canım bence iyi düşün derim, yazdıklarını okuduktan sonra kafamda şimşek gibi çarpan şey" benden ayrılırsan yaşadıklarımızı bir bir annene anlatırım" oldu.O ne demek ya, resmen seni tehditle kendine bağlı tutmaya çalışmış, çok iğrenç geldi bu lafı bana. Ayrıca her sinirlendiğinde küfretmeside sana olan saygısızlığının en büyük göstergesi. Para konusunda da problemleriniz şimdiden başlamış , bunca senedir çalışıp ta para biriktirmesinin sebebi ailesine bakması mı yoksa har urup harman savurmasımı? Diyelimki ailesine o bakıyor peki siz evlendikten sonra ailesine bakmayı sürdürmeyecekmi, sihirli bi değnek gelip ailesinin evine para mı yağıcak? Kendi bilinçsizce harcıyosa bu da kötü demekki paranın kıymeti bilen biri değil ve geleceğe dair planları da yok, anladığım kadarıyla bence kesinlikle evlilik için gereken olgunlukta biri değil,şimdi diceksin nasıl böyle ahkam kesiyosun yaşadım tüm bu yazdıklarını da oradan biliyorum canım mafoldumben
hah işte bu kesinlikle alnını karışlarım değil beni tırnağımı bile yar etmem böyylesineanneme kimse küfür edemez.edeninde alnını karışlarım. iyi düşün bence.
.insan bi bayana hemde evlenecek kadar değer verdiği bi bayana bunu ypamaz.onu zor durumda bırakıp telaşından korkusundan kendine çıakr sağlamaya çalışmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?