Bu nasıl bir çıkmaz sokak...Tavsiyelerinizi bekliyorum

bütün söylediklerinizi inanın günlerdir düşünüyorum bunlara cevap arıyorum bende nasıl allahım diyorum yani bunun bi çıkış yolu yokmu ayrılmaktan başka yok ama yok işte lanet olsunnnnn...........
sıkıştım kaldım dörtyanım duvar....
hepinizin söyledikleri doğru olanlar benim düşündüklerim sanki içimden geçenleri döküp yazmışsınız...
panik atak hastalığımı var sürekli başım ağrıyor gece nefesim kesiliyor...
hepsi biryana
CANIM ÇOK ACIYOR

Canım bence ayrıl..bu insandan bir baltaya sap olmaz.çok ahlaksız çiğ bir insan ki sizin özelinizi anlatmakla tehdit ediyor.Bu ne adilik ya! Sen boşa gidecek olan 7 senene acıyorsun ama emin ol önündeki yılları bu insan için heba etmekten iyidir.Bu insan yarın bigün evlensen ailene de saygısızlık eder.Erkeklerin kavga anında eşine ,sevgilisine küfür etmelerine dayanamıyorum.Lütfen kalbinle degil aklınla hareket et...

niye seni tehdit etti yaşadığımız herşeyi annene anlatırım ,ne yaşadınız ki bu kadar korktun?beni tehdit eden bana ve aileme küfür eden biriyle asla olmam ,barışmazdım bile ...evlenincede yapar bunu unutma...huylu huyundan vazgeçmez..

hayalkırıklığım ağır bastı korkum değil ki...
hep özelimizi korumaya çalışan biriydi ne oldu nasıl oldu bunlara kafam ermiyo artık...
sonraki görüşmelerimizde mesaj yazdı asla böyle birşey yapmayacağımı biliyosun ben o kadar adi bir insanmıyım vs...
küfür içinde asla yapmamam gerekirdi özürdilerim gibi sözler...
bilemiyorum doğruyu yanlışı bende onu çok çileden çıkardım onlarıda düşünüyorum..
başkasıyla evlenirim ayrılırım gibi..askere gittikten sonra bu kadar dağıttı zaten ordaki psikolojiyi bilmiyorum.neler yaşıyor ne hissediyor hiç bilmiyorum...

Henüz flört aşamasında bunları yapan annene küfür eden biri evlendiğinde neler yapar bir düşün tabi onu en iyi sen tanıyorsun ama saygının olmadığı yerde sevgide olmaz. Küfür, şantaj bir erkekte olmaması gereken en önemli unsurlar, bir 7 yılını daha heba etmek istemiyorsan bir daha düşün canım.

bence zamanın varken askerden gelene kadar iyi düşün annene küfür eden adam evlenince neler yapar ve ayrılırsan annene aramızda gecenleri anlatırım demeside bana cok itici geldi lütfen tekrar tekrar düşün

daha evlenmeden size ve sizin ailenize bu derece saygisiz davraniyorsa ise
benim sahsi fikrim degismez
en ufak bir sinirli aninda gene ayni seyleri yapar
dahasinida yapar hatta cok iyi dusunun
gercekten sizin icin dilerimki kurtulursunuz en dogrusu bu bence
cunku cidden bir erkegin sevdigi kisiye yapicagi en buyuk saygisizliklardan biri kufurdur
bogulmaniz cok normal:bbo:
tehdit vs cidden yasadiklariniz cok zorrr :çok üzgünüm:

ilişkide saygı şimdiden bitmiş:umursamaz: şimdiden böyleyse bu adam sonra nasıl olur evlendikten sonra düşünemiyorum:bbo: belki bir ihtimal düzelebilir ama düzelmeme ihtimali yüksek canım balık baştan kokar derler..bu da rengini belli etmiş evlenmeden..en azından belli etmiş kendini bu bir şans bence bir kere daha düşün ve yol yakınken :uhm:

evlendikten sonra daha içinden çıkılmaz bir hal alacak emin olabilirsin eğer böyle devam ederse ki genelde evlendikten sonra daha da beter oluyorlar düzelecekleri yereklava:

evet bir de ayrılırsan ailene söylerim tehdidi basit ve karaktersiz bir insan olduğunu gösterir ve öyle tipler gerçekten yapacağım dedi mi yapar belki ailene cesaret edemez ama yakınlarına söyler..ama bu karkaterde bi insanla evlenip ömür boyu çekmektense..

