Bu nasıl bi vicdansızlıktır... Bir anne 3 çocuğuna birden nasıl kıyabilir?????

benim çocuğum yok
geçen sene komşum kızını dövüyordu sesi benim evime geliyordu
''anne ne olur yapma'' diye yalvarıyordu ...kapısına dayanacaktım ki
kendimi tuttum neden mi ?
sana ne bu çocuk benim sen ne karışırsın demesinden korktum
sonuçta durup dururken dövmemiştir dedim kendi kendime
elbette dayakla terbiye olmaz hiç bir sebep haklı göstermez biliyorum
bir keresinde de doktordan geliyordum ağlayarak
(bir sürü tedaviler denedik ama bebeğim olmuyor)
komşuma girdim ve ona dedim ki bak bunca senedir uğraşıyorum olmuyor
sen de seni hiç üzmeden gelen şu çocuklarını dövme ne olur dedim
benimle beraber ağladı sonra evi dağıtmalarından sözünü dinlememelerinden şikayet etti
bende 8 10 sene sonra bitecek ömür boyu böyle çocuk kalmayacaklar ki dedim
haklısın dedi ama yine aynı yeri geliyor seviyor yeri geliyor dövüyor
yani siz burda konu komşu hiç mi duymadı demişsinizde
duyanda ben gibi birşey denmesinden korkmuştur....

Sizin bişey yapmanız gerekmez ki.
Geçenlerde televizyonlarda bir haber geçti belki izlemişsinizdir.
Çocuk annem beni dövdü diye polisi aramış ve direk tutukladılar kadını.
Çocukta sosyal hizmetlere gitti.
Sonrası ne olur bilemem ama caydırıcı bir işlemdir bu bana göre.

Çocuklar kötü bir davranış yapıyolarsa eğer bunların büyük çoğunluğu,
ebebeyinnlerin çocukları yanlış şekilde eğitmelerinden kaynaklanır.
Çocuğu dayakla eğitmeye kalkan anne babalar önce kendilerini eğitmeliler.
Ufacık bir çocuğun yaptığı hiç bir yaramazlık dayağı haklı göstermez.
4-5 yaşındayken dudağım patlayacak kadar şiddetle tokat yememe sebep olacak ne yapmış olabilirim acaba?

Sana ne derse sizin verebileceğiniz en güzel cevap sosyal hizmetler ve ya polis gelsin onlara da aynı cevabı demek olur.
Hiç muhattap olmanız bile gerekmez komşuyla. Direk sosyal hizmetleri aramanız yeterli olur.
İsterseniz isminizi de vermezsiniz.
Sokakta çocuğunu azarlayan birini bile görsem kızarım ben.
Gerekirse tehtit ederim sosyal hizmetleri aramakla.
Ki yaptım da bir kaç kez.

İsteyince yapılacak çok şey var.
Elalem ne der diye her şeye susmaktan bu hale geldik zaten.
Çoğu insan sizin gibi üzülmez bile o çocuklara banane der geçer.

Çok doluyum bu konuda çok da hassasım.
O yüzden bu tür bahaneleri kabullenemiyorum.

İnşallah anne olmak nasip olur size..
Ama komşunuzla kötü olmaktan korktuğunuz için sessiz kalıyorsunuz ya hani.
Gerçekten vicdanınız rahat ediyor mu?

Son düzenleme:
psikolojik sorunu varsa yapar, üstelik bunu iyilik olarak sayar, bende TV de izlemistim bir kadinin sakat çocugu vardi ve okulda dalga konusuymus! bu yüzden anne kendine Hakim olamayip kizina iyilik yapmak için yani dalga geçilmesinden kurtarmak için öldürmüs, pismanda degil, çünkü kizinin dalga konusu olup aci çekmesini istemiyormus...

heh ıste ben de anne degılken aynen senın soyledıklerının bangır bangır...sınırle soylerdım..
soyleyebılırdım bu durumda.
Ama suan anneyım ve dıyebılıyorum kı, bır anne bunu yapmaz..yapamaz... yapabılecegıne ınanmak ıstemıyorum.
Kesın normal dusunmesını/davranmasını engelleyen bır durumu vardır.

cocuklarını aynı sebeple aldıranlar..aldırmayı mantıklı sayanlar da aynı seyı dusunuyor..aynı sebebe sıgınıyor.

Psikolojisi bozukmus,deliymis bilmem ne , ozaman kendi lanet canina kiysin pislik,el kadar bebege degil!! Bela okumayi sevmem ama ALLAHim bin bir turlu belasini versin bu kadinin.Obur dunyada da bu bebekler kapatsin onun agzini burnunu.

Lanet okumadan önce bir düşünsek. Hiçbirimiz bilmiyoruz o kadının hayatını. Asla onu desteklemiyorum haberi gördüğümde içim ezildi. Ama kadın belki zorla evlendirildi zorla hamile kaldı zorla doğum yaptı belki çok büyük bir travma yaşadı . Normal bir insan zaten yapmaz sorunları olduğu belli. Sadece lanet okumayıp kınamamalıyız diye düşünüyorum.

