Bu nasıl bir caniliktir!Avukat arkadaşlarım yardımcı olabilirler mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin sanırım haberiniz yok olanlardan, Twitter da kopeksorunu hesabını takip etmenizi öneririm. Normal sokak köpeklerinin saldırılarında son ayda 3 kişi öldü, biri çocuk. Sayısız ısırma vakası var. Artık sayıları çok arttığı için çeteleştiler ve insanlara saldırıyorlar. Çocuklar, gennçler okullarına gidemiyorlar, parkları işgal etmişler, kimse bisiklete binemiyor artık sokakta.
Nerede bu belediyeler?O kadar sinir oluyorum ki.Bu halktan o kadar vergi alınıyor.

Keşke daha önce size danışsaydım,keşke kendime hakim olabilseydim.Ama o an bu vahşet karşısında o kadar gözüm döndü ki.Allah bu tip insanları bildiği gibi yapsın!
ben avukat değilim yakınım avukatlar var.ağır küfürler de şikayetçi olabiliyorlar.ama korkmayın bir şey olmaz.böyle bir cani şikayetçi olsa ne olacak?

Sokaktaki başıboş saldırgan köpekler için önlem alınmalı ama bu canına kast etmek, yaşam hakkını ele almak olmamalı. Zararsız, masum kendi halinde olanların canını almak insan öldürmekle eş değer. Katil olmaktır bu ki hangi vicdana sığar. Saldırgan olanları toplayıp barınaklara götürülmeli o şekilde önlem alınmalı olması gereken bu bence. Sokaktaki kedi, köpek olsun seviyorum hepsinide. Tabiki hiç köpek saldırısına uğramadım canından olanlar var onlar tespit edilip toplanmalı. Ama canice öldürmek hakkına sahip değiliz asla. Bu kişiyi de şikayet etmeli ki bugün sokaktaki köpeklere böyle plan yapan yarın kadına, çocuğa da fazlasını yapar. Şimdiden tedbir alınmalı çok cami bir ruhlu biri.

Bu cani sokağa çıkıp tüm köpekleri öldürmekten bahsediyor. Yani ayırt etmeden ki zaten öldürmeye hakkı yok. Sorunu düzgün bir mantık içinde file getirip. İşte saldırganlar var önlem alınmalı, toplanmalı gereken yapılmalı çoluk , çocuk işte sokakta insanlar zarar görüyor saldırgan olanlardan dese kabul görülebilir. Ama öldürmek ne demek sen mi verdin bu canı alıyorsun ondan ne haddine sen kimsin derler adama. O kadar duyarlı biri isr belediyeye başvursun, imza toplasın sesini duyursun işte şurada saidırgan köpekler var rahatsız oluyoruz toplayıp götürün. Şu gerçek ki bugün hayvana kin duyup öldürme isteğinde bulunan insan aynısını insanlara da yapar. Çünkü içinde gram merhamet, vicdan acıma duygusu yok. Yazılacak çok şey var ama işte...

Birde köpeklerden kaçarken kamyon altında bacağı ezilip ölen kız ile ilgili şöyle bir yorum yapan ekşi sözlük yazarı daha var.Bunu kesinlikle şikayet edeceğim.Bu sözlük platformundaki insanları tek tek böyle ruh hastalarından mı seçiyorlar.Ekşi sözlüğün çok tehlikeli bir yer olduğunu düşünüyorum.
lbf6z5xh.webp

Birde köpeklerden kaçarken kamyon altında bacağı ezilip ölen kız ile ilgili şöyle bir yorum yapan ekşi sözlük yazarı daha var.Bunu kesinlikle şikayet edeceğim.Bu sözlük platformundaki insanları tek tek böyle ruh hastalarından mı seçiyorlar.Ekşi sözlüğün çok tehlikeli bir yer olduğunu düşünüyorum.
Eki Görüntüle 3049944
Kötülükten mi besleniyorlar bu nasıl bir ruh hali daha neler görüp , duyacağım vallahi pes. Şikayet edin böyleleri ile aynı dünyada yaşamak felaket gerçekten.😔

Ben şunu anlamıyorum, saldırgan köpek cinsleri belli değil mi? Neden yasaklanmıyor? Yada kontrol edilmiyor?
Sokaktaki köpeklerin bir suçu yok ki, kimseye zarar vermiyorlar.
Normal bildiğimiz anam babam usulü pitbull vs olmayan sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan çok çocuk genç yetişkin var.