Şimdiden şantaj yapan bir insan sanma ki evlenince bırakır.
O zaman da aynı konuları veya başka konuları getirip tehditlerle baskı yapacak.
Öyle görünüyor.
Söyleyeceği her neyse gözünü karartıp korkmamalısın.
Ömür boyu bu adamı çekmekten daha kötü olamaz herhalde.

o kırmızıyla yazılan şeylerinin aynını benim ş...sizde söylemişti.bir tepki ver diye tel belki korkup açarsın diye yaptım demişti.bin yalvarma ile affettim sonra ne olduğunu anlatmıcam bu tehdit sonraki yaşadıkalrımın yanında pire kaldı.canım seni korkutmak için yazmıyorum bunları zor hemde çok zor ayrılmak hemde karşında ağlayan sana muhtaç olduğunu söyleyen biri varsa çünkü biz kadınlar özel yaratılmışız sırf çocuğumuz olunca anne şefkati girmiyor içimize herkese hassas çocukmuş gibi yaşlaşıyoruz.o yüzden ben bunu yaşayan biri olarak sana diyorumki evet zor ayrılmak ama bir hafta ağlarsın sonra zamanla herşey geçer.bu adamı başından atmazsan sonradan bu yaşadıklarını bile sana mumla aratacak.ben çok pis aldım dersimi ve seni tekrar tekrar uyarmaktanda yorulmam.ama ben yaşarım kendi yolumu kendim çizerim kader diyoesan o zman güçlen canım ve panik ataklarınla dost ol.çünkü atakları unutup onların astım krizi olduğunu sanacaksın dahda ileri gidip kalp krizimi geçiriyorum diye çok gdeceksin hastanelere.seni telaşlandırmak için yazmadım.sadece çokkkkkkk iyi düşün lütfen.BUNDAN ADAM OLMAZ.olsaydı 7 senede sen adam edersin.

canım benim boğulma... mantıklı düşünmeye çalış... burada herkes çok dogru şeyler söylemiş. hepsinden birşeyler alacaksın...buradaki insanlar bende dahil aynı şeyleri yaşamışız. senin başından gecenleride kendi acımızı hissederek okuyoruz.
para biriktiremiş olabilir ailesine bakmıştır.
asker yolu gözleyen biri olarak askerlik psikolojisinin nasıl oldugunu bilirim. ama özünde insan aynı insan...
ne anlatacakmıs annene?? ne yaşadıysanız yasadınız orası bizi ilgilendirmez. ama annenle konusup anlatacagı herseyın yalan oldugunu, senın canını acıtmak için soyledigini anlatabilirsin. annen kime inanacak? tabiki sana...
canını hiç sıkma.. dimdik dur ve istemediğini soyle. gercekten daha cok üzüleceksin.

Yorumları okumadan cevap yazıyorum. Kusura bakmayın ama siz annenize küfür eden biriyle hala ne diye berabersiniz. Benim anneme küfür edilecek ve ben o adamla birlikte olacağım. Valla anasından emdiği sütü ağzından fitil fitil getiririm.

Bu ne ki şimdi?

Küfür etmemesi için hep iyimi olması gerekir aranızın evlendiğinizde en ufak birşeyde yine başlarsa küfüre hele ki annenize ben kaldıramadım, kaldıramazdım da...

Arkadşaım henüz bekarsınız bakın burada ne hayatlara şahit oluyoruz...

Bence vaktinde iyi düşünün derim zaman geri gelmiyor...

kesinlikle katılıyorum.şantaj ne demek bu ya.psikopat bence.delikanlıyım diyen adama bu yakışırmı?küfür?sen şimdiden bunları yutarsan bilemiyorum artık.

bana öyle geliyor ki sen bu cocukla ileri duzeyde birseyler yasadin

ailende böyle bir sey duysa seni affetmiceklerinden korkuyorsun

vede kendini o cocuga mecbur hissediyorsun

bu kdar basit sevgi olamaz arkadasim kusura bakma ama

anama küfredecek kisiyle nasil bir evlilik dusunebilirim ki ?

nasil o guzel anneme küfür eden birinin kariligini yapabilirim ki?

soruyorum...

NASIL NASIL NASIL !!!!

canım durumuna üzüldüm.Düzelir diye bekleme tartışmalar her ilişkide olur.Bizde evliyiz tartışmalarımız oluyor ama saygı çerçevesinde.Sen çıktığın kişinin ailesine küfür etseydin kendini ne yapardı?Affedermiydi sevgide bir yere kadar canım insan herşeye alışıyor zaman herşeyin ilacı unutursun sana değer verene değer vereceksin.Eğer seni gerçekten seven biri yaşadığınız özelleri kimseye anlatmaz ve tehdit etmez.Bir ilişki nasıl başlarsa öyle devam eder.

Ben de 10 seneden sonra evlendim, senin anlattıklarının belki %1 sorunlar vardı ama evlendikten sonra herşey çok ama çok daha zorlaştı. Aslında evlilikle alakalı değil sadece yılların verdiği birikim gün geçtikçe artıyor..Nacizene tavsiyem bu adamla sakın evleneyim deme, seni tehdit ediyor baksana, nasıl güveneceksin ona? Annene küfür etmek de ne demek? Saygının olmadığı yerde sevgi barınmıyor, benden söylemesi canım..

hem bana şantaj yapacak hemde anneme küfür edecek ve ben onunla hala sevgili olacagım bana ters hatta mümkün bile degil....o kimmiş benim aileme küfür ediyor 7 yıl degil 14 yıl olsa yüzüne bakmam...üstelik bir birikim bile yapamamış yıllarca demekki bir baltaya sap olamamış.sizde çevreniz tarafından artık alay konusu olmuşsunuz..
kuısura bakmayın ama kendinizi gülünç duruma düşürende sizsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…