- Konu Sahibi killerbeauty
Ben de bu yorumlara katlanamıyorum artık. Napalım sokaklarda dolaşmayalım mı, siz o zaman hayvan hayatını insan hayatına tercih ediyosunuz. Şu an ben bunu yazarken bile gözümün önünde köpekler bi adamı kovaladı.
Hayvan dernekleri en az 10 yıldır gayet örgütlü. Hayvan dilendiriciler topladıkları paralarla beş yıldızlı barınak inşa ederdi bu sürede istese, ama bu düzen onların da işine geliyor. Daha çok yaygara koparabilsinler ki daha çok para toplayabilsinler. Sokaklarda yaklaşık 15 milyon köpek olduğu tahmin ediliyor. Hangi biri kısırlaştırılacak? Kısırlaştırmanın maliyeti ve zahmetlerinden haberiniz var mı? Ben 5 yıl önce kedimi 600 liraya kısırlaştırdım. Koskoca abd avrupa bile barınaklarda 50-100 bin köpek bakıyor. Bu iş artık kısırlaştırmayla barınaklara toplamakla falan bitebilecek durumu geçti. Sizin gibi düşünen insanlar gerçeklerden o kadar uzak ki, 80 milyonluk ülkede 50 milyon insan yoksulluk sınırında yaşıyor ve sizler bu ülkede o köpeklere 5 yıldızlı barınak konforu arıyosunuz.
İnsanlar artık çok rahatsız ve ses çıkarmaya başladı. Hayvan düşmanı ilan edilmemek için herkes susuyordu. Ama aklı fikri mantığı olan herkes bu işin fazlasıyla tadının kaçtığını görüyor. Çözüm nedir bilemiyorum ama böyle çok uzun sürmeyeceği kesin. Benim sokağımda kedi bile kalmadı yahu, yazıktır yani.
Ben katlanamayacaginiz bir şey yazdığımı düşünmüyorum. Ülkemizdeki israf ile gayet bütçe ayrılabilirdi istesek cozebilirdik ama istemiyoruz diyorum. Herhangi bir hayatı tercih etmem haddim değil çünkü canlarını ben vermedim.
Ben hepsinin can olduğunu kabul ediyorum bahsettiğiniz ima itlaf edilmeleri çıkıyor gerçekten böyleyse yazabilirsiniz
Bu iş kimsenin umurunda değil algı değiştirmek için açıklama yapıldı şu anda bizim sorunumuz yok açıklamaları geliyor
Hepsine yetişemem ama 1 tanesi 2 yıldır benimle, ve denk geldikçe beslenmelerine katkı sağlıyorum calisamazlar kazanamazlar vermedikçe aç kalırlar isteyemezler.