Benim üzüldüğüm yinede bu kadar geçen zaman ve onun unutmama izin vermemesi tatlım
Tam unutmaya çalışıyorum arıyo özel no'dan sevdiğimiz şarkıları dinletiyor,mesaj atıyor ama iş ciddiyete binmeye kalktığında hemende kaçıyor :85:
Yoksa ondan bana koca olmayacağını bende farkediyorum ama en az hasarla kurtulmama izinde vermiyor sonra bide benim vebalimden bahsediyor
"Seninle gönül eğlendirmek istiyorum, hem sen ol hemde bana karışma ben "özgür" olayım " anlamını çıkarttım bu mesajdan..
Aynen cnmm Öyle bir dünya yok ama bana göre değil malesef cnm o zaten belli etti niyetinii artık sevsemde benim vazgeçmekten başka bir çarem kalmadı
Ayrılmış olduğum fakat henüz hala sevdiğim eski sevgilimle geçenlerde tekrar mesajlaşmaya başladık..Daha yeni yeni kendime gelmeye çalışıp aşk acısını atlatmaya çalışırken her akşam ağlarken bikaç gündür kendimi iyi hissetmeye başlamıştım ve hayata tutunmaya çalışarak kendime oyalanacak bişeyler bulmuştur.Yine geldi kendisini hatırlattı,yine bana acı vermeye devam ediyor.Bizim ayrılma nedenimiz zaten kendisinim sorumsuzluğu ve evliliği düşünmemeseydi..Ben ona neden bana bunu yapıosun neden beni üzüyosun dedim..Mesajlaşırken en son mesajında yine acı gerçek yüzüme çarptı attığı mesaj aynen şöyle : ''Ben seni üzmek istemediğimden böyle oluyor yoksa seninle çok mutluyum,yanındayken,seninle konuşurken,vakit geçirirken bişeyler paylaşırken huzur buluyorum ama ben evlilik konusunda bişey düşünmediğimden seninde vebaline girmek istemem fakat sen bana desen seni çok seviyorum bırak yaşayalım gitsin evlilik falan düşünmüyorum rahatça yaşayalım karışmıyorum sana diye ozaman herzaman yanındayım'' diye mesaj gönderdi
Bu nasıl bir açıklamadır yaa bir defa daha yıkıldım :85: Bütün gece uyuyamadım doğru dürüst bunu düşünmekten
Msjı binlerce defa okudum ama hep aynı sonuç çıkıyor benim için..Nasıl atlatıcam ben bu durumu yaa
canım bak benzer bir olayı ben yaşadım, benim ilk aşkım ayrıldıktan tam 1,5 yıl sonra bana mesjlar yollaamamaya başladı, yine başa sardım, tam unutmuşken yine aklıma girdi
sen önceliklerini belirlemiş birisin, diyorsun ki evlilik olmazsa olmaz, baksana o evliliği hiç düşünmüyo, bu insanı düşünmeye değer mi? sen en iyisi onun msjlarına hiç yanıt verme, bak boşa zaman kaybı yaşarsın, bir bakarsın yıllar geçmiş yine evlilik konusu açılınca, ben evlilik istemediğimi sana söylemiştim diyecek
olan gençliğine olacak, hiç yanıt verme msjlarına, sabret, emin ol ki karşına, ciddi düşünen, senin yanında olmaktan mutluluk duyacak, niye bu kadar kendimi sıkmışım şimdi ne kadar mutluyum diye düşündürecek biri çıkacak, inanmak ve sabır gerekiyor sadece:)
Bence böyle birinden kurtulduğun için şükret ve bir daha asla hayatına öyle ya da böyle girmesine izin verme. Çünkü hayatına her sızmasında sana bu acıyı tekrar yaşatır ve sen de sil baştan devan edemezsin hayatına... Kes bütün iletişimini ve bir daha da dönüp bakma. Sakın üzülme birini kaçırıyorum falan diye de, çok daha iyisi karşına çıkacaktır, sen yeter ki niyetini temiz tut.
Bu zamana kadar hep öyle oldu zaten canım ben hep hayatımdan çıkarmaya çalıştım ama oda her defasında belirli bir süreden sonra hayatıma sızmaya çalıştı başardıda ama daha sonra yine ben hayata sil baştan devam etmeye çalıştım her defasında dahada güçsüzleşerek
Ama yaşadığım bazı şeyler artık hayatta bana benden başkasının yardımcı olamayacağını kendimi üzmekle elime bişeyin geçmediğini ve geçmeyeceğini öğretti..ALLAH büyüktür mutlaka benimde karşıma doğru kişi çıkar zamanı gelince diye düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?