

Yabancı ülkelerde evde nem var çocuk için elverişli şartlar yok diye ailelerden çocuklarını alıyolar.
Bizim ülkemizde sosyal hizmetler ne iş yapıyolar çok merak ediyorum.

Son düzenleme:

Durumunuza gerçekten üzüldüm. Ama evleniyomuşsunuz inşaallah eşinizle çok çok mutlu olursunuz.. Herkes anne baba olamıyo malesef..

Çalışmak için diplomaya, araba sürmek için ehliyete ihtyiacımız var.. Herşey için eğitimden geçiyoruz. Bence anne baba olmadan öncede bi testten geçmemiz gerekiyo. Bilmiyorum böyle düşünüyorum..

İzlerken kanım dondu resmen
o kadar üzüldüm ki yavrunun çırpınışına

yavrumun eline çöp batsa benim canım acır
o nasıl bir anne demeyecem çünkü annelik vasfı sadece doğurmakla kalmış hayvanlar da doğurur ama ondan bile daha iyi bakar yavrularına

o nasıl bir varlık küçücük bir can ellerinin altında can veriyor ve sen hiç birşey olmamış gibi hayatına devam edip diğer doğurduklarını da öldürüyorsun

bence yok bunların yatacak yerleri olmasında

hem bu tarafta hem öteki tarafta en ağır cezaya maruz kalsınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…