Kadının ruh hali neler yaşadığını bilemeyorum ama o çocuklara da yazık günah ya

Karakolda böyle kötü durum yaşamıştım beklerken bir genç geldi kendide engelli düzgünde konuşup ifade edemiyor kendini kız kardeşini getirmiş o daha engelli 8/9 yaşlarında boynunda kırmızı halka var iz şeklinde genç ağlıyor babam kardeşimi boğdu diye nasıl içi parçalanıyor insanın bu anne sıfatını taşıyan kadın ne düşünerek yaptı bunları acaba

Bu kadin 3keremi zorla hamile kaldi zorla dogurdu? Komik olmayin.Ne yasadiysa yasadi zerre umrumda degil.Ufacik bebegi oldurmeye akli yetiyorsa kendini gebertsin yasamasinin bir anlami yok!!!

Son düzenleme:
Simdi bebegimi uyuttum yanindayim ve bu haberi okudum nette.kalbim buruldu parcalandi sanki.yavruma sarildim

benim anlattığım olay sadece bir sefer şahit olduğum birşey di yani hergün hergün yaşanan bir olay değil
öyle dudak patlatmak ta değil
ve duvarlarımız çok ince evde ne konuştuklarını duyuyorum
bu yüzden vicdanım rahat
siz çok büyük yara almışsınız çocukluğunuzda
inşallah kendi çocuğunuz olduğunda onunla telafi edersiniz onu çok iyi yetiştirerek

Son düzenleme:

tüylerim diken diken oldu videoyu açmak istedim ama ellerim titredi açamadım nasıl bir insanlıktır anlamadım ya çocuk sahibi olabilmek için doktor doktor geziyorum hatta benim gibi olan bir sürü kardeşlerim var....yazacak okadar şey varki dondum kaldım kelimelerin hepsi boğazımda düğüm olmuş durumdarabbime havale ediyorum ne denirki başka...............

Madem zorla evlendi, zorla doğurdu o zaman kendini öldürseydi ufacık bebekleri değil.

Nasıl bi travma insana 3 çocuğunu boğdurtur aklım almıyor.

iman etmeyen herkes psikopat degildir hanimefendi. nereden biliyorsunuz, belki kadin 5 vakit namaz kiliyordu ama sizofrendi??? ibadetlerini mi takip ediyordunuz?

İyi ki açmamışsın ben ne evliyim ne anneyim ne de çocuk düşünen bir insanım. Kanım dondu gerçekten

Son düzenleme:
kadina suc bulmayan yuce gonuller sabah gazetesindeki haberi okusunlar. kadinin akli gayet iyi calisiyor verdigi savunmaya bakilirsa. haspam belli kı sakat dıye olduruyor yavruları.

kocası olan dangoz da ınanmamıs mıs. sıkeytcı degılmıs beraber planlamadılarsa ben de bısey bılmıyorum

serefsiz adi. simdi videoyu izledim bu bebek kurtulmus garibim diger iki sabi nasil kormarak can vermislerdir. allah gani gani belani versin. hapishanede hergun bebelerinin o hallerini gore gore gercekten delir. dol israfi cani

önce bi okuduğunuzu doğru okuyun
özürlü olduğu için öldürmüyor çocukları
sadece öldürüyor
ve muhtemelen psikolojik rahatsızlığı var
ve bence de suçlu kadın değil ailesi çevresi devlet
ailesi de muhtemelen aynı şartlarda yaşadığı için belki suçlu onlar bile değil
yazık

cocuklari belli zaman araliklariyla oldurmus. psikolojik rahatsizligi hic duzelmeyen bir insan olsa buna rapor verilirdi. arada duzeliyorsa da ne yaptigini hatirlar bir caresine bakardi iki cocuk daha yapip onlari da oldurmek yerine.

ikinci cocugun oldugunu sandiginda babasini cagiriyor olmedigini anlayinca tekrar boguyor ayni gun icinde. neden kesmiyor? neden kimse gorur diye korkup hastanedekini oyun oynuyor gibi yapiyor.

belki depresyondadir, yahu birak sizofren bıle olsa arada duzeldıgı zamanlarda evladını oldugune pısman olur acık verırdı. kadının canılıgıne ınanmak ıstemıyor devlete atıyorsunuz topu. dogar dogmaz bebegı cope atanlar da mı sızofren? dayaktan oldurenlerde mı? bırı bunu kopege yapsa ortalıgı yıkarsınız hayvan hakları dıye. ınsana yapılınca suc cevrede suc devlette.

bellı yıl aralıklarla planlı yalanlı dolanlı evladını oldurup sonra da pısman olmayan kısı ne hastası oluyor acaba bır de buna acıklık getırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…