niye seni tehdit etti yaşadığımız herşeyi annene anlatırım ,ne yaşadınız ki bu kadar korktun?beni tehdit eden bana ve aileme küfür eden biriyle asla olmam ,barışmazdım bile ...evlenincede yapar bunu unutma...huylu huyundan vazgeçmez..
hayalkırıklığım ağır bastı korkum değil ki...
hep özelimizi korumaya çalışan biriydi ne oldu nasıl oldu bunlara kafam ermiyo artık...
sonraki görüşmelerimizde mesaj yazdı asla böyle birşey yapmayacağımı biliyosun ben o kadar adi bir insanmıyım vs...
küfür içinde asla yapmamam gerekirdi özürdilerim gibi sözler...
bilemiyorum doğruyu yanlışı bende onu çok çileden çıkardım onlarıda düşünüyorum..
başkasıyla evlenirim ayrılırım gibi..askere gittikten sonra bu kadar dağıttı zaten ordaki psikolojiyi bilmiyorum.neler yaşıyor ne hissediyor hiç bilmiyorum...
küfürü geçtim şantaj yapıyor barışmak için tehdit ediyor resmen .aynısını yaşayan biri olarak küfür değil ama tehdit ve affeden biri olarak sana şunu söyleyim ondan bi halt olmaz.tevrübeyle sabit güzelim ondan bi halt olmaz.insan bi bayana hemde evlenecek kadar değer verdiği bi bayana bunu ypamaz.onu zor durumda bırakıp telaşından korkusundan kendine çıakr sağlamaya çalışmaz.adam olsun adam gibi kazansın seni bunu tehdit yaparak halletmeye çalışan biri bana göre seni haketmeyen biridir.ben hata yaptım affettim sonra dahda büyük kazıklar yedim.sen sakin ol mantıklı ol .başkada dicek bişeyyim yok .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?