- 1 Aralık 2020
- 5.020
- 55.108
- 498
- Konu Sahibi killerbeauty
Haha şaka mısın streees? Yaban domuzunun evcili mi olur? Adı üstünde yaban domuzu. Üşenmedim baktım. Evet izmir narlıderede sürekli yaban domuzları şehre iniyormuş. Ama orada yaşayanlar bu durumdan şikayetçi. Muhtemelen senin gibiler yüzünden alışmışlar sürekli şehre iniyolar. Bölge sakinleri can güvenliğimiz yok diye arabalarına giderken bile sopayla gidiyomuş. Saldıran domuz var saldırmayan var diye bir şey olamaz. Hayvan bu sonuçta içgüdülerine göre yaşıyor. Bugün saldırmaz yarın canı ister saldırır.Izmir Narlıdere Balçova tarafında oturanlar bilir. Gayet bildiğiniz evcillesmis kimseye zararı olmayan domuzlar dağdan yiyecek bulmaya aşağıya iniyorlar. Kameralara çekenler yemek verenler var. Kimseye de bi zararları yok. Karınlarını doyurup gidiyorlar tekrar. Internette Narlıdere Balçova domuz diye aratirsaniz çıkabilir sanırım. Saldıran domuz var diye her domuz saldırmaz. Saldıran köpek var diye de her köpek saldırmaz. İnsanın da katili var ama her insan katil değil. Genellemeler bunlar.
Ben istanbulda eskiden beri yerleşim yeri olan bir yerde yaşıyorum. Yabani hayvan olma ihtimali yok burda. Sen bu kadar hayvanların yaşam alanını düşünüyorsan sonradan ormanlar katledilerek yerleşim yeri haline getirilmiş bir beldede niye yaşıyosun? Nedense hayvanların yaşam alanı hakkında ahkam kesenler ormanlardan rant sağlanarak dikilen yeni binalara koşa koşa yerleşiyolar. Gidip merkezi bir yerde otursaydın niye yabani hayvanların yaşam alanında oturuyosun?