Nasıl bi yüzsüzlük bu ya. Kendi kız kardeşine biri böle bişe dese çıldırır erkeklik damarı kabarır ama dimi. el kızı olunca salla gitsin. Bırak cnm üzülmene değmiyor ve inan bana zaman çare oluyor
Aynen öyle canım erkek milleti kendi kız kardeşi böyle bişey yaşasa kıyameti koparır ama kendisi başka birine çok rahat söyleyebiliyor..Artık hiç umudum yok zaten erkeklerden tamamen uzak kalmak istiyorum
Canım bence iyi tarafından bak; adam sana niyetini açık açık belirtmiş bu durumda senin seçim yapma özgürlüğün var.. Çok da uzun zaman geçirmemişsiniz hani, 1 yıl büyütülecek bişey değil.. Yıllarca evlilik vaadiyle oyalanıp sonunda orta yaşlarında yapayalnız kalan bi tanıdığım var benim.. Şükret bence eski sevgilin karakterliymiş de nasıl biri olduğunu senden saklamamış.. Leyla ile Mecnun aşkının ızdırabına bile 4 yıl ömür biçmişler, kaldı ki sen o adamın seni deliler gibi sevmediğini, uğruna çaba sarfetmeyeceğini biliyosun.. Zaman yaralarını sarar, unutursun.. Dünyada en önemli şey önce sensin..
1 yılını vermen hayatının geri kalanını vermen gerek demek değil ki. seni aşağılamamış sadece evlilikte gözü olmadığını söylemiş. ben olsam yol verirdim arkadaşa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?