Ne iğrenç bir suçlama bu. Kadin olarak iğrendim benzetmenizden. Gerçekten haddinizi bilmiyorsunuz bazen. Benim olduğum muhitlerde, ki iki büyük şehir arasında gidip geliyorum sürekli, ben böyle bir sıkıntı görmedim. Çok köpek sürüsünün arasina da girdim.
Bir arkadas da yazmis ben de pitbullar saldırıyor zannediyordum Twitter takip etmedigim için . Demek ki bazı bölgelerde boyle saldırılar da olabiliyormuş. Neden bu kadar saldırıya geçiriyorsunuz ki?
Bir de dikkatimi çeken bir husus var. Burda herkes korkularından bahsetmiş. Köpek gördüğümde koşarak arabaya biniyorum koşarak eve gidiyorum vs. Köpeğin olduğu yerde kosarsaniz köpek kovalar. Ya oyun için kovalar ya da bir şey var zanneder. Köpekten korkup kendisini arabaya atanlarda da köpekler suçlu değil belediyeler suçlu. Kendisini korkudan araba altına atınca köpek parçalamış olmuyor. Korkulariyla baş edememiş oluyor. Köpek gördüğünüzde kosmamanizi, öncelikle sakin kalmaya calısmanizi tavsiye ederim.
Biz insanlar da her yeri ele geçirdik ve onlara yaşama alanı bırakmadık. Öncelikli olarak barınak şartları iyileştirilmeli hayvanlar orda da ölüme terk edilmemeli. İki taraflı denge önemli. Köpek düşmanlığı türemeye başladı bu dengeyi sağlayamadıkları icin. Biz de demiyoruz sokaklar köpek çeteleriyle dolsun. Devlet ve belediyeler düzgün barınak şartlarında hayvanlara baksınlar diyoruz. İnsanlar da rahat etsin.