Bu adM ise ruh hastası

Kötülükten mi besleniyorlar bu nasıl bir ruh hali daha neler görüp , duyacağım vallahi pes. Şikayet edin böyleleri ile aynı dünyada yaşamak felaket gerçekten.😔
Kesinlikle edeceğim bu yazdığının bedelini ödeyecek ailesinin yüzüne bakabilecek mi acaba böyle bir şey yazdığı ortaya çıksa? Şu ekşi sözlük platformunun tamamen kapatılması gerektiğini düşünüyorum hep böyle insanların yer aldığı bir yer

Her iş gibi bunu da yüzümüze gözümuze
bulastirdik

Çok mu zordu petsoplari kapatmak hayvan satışını engellemek
Hayvanlara kimlik çıkarmak (haybeye sokağa salinamasinlar yada birine zarar verdiklerinde sorumluluk ustlensinler diye)çok mu zor

Sokaklarda cins köpekler cirit atıyor.

zamaninda alınmış sokağa terk edilmiş.
Yaşlanmış sokağa terk edilmiş
Hevesleri geçmiş sokağa terk edilmiş

Ben çocukken sokakta hiç babibos köpek olduğunu hatırlamıyorum
Eskiden kedi köpek besleyenler onları ölene kadar himaye ediyordu

Çocuğumu kapı önüne bile çıkarmıyorum
Çöp dökmeye gidemiyorum
Bisiklet sürmek hayal oldu zaten
Yürüyüş yahu yürüyüş bu bile imkansız

Her konuda yokuş aşağı gidiyoruz bakalim

Normal bildiğimiz anam babam usulü pitbull vs olmayan sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan çok çocuk genç yetişkin var.

Bu adM ise ruh hastası
Bana ve aileme, şimdiye kadar hiçbir sokak köpeği gelip de durduk yere saldırmadı. En fazla havlamıştır. Sokak köpeğini kendisine saldırtmayı nasıl başarıyor insanlar şaşırıyorum. Çoğu kendi halinde canlılar. Sataşmazsan bir sey yapmıyorlar.

Her iş gibi bunu da yüzümüze gözümuze
bulastirdik

Çok mu zordu petsoplari kapatmak hayvan satışını engellemek
Hayvanlara kimlik çıkarmak (haybeye sokağa salinamasinlar yada birine zarar verdiklerinde sorumluluk ustlensinler diye)çok mu zor

Sokaklarda cins köpekler cirit atıyor.

zamaninda alınmış sokağa terk edilmiş.
Yaşlanmış sokağa terk edilmiş
Hevesleri geçmiş sokağa terk edilmiş

Ben çocukken sokakta hiç babibos köpek olduğunu hatırlamıyorum
Eskiden kedi köpek besleyenler onları ölene kadar himaye ediyordu

Çocuğumu kapı önüne bile çıkarmıyorum
Çöp dökmeye gidemiyorum
Bisiklet sürmek hayal oldu zaten
Yürüyüş yahu yürüyüş bu bile imkansız

Her konuda yokuş aşağı gidiyoruz bakalim
Bugün yine bir saşdırı haberi okudum
Cidden şansa yaşıyoruz
İthal sapığı tecavüz etmezse ehliyetsiz magandası eziyor yolda.
O da öldürmezse şizofreni öylesine öldürüyor
O da olmazsa erkeği bıçaklıyor
Hepsinden kurtulduysan sokakta köpeği parçalıyor

Ülkeye bak

Bana ve aileme, şimdiye kadar hiçbir sokak köpeği gelip de durduk yere saldırmadı. En fazla havlamıştır. Sokak köpeğini kendisine saldırtmayı nasıl başarıyor insanlar şaşırıyorum. Çoğu kendi halinde canlılar. Sataşmazsan bir sey yapmıyorlar.
Bacım sana bi laf ederim mahkemelik oluruz.
Kk tarihinde ilk kez sana küfretmek istedim.
Git belanı benden bulma.

Hiç köpek çetesinin içinden geçmek zorunda kalmamissiniz
Muhtemelen hiç isirilmadiniz da
Çünkü biz kolumuzu yesin koparsin diye altın tepside sunduk

Bugün yine bir saşdırı haberi okudum
Cidden şansa yaşıyoruz
İthal sapığı tecavüz etmezse ehliyetsiz magandası eziyor yolda.
O da öldürmezse şizofreni öylesine öldürüyor
O da olmazsa erkeği bıçaklıyor
Hepsinden kurtulduysan sokakta köpeği parçalıyor

Ülkeye bak
O kadar haklısın ki
İki çocuk annesiyim kızlarımi kimden neyden nasıl koruyacağımi bilemiyorum

Bu şartlar altında özgür bir çocuk yetiştirmek çok zor

Eki Görüntüle 3049944
9 ay karnında tası, yedir, icir, besle, hastalandıgında sabahlara kadar basında bekle, gözünden sakın, binbir cabayla emekle büyüt… kaybet.. hasta demonik bir ruh cıksın demediğini bırakmasın. Aklım almıyor.
Yok almıyor aklımı yitireceğim en sonunda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X